Mirvic mi nikad nije smetao i smatram da je odradio vrhunski posao sem nekoliko gresaka. Ali sto se trofeja tice 0 bodova, ne smijemo biti zadovoljni sa četvrtim mjestom i prodajom najboljih igraca svake sezone.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:27
Ne znam sta da mislim ali ako nemate bolje zamjene od Zekica iki Mirvica nemojte nikog tjerati. Izadjite s imenima pa pisite ko treba da zamijeni trenutne i zasto mislite da bi neko bio bolji u ovim okolnostima
Ako Zekic dobije podrsku i za sljedecu sezonu top. Meni samo smeta to sto od njegovog pocetka mi nismo napredovali ni sekundu. Isto je kao i sa Rozmanom prosle sezone. Zanima me sta ce biti za godinu dana i hocemo li se opet u martu oprastati od titule i kupa. Nisam uvjeren da ce ista biti drugacije ali nadam se da grijesim.
Moja zelja bi bila da se dovedu provjerena imena i strucnjaci za ovu ligu. Hus kao glavni trener i Čala njegov pomoćnik. Ako sa njima ne budemo bar blizu titule onda je ocigledno neki bas ozbiljan problem u klubu. Dovodili smo imena iz raznoraznih drzava od Makedonije do Slovenije i sad Hrvatske pa nista.
Imas najbolje uslove u drzavi moras osvojiti trofej i napraviti ozbiljan iskorak u Evropi. Ovo je vec 4 godina Mirvica... Nema izgovora.