FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
IGRAJTE PI.ČKE!
-
propoklopac
- Kontakt:
Koliko puta naglasiti da Arena diktira termine prenosa...naravno da i u tom segmentu ima onih kojim se pogoduje, al mi nismo u toj pozicijistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:36Tako tako,u pola 11 stavi derbi **** li vam pleme ono seljacko
A ne mogu da vjerujem da je sad problem i ovaj termin. Da je nedjelja 20h bilo bi sramota, ne mogu ljudi van SA doći, djeca se kupaju pred novu sedmicu, da je subota navečer..ima ljudi koji rade i subotom, da je petak, bilo bi puu radni dan.KosevoZove je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:40Mogu razumjeti tekmu i satnicu protiv slobode, ali brate derbi u 3h mi je prerano bar tamo da su u 7 stavili je mjera za one i koji rade , da se mogu odmoriti i doci na tekmu, ovako nigdje covjek nije prispjeo, no dobro navikli smo na satnice koje arena diktira na tuki ih nabijem!![]()
Sutra prvo borac pa cemo onda dalje, sretno nam.![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- relativizam
- Kontakt:
kao ona "ne znam sta mu je nije mi se ovo nikad desilo"Zeko87 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 08:41A ne mogu da vjerujem da je sad problem i ovaj termin. Da je nedjelja 20h bilo bi sramota, ne mogu ljudi van SA doći, da je subota navečer..ima ljudi koji rade i subotom, da je petak, bilo bi ppp radni dan.KosevoZove je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:40Mogu razumjeti tekmu i satnicu protiv slobode, ali brate derbi u 3h mi je prerano bar tamo da su u 7 stavili je mjera za one i koji rade , da se mogu odmoriti i doci na tekmu, ovako nigdje covjek nije prispjeo, no dobro navikli smo na satnice koje arena diktira na tuki ih nabijem!![]()
Sutra prvo borac pa cemo onda dalje, sretno nam.![]()
Cirkus smo postali , hahah.
"A prema projekciji Bordo tim ima i 55% šansi da bude nositelj i u drugom pretkolu Konferencijske lige". Ovo mi malo popravilo raspoloženje 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta nam znaci kad cemo se sasrat cim izvucemo neki Aktobe opet,a malo jacoj ekipi ce unaprijed skinuti gace.
Svakako ne znamo igrati Evropu vec 15 godina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
0:2, lagano
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
EastMadness
- Kontakt:
nadam se da cemo osvojiti kup samo zbog zekica . Vidim da ima neku zelju da uspije, Iako je tvrdoglav i cesto zna fuliti sa formacijom volio bi da ostane a ne osvoji li cisto sumnjam da ce ostati.
Sam je sebi je najveci dusman, ako to ne vidi, ne treba ni da ostaje. Nije vala ni da placemo za njimEastMadness je napisao/la: ↑15 apr 2025, 09:27nadam se da cemo osvojiti kup samo zbog zekica . Vidim da ima neku zelju da uspije, Iako je tvrdoglav i cesto zna fuliti sa formacijom volio bi da ostane a ne osvoji li cisto sumnjam da ce ostati.
I kao po običaju desit će se 2-3 promjene, i bit ćemo tačno jedno mjesto ispod crte.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
EastMadness
- Kontakt:
Koji će biti u podgrupi sa predstavnicima Malte, San Marina i Estonije.EastMadness je napisao/la: ↑15 apr 2025, 10:43ili ces dobiti nekog iz kazahstana,armenije,bjelorusije
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
IGRAJ TE P I C K E
halo strumfeta dobro je, nazad na svoj forum na pravi profil, preofiran si ovdje smradu vicin
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- Maroon1946
- Kontakt:
Ovako nešto danas
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
Sto se ovo magoda usutio?
Da nas nije izradio jadovan
Da nas nije izradio jadovan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.