FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad se sjetim da su malog Karica ovog prizivali da nam bude golman
Traziti oprost od mirze i moliti ga na koljenima da nas preuzme a zekic nek ostane kao njegov pomocnik i mirna bosna 

Stupcanica ostala bez trenera, Kesholjubov zastupnik im se odma javio hahaha
Zna da u Stupci ima para i da Memagic daje i sakom i kapom !
Zna da u Stupci ima para i da Memagic daje i sakom i kapom !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- luckystrike
- Kontakt:
Pobijedit ćemo u Banjoj Luci, akoBogda!
Evo ovo ja ne razumijem recimo...ganjamo posudbe prosjecnima lulicima, pavicicima, od kojih klub nema nista na kraju sezone...umjesto da zaganjamo vec sad Marića i Topića iz Zrinje, malog Tarabu iz Širokog (svi su bez ugovora na kraju sezone osim Taraba još pola godine), pa naravno i Mlinarica koji ima godinu ugovora, a zbog dobrih odnosa i da im posaljes Eldara i možda još nekog momka na posudbu lagano bi to završio....a uz to oslabio neke konkurente! Tako u jačim ligama klubovi titule uzimaju!luckystrike je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:29Treba poslati Veležu Mehmedovića i nešto para za Mlinarića.
Velez je jedini klub u bh koji je koliko toliko fer prema nama, i u situaci smo obje momcadi da jedni drugima nismo konkurenti za titulu, i garantujem da Mlinarica, bi prije pustili recimo osjek lokomotivu ofk beograd za 20% a siguran sam da svi ostali klubovi bi trazili duplo vise novca nama nego bilo kojem klubu..
Evo zelje sad bi on pustio muftica za 400 k€ lupam da ide u sloveniju npr a nama ga nebi pustio ni za 700 k€ ok razumijem zelju gradski rival mozda je to u neku ruku ok, al svi ostali klubovi bi se isto ponasali osim vekeza koji bi mozda iso nama da da nekog igraca ako smo mi i zrinjski u pitanju radi 1992-95 i tog gradskog rivala, i mozda bi sa borcem bili bara bara pa ko vise da..
Taraba iz sb prijece ga pustit u zrinjski za 50 k€ nego ga nama prodat za 300 k€ tu jedino mozda mi mozemo uradit u vidu toga da damo mu bas mnogo vecu placu nego zrinjski pa da on izvrsi neki unutrasnji pritisak..
I po mom misljenju treba pokusat dovest tipove ko Mlinaric al za normalnu i fer platu ostetu, al idalje mislim da se moze dovest 1-2 igraca iz doljnjeg djela hnl, bez ostete mozda veca plata sto je ok al neces davat ostetu.. ili ako bude osteta al da to bude mnogo normaonija plata.
Rogic jeste promasaj al posteno receno zadnjih 6 mjeseci je ok golman, bubanja sigurno je najbolji igrac na svojoj pozici i tesko da bi mi mogli za manje pare dovest nekog igraca iz zrinjskog zelje borca sb i veleza za manje pare. Mozda bi ini pristali dic za manju platu nego bubanja al ostetu koju bi platili je mnogo veca nego za bubanju.
Takodje dovest igraca iz srbijanske igrace tipove ko jovic djordjevic..
Niposto dovodit crnogorce niti slovence. Slovence ne dovodit niposto jer ako ima ikakav kvalitet bice 4-5x skuplji plus oni nemogu igrat dobro ako nije sve fer posteno, sudjenje itd..
Evo zelje sad bi on pustio muftica za 400 k€ lupam da ide u sloveniju npr a nama ga nebi pustio ni za 700 k€ ok razumijem zelju gradski rival mozda je to u neku ruku ok, al svi ostali klubovi bi se isto ponasali osim vekeza koji bi mozda iso nama da da nekog igraca ako smo mi i zrinjski u pitanju radi 1992-95 i tog gradskog rivala, i mozda bi sa borcem bili bara bara pa ko vise da..
Taraba iz sb prijece ga pustit u zrinjski za 50 k€ nego ga nama prodat za 300 k€ tu jedino mozda mi mozemo uradit u vidu toga da damo mu bas mnogo vecu placu nego zrinjski pa da on izvrsi neki unutrasnji pritisak..
I po mom misljenju treba pokusat dovest tipove ko Mlinaric al za normalnu i fer platu ostetu, al idalje mislim da se moze dovest 1-2 igraca iz doljnjeg djela hnl, bez ostete mozda veca plata sto je ok al neces davat ostetu.. ili ako bude osteta al da to bude mnogo normaonija plata.
Rogic jeste promasaj al posteno receno zadnjih 6 mjeseci je ok golman, bubanja sigurno je najbolji igrac na svojoj pozici i tesko da bi mi mogli za manje pare dovest nekog igraca iz zrinjskog zelje borca sb i veleza za manje pare. Mozda bi ini pristali dic za manju platu nego bubanja al ostetu koju bi platili je mnogo veca nego za bubanju.
Takodje dovest igraca iz srbijanske igrace tipove ko jovic djordjevic..
Niposto dovodit crnogorce niti slovence. Slovence ne dovodit niposto jer ako ima ikakav kvalitet bice 4-5x skuplji plus oni nemogu igrat dobro ako nije sve fer posteno, sudjenje itd..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemoj nam takvih bgt. Dosta nam je naših tarabaamkeivke je napisao/la: ↑13 apr 2025, 23:40Evo ovo ja ne razumijem recimo...ganjamo posudbe prosjecnima lulicima, pavicicima, od kojih klub nema nista na kraju sezone...umjesto da zaganjamo vec sad Marića i Topića iz Zrinje, malog Tarabu iz Širokog (svi su bez ugovora na kraju sezone osim Taraba još pola godine), pa naravno i Mlinarica koji ima godinu ugovora, a zbog dobrih odnosa i da im posaljes Eldara i možda još nekog momka na posudbu lagano bi to završio....a uz to oslabio neke konkurente! Tako u jačim ligama klubovi titule uzimaju!luckystrike je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:29Treba poslati Veležu Mehmedovića i nešto para za Mlinarića.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Zna li neko tacan termin derbija?
Ma dzaba price, zato ovo i rade iz sezone u sezonu. Kasape nas 20+ kola, onda odsviraju dvije tri regularno i kao, eto vidis posteno je, ko nam je kriv. Nije niko sad. Pad forme, normalna stvar, desava se, povrede, kartoni desava se svakom… osim Borcu, oni imaju tu prihicku prednost veliku jer znaju da ne mogu imati los dan, onda kad ga imaju pucaju penal dok ne pogode, pritom izmisljen penal. Drukcije je tako igrat. Nemojmo se lagat.AVNOJ je napisao/la: ↑13 apr 2025, 22:05Navijači koji se mješaju u rad i funkcionisanje kluba obično dobiju Partizan, Hajduk, Zeljezničar pa sad i Dinamo i mi smo u jednom momentu krenuli tim putem, sreća presjeklo se na vrijeme.
Pojedinci očekuju trofeje u neregularnom takmičenju i još su u stanju poredit neke duge trenere sa trenutnim, pa jjebote kako će osvojiti ako takmičenje traje još uvijek i da za 8 mjeseci uradi nešto što je Husref uradio za 8 godina![]()
Uspjeh Borca pravdaju njihovom trenutnom kvalitetom pa to je isto kao što sad gledamo ratne profitere koji su se pljačkanjem obogatili kako se predstavljaju kao uspješni biznismeni.
Kao sad imamo dobro suđenje, pa normalno da ćeš imati kad nisi nikom prijetnja i ne ugrožavaš političke projekte.
Na kraju niko realan ne tvrdi da bi bili prvi da nije sudijskih lakrdija ali bi sigurno bili konkurentni i u igri za prvo mjesto do zadnjeg kola.
-
- Kontakt:
Ma hebo sto te cijelu polusezonu kasape,zgade ti fudbal,gadi ti se pogledat tekmu,onda pocnu da sude jer su izbori u savezu koliko toliko normalno hebo cijelu poluseznu lakrdija uhvate se 3 tekme gdje sude normalno nasi strucnjaci. Ovdje da Dinamo dodje nece biti prvak,hebo ti ligu gdje dvije politicke prcije imaju skoro sve pobijede pa sad skontaj kakvu sezonu trebas da odigras da bi bio prvi,da imas sve pobijede i jedan nerijesen oni bi imali 100 postotan ucinak. Ovo ovdje svakako nije mjerilo,par plavih botova sa vise profila ovdje soli pamet i 24 sata o Mirvicu pricajuOerde je napisao/la: ↑14 apr 2025, 02:06Ma dzaba price, zato ovo i rade iz sezone u sezonu. Kasape nas 20+ kola, onda odsviraju dvije tri regularno i kao, eto vidis posteno je, ko nam je kriv. Nije niko sad. Pad forme, normalna stvar, desava se, povrede, kartoni desava se svakom… osim Borcu, oni imaju tu prihicku prednost veliku jer znaju da ne mogu imati los dan, onda kad ga imaju pucaju penal dok ne pogode, pritom izmisljen penal. Drukcije je tako igrat. Nemojmo se lagat.AVNOJ je napisao/la: ↑13 apr 2025, 22:05Navijači koji se mješaju u rad i funkcionisanje kluba obično dobiju Partizan, Hajduk, Zeljezničar pa sad i Dinamo i mi smo u jednom momentu krenuli tim putem, sreća presjeklo se na vrijeme.
Pojedinci očekuju trofeje u neregularnom takmičenju i još su u stanju poredit neke duge trenere sa trenutnim, pa jjebote kako će osvojiti ako takmičenje traje još uvijek i da za 8 mjeseci uradi nešto što je Husref uradio za 8 godina![]()
Uspjeh Borca pravdaju njihovom trenutnom kvalitetom pa to je isto kao što sad gledamo ratne profitere koji su se pljačkanjem obogatili kako se predstavljaju kao uspješni biznismeni.
Kao sad imamo dobro suđenje, pa normalno da ćeš imati kad nisi nikom prijetnja i ne ugrožavaš političke projekte.
Na kraju niko realan ne tvrdi da bi bili prvi da nije sudijskih lakrdija ali bi sigurno bili konkurentni i u igri za prvo mjesto do zadnjeg kola.
-
- Kontakt:
Ma evo trci Topic da dodje,spustite malo loptu,inace to je igrac Dinama.amkeivke je napisao/la: ↑13 apr 2025, 23:40Evo ovo ja ne razumijem recimo...ganjamo posudbe prosjecnima lulicima, pavicicima, od kojih klub nema nista na kraju sezone...umjesto da zaganjamo vec sad Marića i Topića iz Zrinje, malog Tarabu iz Širokog (svi su bez ugovora na kraju sezone osim Taraba još pola godine), pa naravno i Mlinarica koji ima godinu ugovora, a zbog dobrih odnosa i da im posaljes Eldara i možda još nekog momka na posudbu lagano bi to završio....a uz to oslabio neke konkurente! Tako u jačim ligama klubovi titule uzimaju!luckystrike je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:29Treba poslati Veležu Mehmedovića i nešto para za Mlinarića.
Nije igrac Dinama. Raskinuo je ugovor sa Dinamom i potpisao je za UZP na 1 godinu.
Moze besplatno otici.
Moze besplatno otici.
Nevjerovatno da su par ovih igraca koji su trebali biti nosioci igre u sredini Izgledaju kao prosječan igrač Posušja, da jedan Jatta izgleda jače na lopti od Bubanje…kako?
Uporediti igru protiv Aktobea pa i onu prvu protiv Trnave sa ovim sto danas gledamo, nebo i zemlja.
Uporediti igru protiv Aktobea pa i onu prvu protiv Trnave sa ovim sto danas gledamo, nebo i zemlja.
/Onaj sastav iz sezone 2018/2019 bi glat poderao ovaj sadasnji roster,mi u nekim stvarima napredujemo a sto je najvaznije u igrackom kadru slabo i skromno.harixs je napisao/la: ↑14 apr 2025, 05:26Nevjerovatno da su par ovih igraca koji su trebali biti nosioci igre u sredini Izgledaju kao prosječan igrač Posušja, da jedan Jatta izgleda jače na lopti od Bubanje…kako?

2025a godina priča se o Husrefu kao novom treneru. Eto koliko smo napredovali posljednjih 5 godina.
Zekic IN, Mirvic OUT.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:27Borac osvojio 63 boda od mogucih 75. Docekao proljece u evropi. Tako mocna ekipa jos nije igrala u nasoj ligi, jos ih sudije paze. Zrinjski malo slabiji ove godine, prosle godine igrao grupe u ervopi.
Da su druga vremena prosetali bi se ligom ali nikad jace i skuplje nisu bile prve 4 ekipe u ligi.
Jos kakvi smo baksuzi, izvucemo Borac u kupu i igramo bez pola ekipe zbog povreda.
Ne znam sta da mislim ali ako nemate bolje zamjene od Zekica iki Mirvica nemojte nikog tjerati. Izadjite s imenima pa pisite ko treba da zamijeni trenutne i zasto mislite da bi neko bio bolji u ovim okolnostima
Mirvic ne zna ovaj posao da radi. Da nisu drugi poslovni, odavno bi se pametnije osobe od njega pitale zasto ulagati 20+ miliona a nemati rezultata.
Danas od 12:00 h se treba i službeno pomiriti da u naredne četiri godine minimalno nema ništa od titule. Ne samo mi, nego i svi ostali osim dva politička projekta. Mi ostali smo tu samo da popunimo broj. Najgore od svega što se mnogi prave mutavi i ne vide šta se dešava. Ništa čudno, mnogi ne vide da iz dana u dan ostajemo i bez države, ali se kleberimo i smijemo raznim Ramama...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
samo nek ne puca sutiZeko87 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 08:15Danas od 12:00 h se treba i službeno pomiriti da u naredne četiri godine minimalno nema ništa od titule. Ne samo mi, nego i svi ostali osim dva politička projekta. Mi ostali smo tu samo da popunimo broj. Najgore od svega što se mnogi prave mutavi i ne vide šta se dešava. Ništa čudno, mnogi ne vide da iz dana u dan ostajemo i bez države, ali se kleberimo i smijemo raznim Ramama...
Balije najpoganiji narod na dunjaluku
- napoleon72
- Kontakt:
Mi smo bez drzave ostali 1995., samo su neki tek sad progledali. Eto prije ovih Dodinih ekspedicija je bilo sistema i drzave. Jest za sirotinju, kao i sad. Sto se fudbala tice, isti qrac bio, utakmice se kupovale za peceno janje i gajbu pive, gost jedno 3 godine nije mogao dobit utakmicu, sudije dobijale "instrukcije" od sefova podzemlja kako moraju sudit itd itd. Rekao bi covjek da smo sa nivoa Engleske dosli na nivo Eritreje, a ne da se isto govvno samo prepakuje godinama.Zeko87 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 08:15Danas od 12:00 h se treba i službeno pomiriti da u naredne četiri godine minimalno nema ništa od titule. Ne samo mi, nego i svi ostali osim dva politička projekta. Mi ostali smo tu samo da popunimo broj. Najgore od svega što se mnogi prave mutavi i ne vide šta se dešava. Ništa čudno, mnogi ne vide da iz dana u dan ostajemo i bez države, ali se kleberimo i smijemo raznim Ramama...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ako je već tako, onda je pametnije valjda poduzeti neke drastičnije mjere i napraviti neku pobunu, a ne samo saviti kičmu i šutjeti k'o ****.Zeko87 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 08:15Danas od 12:00 h se treba i službeno pomiriti da u naredne četiri godine minimalno nema ništa od titule. Ne samo mi, nego i svi ostali osim dva politička projekta. Mi ostali smo tu samo da popunimo broj. Najgore od svega što se mnogi prave mutavi i ne vide šta se dešava. Ništa čudno, mnogi ne vide da iz dana u dan ostajemo i bez države, ali se kleberimo i smijemo raznim Ramama...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, alacious, Google Adsense [Bot], insimadop, mnon46, nedimmmm1337, Pitar6785, Pitaristok, Rule_hz i 70 gostiju.