FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opet ovaj smecas iz Krajine je izabran,nikad nista uradio nije za BH klubove,evo i Colpu su udomili,nije on dzaba zivotom Vicu branio,ide ovo jos gore i jace naredne 4 godine.
Zna li se hebeni sudija za sutra
- kupus army
- Kontakt:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sve je to zrelo za zatvora, svi do jednog, i znaju to istrazni organi.
Svaka fotelja u BiH je u prosjeku par godina zatvora. Sve ce to jednog dana doci na naplatu, svima nama. Demokratija nije za necivilizovano drustvo. I poslije Vice i Colpe ce biti neki drugi Vico i Colpa, tako da nema svrhe da gubimo zivce.
Svaka fotelja u BiH je u prosjeku par godina zatvora. Sve ce to jednog dana doci na naplatu, svima nama. Demokratija nije za necivilizovano drustvo. I poslije Vice i Colpe ce biti neki drugi Vico i Colpa, tako da nema svrhe da gubimo zivce.
Jasta cemo
Trenutno mi sa ovim našim rezervama, Borcu ne možemo ništa. Žao mi je, ali je trenutno tako.
- luckystrike
- Kontakt:
Pape jučer proslavio 70. rođendan. PSG posvetio nekoliko objava kroz razne platforme, uzeo i izjavu, a naši neki jeftini story jedva posvetili.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sutra oni nama a u ligi mi njima i svi zadovoljni
Borac liga
mi kup
Zrinjski superkup
sve po kljucu
Borac liga
mi kup
Zrinjski superkup
sve po kljucu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Daj Bože...BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 apr 2025, 19:14sutra oni nama a u ligi mi njima i svi zadovoljni
Borac liga
mi kup
Zrinjski superkup
sve po kljucu
Niko ništa iz kluba ne priča o povrijeđenim igračima.
Domaće tekme naredne sedmice:
utorak 21h Sloboda
nedjelja 15h Derbi
utorak 21h Sloboda
nedjelja 15h Derbi
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mi 4 tekme od borca necemo, ne mozemo i ne smijemo izgubit, s obzirom da je njima u ligi bitnije, smatram da sutra dobijamo i prolazimo.
U nedelju vec ocekujem drugu pricu.
Ali nama je sutra biti ili ne biti.
U nedelju vec ocekujem drugu pricu.
Ali nama je sutra biti ili ne biti.
Jeste i vi dosadni sa sudijama.
Smijesni ste, dosta i vas vise. Djeca nam se smiju kako nam je za sve sudija kriv, a nista do nas nije.
Svaka tekma par dana prije iste sw samo o sudijama prica i prave price kako ce oni nas klati. A stvarnost je da sami sebe koljemo sa uzasnom igrom i voljnim momentom.
Izvini brate al moram, kad je prošle sedmice gostovo kod Denisa, Denis ga pita kako je bilo kad ste igrali zadnju utakmicu za Sarajevo, jel to bio emotivan oproštaj, Safet hladno reče "ne znam, ne sječam se baš".luckystrike je napisao/la: ↑14 apr 2025, 19:07Pape jučer proslavio 70. rođendan. PSG posvetio nekoliko objava kroz razne platforme, uzeo i izjavu, a naši neki jeftini story jedva posvetili.
Jbg mi se polomismo oko njega i gledamo ga kao tobejarabi neko "božanstvo" a on nas ne jjebe.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
Safet Sušić je najbolji fudbaler svih vremena s ovih prostora i mi se njime trebamo ponositi! A ne da nam Paris SG čita lekciju o odnosu prema legendi.
Bitno da je izašao novi wallpaper