GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:43
Nikad vise Gulas od 1m , i to ako ga prodate
Jaber je pokazao klasu, vidjet cemo za koliko ce otic

GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:43
Zalosno je kako mu se ulizuju ove balije, lazni novinari.luckystrike je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:40Zeljković, koji je u mladosti bio prvak RS-a u nogometu (pioniri FK Borac) i košarci (kadeti i juniori KK Igokea), je već sa 28 godina postao uspješni sportski radnik, te je 2016. godine postao član Upravnog odbora FK Borac.![]()
Moze li razlog zasto ne?
Ne damo ga svakako ispod 5.
Ako ga vi budete prodavali, max 200 k KM.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:43
Yebo mater ovde samo borac vicko i zrinjski beus upravu ostali svi budaleUslijedilo je novo pitanje o suđenju u našoj ligi.
"Pristupamo detaljno analizama. Dio ljudi je nezadovoljan. Sigurno da određenih problema ima. Vidljiv je pomak, pozitivan i ko želi može to da vidi.
Nemamo se šta tu svađati, mi zarađujemo od transfera, komšiluk nema taj segment u klubu.EastMadness je napisao/la: ↑14 apr 2025, 15:23ovdje se svadjaju ko ce vise prodati gulija ili arapa dok vico i beus nove mandate uzimaju. Definitivno narod za izucavanja![]()
To je samo prijedlog. Vjerovatno Vicina šuplja pred glasanje.Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 15:40Na stranu ostalo, konačno da se druge lige spoje.
Što se mene tiče u tu ligu treba ubaciti da 5 igrača na terenu mora biti U-21..Svakako nema koristi od te lige niti neke lepršavosti, barem neka djeca ulaze u seniorski fudbal.
Razumijem ja da ne igramo Evropu niti da smo prvaci ali ako iko iz lige zasluzuje da ode sa neku ogromnu cifru to je Guliashvili.Sve ima sto treba jednom igracu solidnog kluba lige 5,uz to sjajan karakter i veliki profesionalac.Znaci i glavom je dobar sto je bitno.On je vjerovatno napisao ovo jer je Guli fulao neke zicere u zadnje vrijeme.Pa majstore da sve zabija ne bi uopste igrao u Sarajevu nego bi ga davno neko uzeo.Lik igra u ekipi bez 10ke gdje je vezni red antiproduktivan,bez krila i sa bekovima bez adekvatni centarsuteva.Bukvalno sve sto je zabijao sam sebi je stvorio.Shategabri je napisao/la: ↑14 apr 2025, 15:20Ako ga vi budete prodavali, max 200 k KM.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:43
Guli reklamira sam sebe, u 32 utakmice 21 gol i 4 asistencije.
Vi neke stvari pokusavate objasniti merakuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 apr 2025, 15:51Razumijem ja da ne igramo Evropu niti da smo prvaci ali ako iko iz lige zasluzuje da ode sa neku ogromnu cifru to je Guliashvili.Sve ima sto treba jednom igracu solidnog kluba lige 5,uz to sjajan karakter i veliki profesionalac.Znaci i glavom je dobar sto je bitno.On je vjerovatno napisao ovo jer je Guli fulao neke zicere u zadnje vrijeme.Pa majstore da sve zabija ne bi uopste igrao u Sarajevu nego bi ga davno neko uzeo.Lik igra u ekipi bez 10ke gdje je vezni red antiproduktivan,bez krila i sa bekovima bez adekvatni centarsuteva.Bukvalno sve sto je zabijao sam sebi je stvorio.Shategabri je napisao/la: ↑14 apr 2025, 15:20Ako ga vi budete prodavali, max 200 k KM.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:43
Guli reklamira sam sebe, u 32 utakmice 21 gol i 4 asistencije.
Ni Buducnost ne igra nista u Evropi pa proda Adzica za cini mi se 5.5 miliona eura.Cist primjer da mozes uzeti koliko hoces ako igrac vrijedi i ako znas.Ne mora Gulisha za 5 mada vjerujem da ce nasi traziti ponudu u tom domenu ali barem 3 ce uzeti.I ja cu prvi osuditi ako se ne uzme ta cifra.
Dalo bi se uci u jos neke analize tipa da se Gruzijci cijene u zadnje vrijeme ali vidim da frajer ocekuje da Jabera bez asistencije u fudbalu i sa 2 gola Slobodi i Igmanu prodaju za isto negdje.Apsolutno nerealno i vidi se da je post iz dusmanluka.
@GrbavicaHram druze Partizan je u raspadu,duguju preko 50 miliona,nemaju prostora niti mogucnosti da odbijaju ponude niti ti igraci zele da ostanu kod njih.Vec 10 godina nisu ni konkurent u svojoj drzavi,krenu iz 2.pretkola lige prvaka ne udju ni u koferencijsku i samo placu.
Ljudi su u zadnjih 10 godina 5 puta igrali grupnu fazu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 apr 2025, 15:51@GrbavicaHram druze Partizan je u raspadu,duguju preko 50 miliona,nemaju prostora niti mogucnosti da odbijaju ponude niti ti igraci zele da ostanu kod njih.Vec 10 godina nisu ni konkurent u svojoj drzavi,krenu iz 2.pretkola lige prvaka ne udju ni u koferencijsku i samo placu.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, boki86, club21, Combattente87, feniksptica, itatabisine, PapakIzSa, Paromlinac, riki46, ristagrad, ultrazonfa, VolimBiH96 i 70 gostiju.