Kad ste "najjaci" i najbolji rezultati ikad vi imate 500 ljudi na stadionu, sta kad to prestane pa se pocnu gubit utakmice?Combattente87 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:43Hoće evo 100 godina krepavabvsic je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:41Zar ima iko iz BL da prati borac?Combattente87 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:37
Niti da ste vi dijete partije i provatna igračka hobita kerojeda, koji je dao malom debelom drugaru da se igra, ali mali debeli drugar ima puno para pa je izgubio osjećaj za vrijednost i ne znači mu ništa ta igračka jer ih ima puno, a drugare folira kako mu znači ta igračka jer je cicija i ne želi da djeli sa drugima svoje igračke![]()
Krepat ce i borac poslije vicka, evo vam primjera i zrinjskog posljedni izdisaji a beus se jos drzi. Doce vam kraj![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Po nekoj tradiciji posjete na gradskom u BL, kad je najgore tad bude najviše ljudi na stadionubvsic je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:59Kad ste "najjaci" i najbolji rezultati ikad vi imate 500 ljudi na stadionu, sta kad to prestane pa se pocnu gubit utakmice?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
EastMadness
- Kontakt:
znaci boraci zrinjski se smjenjuju iduce 4 godine
- Shategabri
- Kontakt:
Borac nema namjeru da se smjenjuje s bilo kim.
U skladu s uticajem, Zrinjskom dosta 2. mjesto.
FKS 3.
Itd...tdi.
Koševo Zapad
-
EastMadness
- Kontakt:
ma moraju i bracu da podmireShategabri je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:20Borac nema namjeru da se smjenjuje s bilo kim.
U skladu s uticajem, Zrinjskom dosta 2. mjesto.
FKS 3.
Itd...tdi.
Pisam ja klubove koji su postali "relevantni" dolaskom beusa i vicka.Combattente87 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:17Po nekoj tradiciji posjete na gradskom u BL, kad je najgore tad bude najviše ljudi na stadionu![]()
vidi se da pratiš ovu ligu od skora, jer da si malo upućeniji znao bi da je oduvijek ovakva posjeta u BL, osim na jakim tekmama, kao sada što slijede i evropa kada se igra....mada kada pogledam posjetu na koševu, u vrapčićima, BB.....sve je to u 5 deka
![]()
srpska ideologija i srpska vjerovanja, fantazija. Dobro je pa na ovim stadionima ima ikako navijaca sta radite, i opet ima 5 puta vise nego vama
Ja Borcu nikad nisam, niti ću željeti da se ugasi, krepa isl. Samo želim da se fudbal igra u podjednakim uslovima za sve učesnike i to je to. U tim uslovima Borac da 10 godina zaredom bude prvak, ja ću prvi reći svaka čast! Ok je kad se desi poguranac u situacijama 50-50 %. Te privilegije uživaju svi jači klubovi u svim ligama svijeta, ali ovakva protekcija kakvu ima Borac u zadnje tri sezone, moderni nogomet ne pamti. Da se šilji na autu bukvalno, to će otjerati i ovo malo bolesnika za fudbalom, ili će uzrokovati nekad i negdje neke ozbiljne probleme.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Neka je i ova farsa od skupštine gotova
- PaprikaRoga
- Kontakt:
Durić opet ispred B komponente.
Dao Bog da B komponenta ne vidi ni evrope naredni mandat.
Dao Bog da B komponenta ne vidi ni evrope naredni mandat.
-
EastMadness
- Kontakt:
sta nam magoda kaze na ovo sve
Svi predsjednici su do sada sluzili dva mandata, za vicu se znalo da ce ga izabrati. Ali ovo **** durica je trebalo maknuti. Barem je usao ovaj jabandzic u izvrsni komitet, a colpa napokon pedalu dobio.
- luckystrike
- Kontakt:
Zeljković, koji je u mladosti bio prvak RS-a u nogometu (pioniri FK Borac) i košarci (kadeti i juniori KK Igokea), je već sa 28 godina postao uspješni sportski radnik, te je 2016. godine postao član Upravnog odbora FK Borac.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:40Zeljković, koji je u mladosti bio prvak RS-a u nogometu (pioniri FK Borac) i košarci (kadeti i juniori KK Igokea), je već sa 28 godina postao uspješni sportski radnik, te je 2016. godine postao član Upravnog odbora FK Borac.![]()
E golemooo
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑13 apr 2025, 21:16Ako je taj omjer onda Jabber vrijedi marku
Nikad vise Gulas od 1m , i to ako ga prodate
Jaber je pokazao klasu, vidjet cemo za koliko ce otic
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Da se prodanim balijama naj.ebem mame. Sportski pozdrav.
Ode Jaber za 2,50 KM, lagano. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:43
Nikad vise Gulas od 1m , i to ako ga prodate
Jaber je pokazao klasu, vidjet cemo za koliko ce otic
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Prodane balije, neka neka, uživajte sada, niko nam nije kriv nego mi sami
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Gulash 3mil hahahahahahahahah
A mrsh u p m
A mrsh u p m
Zalosno je kako mu se ulizuju ove balije, lazni novinari.luckystrike je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:40Zeljković, koji je u mladosti bio prvak RS-a u nogometu (pioniri FK Borac) i košarci (kadeti i juniori KK Igokea), je već sa 28 godina postao uspješni sportski radnik, te je 2016. godine postao član Upravnog odbora FK Borac.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.