Da im bar i navijači imaju humora.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakva mu je ona statistika g/a p90 sto se postavljala poslije par tekmi nakon debija?
Vjerovatno jer pricas gluposti koje veze s pamecu nemajunerkolfc je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:47Totalno si promasio ono sto sam ja htio reci.Brokula je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:42Jesi ti dobar u glavu, kakve veze Liverpool ima sa utakmicom Arsenala?nerkolfc je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:27
Imam oci i dobro vidim sta radis. Ne postavljas i ne komentarises nijednu odluku koja je protiv Liverpoola a postavljas i komentarises svaku za koju mislis da je poguranac, tako i sa Arsenalom postavljas samo ono sto mislis da ste zakinuti a ne komentarises nikad kad ide voda na vas mlin.
Sad jesi li namjerno ovo odlucio raditi ili stvarno misliš da objektivno gledaš na ove situacije je ustvari pitanje jesi li ok ili za psihijatra.
Ovaj zadnji pasus necu ni komentarisati, ti ako mislis da ovo danas nije crveni karton prestani pratit fudbal skroz jer nije za tebe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
Da je hoce matematicki osigurat da puste da se normalno igra.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Stvarno nesto nije ok sa njim. Vidis da se odustalo od borbe za prvo mjesto i da ti startaju Tierney i Zinchenko i opet trazis razloge za kmecanje. Utakmice Arsenala u ligi do kraja sezone realno ne treba ni pratiti.nerkolfc je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:27Imam oci i dobro vidim sta radis. Ne postavljas i ne komentarises nijednu odluku koja je protiv Liverpoola a postavljas i komentarises svaku za koju mislis da je poguranac, tako i sa Arsenalom postavljas samo ono sto mislis da ste zakinuti a ne komentarises nikad kad ide voda na vas mlin.
Sad jesi li namjerno ovo odlucio raditi ili stvarno misliš da objektivno gledaš na ove situacije je ustvari pitanje jesi li ok ili za psihijatra.
Ma p.uši ga retar.du bolesni, tvoj klub nikad nece osvojit ligu, budi realan glupane.
Da bog da vas Real nabio 5-0
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Brokula se zaebava.
Jbte suđenje. Osvojili su ligu iako ih niko živ nije vidio tu. Ja ih nisam vidio ni u top4.
Ako je neko prognozirao u septembru da će oni biti prvaci, svaka cast.
Za Arsenal je ovo jos jedna neuspjesna sezona. Ako se ne osvoji liga prvaka.
Jbte suđenje. Osvojili su ligu iako ih niko živ nije vidio tu. Ja ih nisam vidio ni u top4.
- JayCatwright
- Kontakt:
najlakša predikcija ikad, ko god se borio sa Arsenalom za titulu, osvojio je.
JayCatwright je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:34Da, to i kažem. Što Arteta neće uspjeti za 6 godina, Arne Slot će za jednu sezonuchily-rz je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:33Opa, progledao si, prošle sezone si pisao da će Arsenal sigurno završiti iza Liverpula.JayCatwright je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:29samo jako chilly i do drugog mjesta i naredne sezone
- wadethegreat
- Kontakt:
Brokula nervoza opet.
Imaju realnu sansu za osvojiti.MarcoBorriello je napisao/la: ↑12 apr 2025, 23:22Brokula se zaebava.

Partey opet "povrijedjen" pred Španiju. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- superFrankie
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav mentol. Idi se liječi sine.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Svaka im čast što su ga ovoliko trpili. Mislim da se može napraviti jedan podugačak video njegovih pomračenja.
Mount/Onana/Hojlund-150+miliona
Mount/Onana/Hojlund-150+miliona

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.