Real toliko lose igra citavu sezonu, na naplatu je nekad moralo doci. Kosmicka bi nepravda bila da oni uzmu titulu.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Da ne bi ofsajd, kako bi bizaral autogol Valencia sebi zabila
Real toliko lose igra citavu sezonu, na naplatu je nekad moralo doci. Kosmicka bi nepravda bila da oni uzmu titulu.
Vidi ove moralne vertikale. Neki dan prosipa neke fazone, a zapravo pritajena seljacina.Evander je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:57Misljenje je ko šupak, svako ga imaluckystrike je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:41Kao što jedan pitar iznad reče, Real baš nije imao sreće. Valensija dva puta prešla centar u drugom poluvremenu i taj drugi put dala gol. Bez obzira na večerašnji rezultat u Barseloni mislim da još nije gotovo.![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- luckystrike
- Kontakt:
Čovjek sebe opisuje, ne možeš mu to braniti.TonySosa je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:05Vidi ove moralne vertikale. Neki dan prosipa neke fazone, a zapravo pritajena seljacina.Evander je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:57Misljenje je ko šupak, svako ga imaluckystrike je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:41Kao što jedan pitar iznad reče, Real baš nije imao sreće. Valensija dva puta prešla centar u drugom poluvremenu i taj drugi put dala gol. Bez obzira na večerašnji rezultat u Barseloni mislim da još nije gotovo.![]()
E moj sudija!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pa zato imamo tebe tako pametnog, blago nama.TonySosa je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:02Najlakse se praviti glup sa nekim forama. Pogledas video i sve ti je jasno. Nekad Neymar dobijao ovakve penale, jos Ramos dobijao i crveni karton. Logicno ni tad nije bilo kontakta nogama, nego samo rukama.
Nazalost ovima ne vrijedi neke stvari objansjavati kad su glupi ko ****.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pa zato imamo tebe tako pametnog, blago nama.TonySosa je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:02Najlakse se praviti glup sa nekim forama. Pogledas video i sve ti je jasno. Nekad Neymar dobijao ovakve penale, jos Ramos dobijao i crveni karton. Logicno ni tad nije bilo kontakta nogama, nego samo rukama.
Nazalost ovima ne vrijedi neke stvari objansjavati kad su glupi ko ****.
https://ibb.co/jvdGnftb
Daj Beli poklopi se po usima i ocima idi igraj cijele pole ispred skole.
Dozvoli da ti cestitam
Vodite civilizovanu diskusiju 
Ovo je skolski primjer penala za koji se kaze da ne na drugoj strani ne bi se sviralo 
Od pompozno najavljivanih stvari u julu i augustu, do omalovazavanja Barcelone, gdje stigosmo za par mjeseci 
Sacekaj kraj sezone, da ne cestitas svako malo.
Sest bodova zaostatka Betisa u odnosu na 4 poziciju. Nadam posljednja umire, bilo je svega u sezoni, preporod nakon dolaska GOAT-a.
Rekoh da Barca osvaja sa 10+ bodova, nazalost bilo je kikseva protiv manjih ekipa ali titula je neupitna.
Rekoh da Barca osvaja sa 10+ bodova, nazalost bilo je kikseva protiv manjih ekipa ali titula je neupitna.
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Mbape i Vini, glup gluplji.
Mbappe je baš debil za ovo bi mu dao 10 utakmica zabrane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vidi opet mu sudija prvo žuti dao 
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Sudija je i igracu Espanyola prvo dao zuti iiiiii onda je ostao zuti 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.