Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
16
38%
2. Ne
12
29%
3. Dati mu do Nove godine
14
33%

Ukupno glasova: 42

sarajevskiMarlboro
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la sarajevskiMarlboro » 13 apr 2025, 17:28

Iduće sedmice i zvanično produženje.

Jedva čekam da se i matematički osigura titula. Ubi ovo čekanje.
Nevjerovatno koliko je ekipa ispuhala. Nemaju više snage, gube duele, griješe u dodavanjima. Jbg, očekivano kad ista ekipa igra cijelu sezonu.

Na ljeto ozbiljan remont. Eliott, Chiesa, Nunez, Tsimikas, možda i Diaz i Jota idu. Treba ih sve zamijeniti plus pojačati ekipu. Neće biti lako, al o tom po tom.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 13 apr 2025, 17:41

Samo se nadam da ovaj Quansah leti na ljeto, ako nista na posudbu negdje. Lik je katastofa, Rhys Williams je vrhunski defanzivac za njega
Srce, čast i ponos!

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 13 apr 2025, 17:54

Pozitivan sok dolazak Slota i njegov utjecaj, Salahova nestvarna sezona i par pojedinaca na nivou zadatka, a pored toga i nafake da se razumijemo jer nije ni bilo neke utrke ni konkurenta ove sezone iz kojekakvih razloga ali trebalo se za ovu titulu u svemu tome snaci i izboriti sto su uspjeli nekako, sad je samo grajnd teski do kraja i udarati se u guzicu treba sto su uzeli od svih mogucih ovaj najjaci i najbintiji trofej u sezoni. :salut:

Cinjenica da se uzeo trofej sa ovakom ekipom je cudo i veliki podvig, s toliko rupa i igraca koji su u padu, van forme ili definitivno davno trebali zavrsiti epizodu u klubu, bez transfera na ljeto i a zimu dok sud rugi uporedo s tim trosili velike novce, kapa dole i idemo dalje, na ljeto shopping spree. :kafa:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 apr 2025, 17:56

6 tekmi za Salahove 2 asistencije.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 13 apr 2025, 18:04

Nmg da vjerujem da ću reći, ali nam se malo i vratilo ove sezone za one izgubljene titule po bod. Dosta nafake i nekih okolnosti da je konkurencija nula, treba biti realan.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 13 apr 2025, 18:05

gaston je napisao/la:
13 apr 2025, 17:56
6 tekmi za Salahove 2 asistencije.

slika

Zadnji put kad smo gostovali Lesteru

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 13 apr 2025, 18:12

Finn je napisao/la:
13 apr 2025, 18:04
Nmg da vjerujem da ću reći, ali nam se malo i vratilo ove sezone za one izgubljene titule po bod. Dosta nafake i nekih okolnosti da je konkurencija nula, treba biti realan.
Objektivnost.

Zaslužio je Liverpool za one traume u bližoj prošlosti. Titula je titula. Apsolutno zasluženo, kako god da je.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 13 apr 2025, 18:15

United je osvojio more titula sa manje od 80 bodova, a Liverpool ce dobaciti do 90 vjerovatno, tako da ni jaca konkurencija tu ne bi nista mogla osim ako je City od prije par godina.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 apr 2025, 18:15

Samo Jota teška krampa, utopiti ga ovo ljeto nekome.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 13 apr 2025, 19:54

Bice ovdje dosta posla na ljeto. Mozda bi nam ako planiraju Bradleya vise legao Ait Nouri lijevo. Cisto zbog balansa jer Bradley nije Trent pa da okupira neke centralne pozicije, konstantno je u zavrsnici nasih napada i malo me podsjeca na Robertsona po tom pitanju. Ako dodje Kerkez i obojica budu tako visoko imat cemo autoput s obje strane.

Nesto ce se morati korigovati i u strukturi pressinga, West Ham je od dolaska Pottera medju najgorim ekipama po kreiranim sansama a nama su bez problema dolazili do gola i to vise puta loptama kroz sredinu. Van Dijk stari i ne moze vise pokrivati toliki prostor kad sredina i Konate ispadnu jednim dodavanjem.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 13 apr 2025, 20:14

Van de Ven ili Bastoni su najbolji nasljednici za Van Dijka. Taman da dobijemo lijevaka stopera.

Za lijevog beka bi Kerkez bio najbolja opcija, za desnog stvarno nemam ideje, ono sto je Trent tu pruzao je pretesko nadomjestiti, nema takvog igraca na trzistu. Eto Frimpong je mozda najbolja zamjema, ali on daje nesto drugo.

Za u vezi ce biti potrebno nadodati kreacije na osmici ili desetki. Xavi Simmons ili Paqueta mozda. Takav igrac nam fali. Sto se sestice tice tu bi Bajcetic mogao dobro doci, barem mi on lici na sesticu koju Slot preferira.

U napadu definitvno spic, a sto se tice lijevog krila po meni je iskreno ono najmanji prioritet. Nekako mi je bitnije poredati stvari u odbrani i sredini.
Srce, čast i ponos!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 apr 2025, 20:25

Ma i desnog beka ne treba sad dovoditi, Bradley u najgorem slucaju izgleda kao dovoljno dobar da nije minus na toj poziciji kao sto je bio Robbo ove sezone na lijevom beku. Volio bih jednog bas dobrog i mladog stopera i jednu devetku koja ima mozga i osjecaj za normalnu igru. Lijevi bek se vec podrazumijeva, sve ostalo je bonus.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 apr 2025, 20:25

Ma ja mislim da je Kerkez već dogovoren i da će se ozvaničit odmah po početku ljeta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 13 apr 2025, 20:31

Venom je napisao/la:
13 apr 2025, 20:14
Van de Ven ili Bastoni su najbolji nasljednici za Van Dijka. Taman da dobijemo lijevaka stopera.

Za lijevog beka bi Kerkez bio najbolja opcija, za desnog stvarno nemam ideje, ono sto je Trent tu pruzao je pretesko nadomjestiti, nema takvog igraca na trzistu. Eto Frimpong je mozda najbolja zamjema, ali on daje nesto drugo.

Za u vezi ce biti potrebno nadodati kreacije na osmici ili desetki. Xavi Simmons ili Paqueta mozda. Takav igrac nam fali. Sto se sestice tice tu bi Bajcetic mogao dobro doci, barem mi on lici na sesticu koju Slot preferira.

U napadu definitvno spic, a sto se tice lijevog krila po meni je iskreno ono najmanji prioritet. Nekako mi je bitnije poredati stvari u odbrani i sredini.
Bastoni :ljepota:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 13 apr 2025, 20:43

Svega je svjestan i ne libi se reći

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 13 apr 2025, 21:03

Venom je napisao/la:

Kolko se sjecam kad je onaj Kloppov Samadake bio bilo je interesa i za Van de vena,da je to uspio dovest ubo bi covjek transfer rok samo tako.Na kraju kad se pogleda covjek odradio ogroman posao tad.Da je dovest Osimhena i Cunhu kao zamjene za Darwina i Jotu uz Kerkeza i nekog stopera
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 apr 2025, 21:32

A jest mi nestvarno ovo 6/18.

Nakon onih sezona..
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 apr 2025, 21:33

Otelo je napisao/la:
13 apr 2025, 21:32
A jest mi nestvarno ovo
City u aprilu strpa pet golova a mene boli qrac :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 13 apr 2025, 21:36

LiverpoolREDS je napisao/la:
13 apr 2025, 21:03
Venom je napisao/la:

Kolko se sjecam kad je onaj Kloppov Samadake bio bilo je interesa i za Van de vena,da je to uspio dovest ubo bi covjek transfer rok samo tako.Na kraju kad se pogleda covjek odradio ogroman posao tad.Da je dovest Osimhena i Cunhu kao zamjene za Darwina i Jotu uz Kerkeza i nekog stopera
On je prije dolaska u Liverpool bio sportski direktor Wolfsburga tako da je jako dobro poznavao VDVa.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 13 apr 2025, 21:39

Neki dan mi drugar kaže, nikad lakše osvojena titula. A ja baš mislim suprotno, liga dosta izjednačena, mi nismo vrhunski ali smo se nekako najbolje snašli od svih, poklopilo nam se i to je to. Mnogo lakše je osvojena titula 2020te. Ovo je bila muka.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 1 gost.