EastMadness je napisao/la: ↑13 apr 2025, 09:35
Ako zavrsimo 4 i ispadnemo u utorak Jel vrijeme mirvic da ide?
A kako mislis da ide?
Jedno je što bi možda neki željeli da on ode i da dodje neki "Mamić" i napravi ono što Mirvić najavljuje već 3-4 godine ali realnost je (nažalost po neke) mnogo drugačija.
Hocete da ode Mirvic, super, izvalite se xy para, otkupite udio ili nadjite nekog Miškovića spremnog da se uvali u ovo, Bgm teško.
Dugotrajan je sve to proces, pravljenja kluba na zdravim osnovama i sigurno da on ima mnogo gresaka i da je vjerovatno okružen ljudima koji ne umiju više/bolje.
Kao pozitivne stvari bi ja izdvojio kamp, marketing/fun shop a ono što meni smeta kao navijaču jeste izostanak rezultata (trofeja prevashodno, europa je druga prica, tu treba da ti se potrefe zvjezde i zvjezdice, sjetimo se samo Borca i onih Albanaca na startu kvalifikacija za LP, pa onda Zrinjskog i onog prolaska cini mi se Islandjana na jedvite jade itd...tu smo mi kurate srece iako ruku na srce zadnjih sezona smo ispadali od ne bas preozbiljnih ekipa u Europi), stalno mjenjanje trenera, lutanja u sportskom segmentu...
Da je samo proci u utorak i pokusati spasiti sezonu i doci do trofeja Kupa BiH...šta dalje, pokazat' ce nam uskoro ljeto i eventualni ostanak Zekića i konačno slaganje ekipe po njegovim željama, pa da vidimo kako dalje u ligi sa 10 ekipa, gdje ti skoro svako kolo neki derbi i bit' ce interesantno.