Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Smijesno, znas svake sedmice da ce ovaj kloc zajebat
Slot se bas poceo prosipati sa sastavom i izmjenama.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nek je on Salaha izvadio **** ga grob retardirani
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kapiten.
SLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTT MASTERCLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSS 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Kapitenuuuuuuu
Svaki put mi pritisak dizu, yebo ga grob mrtvi vise. Mozel ista glat proc, bez povuci-potegni?
Srce, čast i ponos!
Robbo nekom galami
umiri se covjece odigrao si sezonu uzasno
Bravo dijk, pazi skotskog govedara on na nekog galami hahaha
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Jos malo ljudiiiiiii
Ja ću da ćutim još malo, za svaki slučaj.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Samo Gakpo kako se vratio svaka minuta na terenu uzasna.
Alisson i Alexis odigrali najbolje, ovo ostalo sve toplo hladno na trenutke.
Alisson i Alexis odigrali najbolje, ovo ostalo sve toplo hladno na trenutke.
Taman bi se moglo rjesavati kad nisam u mogucnosti gledati
nadati se kiksu Arsenala 

Walk on
Odlicno smo otvorili utakmicu, pritisak od prve minute. Sve je mirisalo na to da cemo im tricu uvalit lagano, a i oni su se fino nudili.
Onda u zadnjoj trecini utakmice totalni pad, pa jbt mrtvi WH nas je stisnuo ko PSG... Stvarno ne zamjerim sto se nije uspjelo zabit jos koji gol, ali zamjerim to sto nismo kontolisali utkamicu kako treba i doveli smo se do toga da se moramo cupati pred kraj.
Kvalitet nastupa u drugom dijelu je stvarno opao i nije mi jasno do cega je. Fali cvrstine, fali kontole tj. svega onoga sto smo imali u prvom dijelu. Umjesto da oteresemo ove tri "lagane" utkamice mi od gotovog veresiju pravimo. Sreca nasa pa je ovolika prednost jer je raspored u maju jako nezgodan.
Puno je ovdje posla na ljeto, ako to ne odradimo kako treba ide borba za top 4 sljedece sezone. Poznavajuci FSG oni ce odradit 70% onoga sto je potrebno, a ovih 30% ce nam pravit problem naredne sezone. Tako bude svako lijeto, uvijek nesto fali da bi bilo perfektno.
Onda u zadnjoj trecini utakmice totalni pad, pa jbt mrtvi WH nas je stisnuo ko PSG... Stvarno ne zamjerim sto se nije uspjelo zabit jos koji gol, ali zamjerim to sto nismo kontolisali utkamicu kako treba i doveli smo se do toga da se moramo cupati pred kraj.
Kvalitet nastupa u drugom dijelu je stvarno opao i nije mi jasno do cega je. Fali cvrstine, fali kontole tj. svega onoga sto smo imali u prvom dijelu. Umjesto da oteresemo ove tri "lagane" utkamice mi od gotovog veresiju pravimo. Sreca nasa pa je ovolika prednost jer je raspored u maju jako nezgodan.
Puno je ovdje posla na ljeto, ako to ne odradimo kako treba ide borba za top 4 sljedece sezone. Poznavajuci FSG oni ce odradit 70% onoga sto je potrebno, a ovih 30% ce nam pravit problem naredne sezone. Tako bude svako lijeto, uvijek nesto fali da bi bilo perfektno.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.