Vico Zeljković

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

propoklopac
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la propoklopac » 20 mar 2025, 09:39

231983 je napisao/la:
20 mar 2025, 09:36
Neutral je napisao/la:
20 mar 2025, 08:19
231983 je napisao/la:
17 mar 2025, 22:16
Ljudi moji, ovaj lik je meni najveća enigma u cijeloj zemlji. Kad priča o reprezentaciji stvarno čovjek stekne dojam da je iskren. A onda ga vidiš s dajdžom i skontaš da ne može biti iskren.
Da li je moguće da je istina negdje između?! I kakvi se to prebačaji dešavaju u njegovoj glavi?
Po cemu je enigma?

Rusitelj Bosne i sporta. Klasicno guranje borca otkad je na celu saveza, politika srba shs-a do danas, lazu sami sebe a ne da prestanu nama lagati.

Ne vjeruj srbinu ni kad ti poklone donosi ;)
Ma znam sve, ali kako moze onako dobro glumiti kad dodje pred reprezentativce, e to me buni heh
To mu je posao da proba dobro glumiti

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 20 mar 2025, 10:10

Ne glumi vico nista zbog srpstva, nacionalizma i neke mrznje vec zbog power tripa i zeljom da bude relevantan faktor koji ima neku moc, isto ko i dodik, vucic, isto ko i vecina politicara na ovim prostorima. Sta mu trenutno donosi najvecu moc? Pa da radi dobar posao u savezu, a da u isto vrijeme gura borac i zmiri na neke stvari. I to je ono sto se vidi na djelu i sto mnogima mozak przi kad cuju neki njegov intervju :lol:

Sutra bi taj isti vico bio najveci patriota da je zemlja uredjena na nacin da mu taj bosanski patriotizam moze donijeti moc i neku visoku pozicija. To mnogi na balkanu ne kontaju nego sva djelovanja politicara stavljaju pod neke jednostavne termine nacionalizma, mrznje pa ostaju zbunjeni kako neki lik prica jedno, radi drugo, a ustvari kad se sve to razgoli to je samo zelja za moci, vlastita guzica i nista vise.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 20 mar 2025, 10:31

Bilo kako bilo, volil li ga ili ne, Vico radi dobar posao i mora se priznati da je najbolji predsjednik loptarskog saveza do sada.
Postavio je neke standarde u radu predsjednika saveza
plus domaći zadatak za nasljednika na mjestu predsjednika.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 mar 2025, 11:28

perun je napisao/la:
20 mar 2025, 10:31
Postavio je neke standarde u radu predsjednika saveza
plus domaći zadatak za nasljednika na mjestu predsjednika.
Dao je domaci zadatak samom sebi. :mrgreen:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 mar 2025, 11:37

miki09 je napisao/la:
20 mar 2025, 10:10
Ne glumi vico nista zbog srpstva, nacionalizma i neke mrznje vec zbog power tripa i zeljom da bude relevantan faktor koji ima neku moc, isto ko i dodik, vucic, isto ko i vecina politicara na ovim prostorima. Sta mu trenutno donosi najvecu moc? Pa da radi dobar posao u savezu, a da u isto vrijeme gura borac i zmiri na neke stvari. I to je ono sto se vidi na djelu i sto mnogima mozak przi kad cuju neki njegov intervju :lol:

Sutra bi taj isti vico bio najveci patriota da je zemlja uredjena na nacin da mu taj bosanski patriotizam moze donijeti moc i neku visoku pozicija. To mnogi na balkanu ne kontaju nego sva djelovanja politicara stavljaju pod neke jednostavne termine nacionalizma, mrznje pa ostaju zbunjeni kako neki lik prica jedno, radi drugo, a ustvari kad se sve to razgoli to je samo zelja za moci, vlastita guzica i nista vise.
Rumunjski povijesničar Konrad Bercovici
zapisao je: "Srbi su nacionalisti, beskrajni
megalomani bez vjere. To je najšovinističkij
narod Europe, ako ne i cijeloga svijeta. Sa
Srbima je nemoguće raspravljati, jer su bez
razuma. Njih treba mlatiti jer respektiraju
samo silu."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 mar 2025, 23:42

Povedi nas predsjednice :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 mar 2025, 23:43

Predsjedniče završi nam Janelta pa nek Borac bude 10 godina zaredom prvak sa 30 penala po sezoni. Halalosum.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 21 mar 2025, 23:45

Kako prati i raduje se uspjehu repke u ovom za njega teskom periodu. Hvala gospodine Zeljkovicu. :yawn:

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 mar 2025, 11:49

Legendooo , šteta što nisi bio predsjednik Saveza u eri kada smo imali dobru ekipu. Sada se jasno vidi kakav utjecaj imaš u Uefi i Fifi, jednostavno sudije 50 50 situacije sude u nasu korist jer niko nece da ti se zamjera.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 mar 2025, 12:15

Definitivno najbolji predsjednik ikada :bih:
Vjerujem da podijelio i duple premije igracima i staffu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 22 mar 2025, 12:26

Vico povedi nas!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 22 mar 2025, 19:31

Vico nam sredio sudije za ove kvalifikacije kad je se sastajao s Ceferinom
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

BobRock
Kontakt:

Post Postao/la BobRock » 22 mar 2025, 19:59

propoklopac je napisao/la:
20 mar 2025, 08:51
BobRock je napisao/la:
17 mar 2025, 22:58
231983 je napisao/la:
17 mar 2025, 22:16
Ljudi moji, ovaj lik je meni najveća enigma u cijeloj zemlji. Kad priča o reprezentaciji stvarno čovjek stekne dojam da je iskren. A onda ga vidiš s dajdžom i skontaš da ne može biti iskren.
Da li je moguće da je istina negdje između?! I kakvi se to prebačaji dešavaju u njegovoj glavi?
Covjek ima svoju ambiciju, dajidza ima svoj put on svoj, ipak je dajidza nije babo

Ranije sam rekao nekad, on krecuci se medju ljudima iz UEFE ocigledno pruza neki pravac za licni prosperitet, a to mu moze omoguciti samo kolko tolko uspjesno vodjenje saveza na cijem je celu.

Biti u UEFA-i makar kao delegat je bolje nego sto obicni smrtnik uopste moze predpostaviti, a izgleda da je njegova ambicija daleko veca

Tako da u vremenu kad je svima jasno da ce daji dani biti odbrojani pokusati da ga spasi kroz miniranje organizacije na cijem je celu znaci zatvorena vrata u daljoj karijeri sto bi bilo tesko za povjerovati da se dogodi tako inteligentnom i ambicioznom liku.
Ovo su price za babe, pa taj ga je i postavio u Borac poslije u savez, sutra da mu kaze nisi vise tamo i nece biti, u sve vjerujte ali nikako nemoj misliti da ova liga i reprezentacija napreduju, to mu je zadnja želja.
Druze,

Nema covjeka na planeti koji ne bi volio da plod njegovog truda i rada ne donese benefite prvo njemu licno a onda i svakom ko mu pomaze u tome. On je vec postao blizak sa nasim reprezentativcima a i sa osobljem u savezu, nema tu prostora za neku dvojnu licnost kako ti to zamisljas.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 mar 2025, 20:33

BobRock je napisao/la:
22 mar 2025, 19:59
propoklopac je napisao/la:
20 mar 2025, 08:51
BobRock je napisao/la:
17 mar 2025, 22:58

Covjek ima svoju ambiciju, dajidza ima svoj put on svoj, ipak je dajidza nije babo

Ranije sam rekao nekad, on krecuci se medju ljudima iz UEFE ocigledno pruza neki pravac za licni prosperitet, a to mu moze omoguciti samo kolko tolko uspjesno vodjenje saveza na cijem je celu.

Biti u UEFA-i makar kao delegat je bolje nego sto obicni smrtnik uopste moze predpostaviti, a izgleda da je njegova ambicija daleko veca

Tako da u vremenu kad je svima jasno da ce daji dani biti odbrojani pokusati da ga spasi kroz miniranje organizacije na cijem je celu znaci zatvorena vrata u daljoj karijeri sto bi bilo tesko za povjerovati da se dogodi tako inteligentnom i ambicioznom liku.
Ovo su price za babe, pa taj ga je i postavio u Borac poslije u savez, sutra da mu kaze nisi vise tamo i nece biti, u sve vjerujte ali nikako nemoj misliti da ova liga i reprezentacija napreduju, to mu je zadnja želja.
Druze,

Nema covjeka na planeti koji ne bi volio da plod njegovog truda i rada ne donese benefite prvo njemu licno a onda i svakom ko mu pomaze u tome. On je vec postao blizak sa nasim reprezentativcima a i sa osobljem u savezu, nema tu prostora za neku dvojnu licnost kako ti to zamisljas.
Bukvalno jbt. Pa da hoce da je razyebe, kao da ne bi rekao ne zovi ove najbolje, zovi moje iz Borca i slicno. Koliko god mrzio BiH, draze su mu pare od toga. A nije da su male ako se plasiramo negdje. Jos sto bi dobio pohvale od svih, bolju poziciju u UEFI (sto i hoce) i slicno.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 25 mar 2025, 01:30

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 14 apr 2025, 15:02

slika
Ko hoće nek čestita :mrgreen:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 14 apr 2025, 15:07

Lijepa vijest. Najbolji predsjednik kojeg smo imali do sada. :yawn:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 apr 2025, 15:11

Za Vicu je ocekivano da ce uzeti i drugi mandat. Ali do kada misle ovaj Beus i Duric biti u savezu? Je li ima neki rok ili nesto koliko puta smiju biti imenovani na pozicije u savezu? Doci ce i treci predsjednik, ali se njih dvojica ne mijenjaju...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 14 apr 2025, 15:12

DamirT je napisao/la:
14 apr 2025, 15:11
Za Vicu je ocekivano da ce uzeti i drugi mandat. Ali do kada misle ovaj Beus i Duric biti u savezu? Je li ima neki rok ili nesto koliko puta smiju biti imenovani na pozicije u savezu? Doci ce i treci predsjednik, ali se njih dvojica ne mijenjaju...
Oni su ti rektalne alpiniste svakog predsjednika.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 14 apr 2025, 16:41

Zasluženo.
Projekti: nacionalni stadion, jedinstvena 2. liga.
Urađeno: novi tereni, VAR, odriješene ruke selektoru i SS, ukidanje nacionalnog ključa pri izboru igrača.
Bilo je i grešaka (otkaz Petevu i angažovanje Hadžibegića) ali mislim da je tu poslušao glas javnosti isto kao pri angažovanju Barbareza.
Prethodnici su bili toliko loši a alternativa nikakva tako da je produženje mandata jedino iole racionalno riješenje.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.