Zimski sportovi u BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Zimski sportovi u BiH
Treba i pohvaliti kad zasluzi. Prvoplasirana danas u Europakupu u Norveskom Kvitfjellu u SuperG.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Jeste, baš ugodno iznenađenje.
Svaka čast Elvedina
Svaka čast Elvedina
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ovo je bas golemo. Prije svega sto cemo postati destinacija za treninge i za vece reprezentacije, jer su najblize skijaske hale u Belgiji i Litvaniji. U startu se nadam i puno boljim pripremama domacih skijasa samim tim i boljim nastupima.VELIKA VIJEST IZ PEKINGA!
Ski centar Ravna planina potpisao je sporazum sa renomiranom kineskom kompanijom Eternal Star Ice & Snow Technology Co., Ltd. o izgradnji prve zatvorene skijaške dvorane na Balkanu!
Dvorana površine 16.000 m², vrijednosti preko 20 miliona eura, biće izgrađena na Palama i koristiće obnovljive izvore energije. Skijanje tokom cijele godine uskoro postaje stvarnost – za profesionalce, rekreativce i sve ljubitelje zime!
Svečano potpisivanje održano je 14. aprila 2025. u Ambasadi BiH u Pekingu, uz prisustvo predstavnika obje strane, Ambasadora BiH u Kini i sportskih zvaničnika.
Ovo je istorijski korak za razvoj turizma i sporta u regionu, a Ravna planina se dodatno pozicionira kao destinacija broj 1 tokom cijele godine!
Da ne prodje neispraceno, Anur Mehic nakon pobjede u slalomu na prestiznom takmicenju La Scara u Francuskoj, ostvario je pobjedu i na takmicenju odrzanom kod Vankuvera, Whistler Cup. Sljedece sezone pocinje voziti FIS utrke kao mladji junior. Ovim tempom razvoja, ja se nadam da ga mozemo gledati u svjetskom kupu kroz 5-6 godina. Momak pored ogromnog talenta ima iza sebe i dobar tim te sredstva i ne mora cekati nase vlasti da mu se smiluju. Nadat se samo da ga povrede zaobidju.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Jel ko upratio ovog malog sto vozi slalom, bas vrhunski rezultati
Elvedina pocela katastrofalno...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ako ćemo biti iskreni sve ovo što je Elvedina u ovoj godini napravila uspio bih i ja bez reklamnih fordova,bez love od raznih državnih institucija,bez sponzora,na mene ulaganje nula maraka ,a koliko je na Elvedinu a rezultat isti..iskreno naša je ali smotana je brate
Uzet joj pare i preusmjerit u Anura Mehica
Truba. Nema od nje nista ove godine. Cura evo drugu godinu vec stagnira sa navodno boljim uslovima za pripreme
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jel morala baš zadnja biti od tolike konkurencije...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Bolje je gladna skijala. Sada uložili pare u nju i evo drugu sezonu zaredom ne može ništa da uradi.
Ovo sa individualnim sportovima bas zabrinjava. Svi su bolji u startu i bez para. Onog trenutka kada dobiju podrsku drzave i sponzora, slijedi pad.
Tuka, Pudar, Elvedina..sve slicno. Tuka je barem uradio veliku stvar, svjetske medalje su strasan uspjeh, ali poslije se izgubio kada je to sve trebao krunisati.
Pudar sve losija, vidjecemo hoce li amerika sta promijeniti.
Muzaferiji je sevap uzeti svaki dinar koji je dobila. Tu bi trebalo napraviti ugovore i postaviti im neke realne ciljeve kojim bi morali opravdati ulozeno, u protivnom daj novac nekom drugom. Citam eto o tom malcu sto skija slalom, doduse, ne znam koji nivo juniorskog takmicenja je ovaj gdje je vezao 2 ppbjede u slalomu. Vidio sam samo da su djeca iz ozbiljnih ski drzava iza njega.
Yebes tu promociju drzave ako si stalno medju zadnjim, nisi iz nigerije yebote.
Tuka, Pudar, Elvedina..sve slicno. Tuka je barem uradio veliku stvar, svjetske medalje su strasan uspjeh, ali poslije se izgubio kada je to sve trebao krunisati.
Pudar sve losija, vidjecemo hoce li amerika sta promijeniti.
Muzaferiji je sevap uzeti svaki dinar koji je dobila. Tu bi trebalo napraviti ugovore i postaviti im neke realne ciljeve kojim bi morali opravdati ulozeno, u protivnom daj novac nekom drugom. Citam eto o tom malcu sto skija slalom, doduse, ne znam koji nivo juniorskog takmicenja je ovaj gdje je vezao 2 ppbjede u slalomu. Vidio sam samo da su djeca iz ozbiljnih ski drzava iza njega.
Yebes tu promociju drzave ako si stalno medju zadnjim, nisi iz nigerije yebote.
Hajde sad lova manje- više..i onako bi je razni ministri potrošili na kurvaluke i večere ali brate de daj malo sebe ,promoviraj sebe a usput i državu...mi smo inače narod koji kada osjeti malo komfora odmah nam je tu i kraj..jednostavno nemamo u sebii tog profesionalizma,samoodricanja i žrtvovanja za nešto.Nije samo stvar bljesnuti..i onda završiti karijeru..pa evo gledam skijašica a i skijaša koji 15 godina se vrte u prvih 30 ,ne moraš uopšte biti na podijumu nego se samo vrti tu negdje,to je ta konstanta..Tuka uzeo medalju samo mjesec dana iza toga ja navijam sat u 3.00 u jutra i on bude pretposljednji..i na godinu nestane..sva država prati Džumhura..navija ,nervira se on uzme prvi milion,safataju ga one beogradske qurave,influenserke i tu mu je kraj...što bi Pejaković rekao "Znaš ti nas ,hjebo ti nas"..
Dzumhur se opet na kraju izvukao. Trenutno solidno igra. A realno je covjek vecinom sam sebi sve finansirao jer je tenis takav sport. Dali onolike pare u Muzaferiju da bi bila 25-ta ili 40-ta. Pa to je mogla i bez ulaganja.aqarius je napisao/la: ↑13 dec 2025, 15:17Hajde sad lova manje- više..i onako bi je razni ministri potrošili na kurvaluke i večere ali brate de daj malo sebe ,promoviraj sebe a usput i državu...mi smo inače narod koji kada osjeti malo komfora odmah nam je tu i kraj..jednostavno nemamo u sebii tog profesionalizma,samoodricanja i žrtvovanja za nešto.Nije samo stvar bljesnuti..i onda završiti karijeru..pa evo gledam skijašica a i skijaša koji 15 godina se vrte u prvih 30 ,ne moraš uopšte biti na podijumu nego se samo vrti tu negdje,to je ta konstanta..Tuka uzeo medalju samo mjesec dana iza toga ja navijam sat u 3.00 u jutra i on bude pretposljednji..i na godinu nestane..sva država prati Džumhura..navija ,nervira se on uzme prvi milion,safataju ga one beogradske qurave,influenserke i tu mu je kraj...što bi Pejaković rekao "Znaš ti nas ,hjebo ti nas"..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.