Bice zanimljivo vidjeti sta mogu Hamo , Max i Lando iza i kakav ce njih start biti u guzvi, nije isto kad si naprijed i kad si ovako u guzvi u prvoj krivini, jedan pogresan potez i letis van
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ide Leclerc sutra do prve krivine na broj 1, samo sto nece tu dugo ostati
Bice zanimljivo vidjeti sta mogu Hamo , Max i Lando iza i kakav ce njih start biti u guzvi, nije isto kad si naprijed i kad si ovako u guzvi u prvoj krivini, jedan pogresan potez i letis van
Ti se salis?Evander je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:12Netacno. Ima bolid bolji za jednu do dvije desetinke, sto svakako nije duplo.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Dürksen has been disqualified from the F2 Sprint race promoting Dino Beganovic to 3rd
Prosle sezone Max je ovdje imao pole sa 1.29,1 , znsci da su mnogo sporiji ove godine na ovoj stazi, zanimljivo
Nego gledam uporedo krug Piastrija i Russela i merc je brzi na pravcima od meclarena, dok je meclaren bolji u ulasku u krivine, imaju def bolje prijanjanje bolida.
Bice zanimljiv start danas. Sta kaze Noris, Oscar ce sve prestici za citav krug, a ja cu se boriti za podijum. Pa hahde da vidimo hocel Oscar sve prestici za citav krug
Nego gledam uporedo krug Piastrija i Russela i merc je brzi na pravcima od meclarena, dok je meclaren bolji u ulasku u krivine, imaju def bolje prijanjanje bolida.
Bice zanimljiv start danas. Sta kaze Noris, Oscar ce sve prestici za citav krug, a ja cu se boriti za podijum. Pa hahde da vidimo hocel Oscar sve prestici za citav krug
Ponovo brukanje projekta Britanske vlade i promocije vozača koji su manjine odnosno Lando i Hamilton. Dino Beganovic je je bolji od obojica.
Max je daleko najbolji vozač ali je vozilo Red Bulla ove godine čista sabotaža. Ovo je sramota koliko su spori i nefunkcionalni.
Max je daleko najbolji vozač ali je vozilo Red Bulla ove godine čista sabotaža. Ovo je sramota koliko su spori i nefunkcionalni.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- superFrankie
- Kontakt:
Ma je, Dino sad kad bi dobio sansu u f1, bio bi najbolji vozac poslije MaxaDRHAUSE je napisao/la: ↑13 apr 2025, 10:19Ponovo brukanje projekta Britanske vlade i promocije vozača koji su manjine odnosno Lando i Hamilton. Dino Beganovic je je bolji od obojica.
Nije da nije bilo glupih komentara, ali ti si prekucaoDRHAUSE je napisao/la: ↑13 apr 2025, 10:19Ponovo brukanje projekta Britanske vlade i promocije vozača koji su manjine odnosno Lando i Hamilton. Dino Beganovic je je bolji od obojica.
Us.ra ga ovdje da valja 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uspjeli su izvuci nesto za Beganovica sa undercutom, dobra procjena, P7 na kraju. Nije lose.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Dobar, napredovao je ranijim ulaskom u box. Mislim da je bas potrosio hard gume u prvom stintu voznjom direktno iza konkurenta, pri cemu nije uspijevao da ga pretekne. Kada bi taj segment malo popravio (primjecujem vec nekoliko utrka da mu kao fali hrabrosti da udje u duel za visu poziciju, bude tipa na 0.4s zaostatka na pravcu u zoni DRSa i ne uspije to rijesiti), mislim da bi mogao i do F1 dogurati. Sto se mene tice, taman za koju godinu umjesto u Lewisa
Nema on ni promil sanse da ce ikad zavrsiti u F1. Niti je neki mega giga talent, a sto je bitnije, nema poledjinu koja bi ga tamo ugurala.
More je jako dobrih i odlicnih vozaca, koji se nikad nisu probili u F1.
More je jako dobrih i odlicnih vozaca, koji se nikad nisu probili u F1.
Mclarenov vozac ako nema uzme titulu ove sezone,to ce biti najveci choke u historiji F1.
Norris je choker i smijurija vozac,moze li Pijastri pokazati da makar on ima damu.
Duga je sezona ali po performansama ostali su bas daleko.Max ako uzme titulu,prestajem pratiti F1,Sport preimenovati u Max1.
Norris je choker i smijurija vozac,moze li Pijastri pokazati da makar on ima damu.
Duga je sezona ali po performansama ostali su bas daleko.Max ako uzme titulu,prestajem pratiti F1,Sport preimenovati u Max1.
Može, ako bi ove ili iduće godine eksplodirao. Ovo mu je kritična faza karijere, ako misli da ikad uđe u F1
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Za razliku od Japana, ovdje je startni pravac dosta dug, moglo bi biti promjena.
Bravo Noris, fenomenalan start

Norris strašan.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Dobar pocetak trke
Nek sam docekao da Lando odlicno startuje.Ferrari najvise izgubio.
Nek sam docekao da Lando odlicno startuje.Ferrari najvise izgubio.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kako je ferari glup, stavili medium i pustili da ih uzmu na startu
Norris pod istragom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 8 gostiju.