Slika iznad mog posta, da li je njoj mjesto na ovoj temi? Jasno je na šta se aludira.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ovaj je baš retardiran. Prvo mu smeta što pjevaju protiv četnika (čitaj fašista), sad mu smeta što se ljiljani veličaju.
Pravi internet četnik.
Prijedlog da Fuad Čolpa, dosadašnji predsjednik Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo, naredne četiri godine bude savjetnik predsjedniku Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH Vici Zeljkoviću – nije dobio podršku na sjednici Saveza.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na dan osnivanja neke tamo nebitne agresorske vojske. Ne vidim nikakvu poveznicu sa Premijer ligom BiH u fudbalu, ili možda ipak griješim?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
za tu recenicu ja bih ti dao odmah ban
ali je pohvalno znati da znas kad je dan osnivanja Armije BiH i dan najcasnije vojne formacije u Evropi
Zanimljivo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
itatabisine
- Kontakt:
Armija BiH je jedina LEGITIMNA armija koja je branila drzavu i gradjane od agresije koju je izvrsila armija VRS i JNA.
Armija BiH nije vrsila protjerivanja, etnicka ciscenja, genocid i silovanja za razliku od armije VRS i JNA, i za te zlocine su osudjeni na stotine godina.
Zbog armije VRS i JNA sam svaki dan, četiri godine trpio granatiranje u Sarajevu na koji je padalo preko 300 granata, SVAKI J.EBENI DAN, i ta genocidna armija mi je unistila djetinjstvo i odrastanje.
Zabij se u tu svoju genocidnu tvorevinu koja je nastala na zlocinima, a o Armiji BiH treba da govoris s postovanjem jer je branila sve gradjane bez obzira na vjeru i naciju.
Zadnja izmjena: itatabisine, dana/u 15 apr 2025, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
ARBIH agresorska vojska, e sta njemu padne napamet.
Ovo isto kao kad kazu iz Sarajeva protjerano 150.000 srba, a ono u prijeratnim granicama Sarajeva (gdje je zivjelo tih 150.000) i dalje zivi 80.000 - 100.000 srba. Yebem ti propagandu i Sjevernu Koreju.
Ovo isto kao kad kazu iz Sarajeva protjerano 150.000 srba, a ono u prijeratnim granicama Sarajeva (gdje je zivjelo tih 150.000) i dalje zivi 80.000 - 100.000 srba. Yebem ti propagandu i Sjevernu Koreju.
FKŽ !
- PointBlank
- Kontakt:
Boze sacuvaj… kakvi cetnici su se izrodili na ovom forumu, nevjerovatno. Cuj agresorska vojska koja je branila gradove i drzavu… o boze spali nas odmah, sta smo dozvolili.
Admine ti si lud ako ovo tolerises, ma kako god se izjasnjavao i ma kome god pripadao - i da, znam da ova diskusija ne pripada temi, ali bi trebao imati NULTU toleranciju na izjave poput ove.
Nije ni cudo sto nas ismijavaju, lazu, historiju prekrajaju i vrijedjaju… pazi ti kakav je to modus operandi.
Admine ti si lud ako ovo tolerises, ma kako god se izjasnjavao i ma kome god pripadao - i da, znam da ova diskusija ne pripada temi, ali bi trebao imati NULTU toleranciju na izjave poput ove.
Nije ni cudo sto nas ismijavaju, lazu, historiju prekrajaju i vrijedjaju… pazi ti kakav je to modus operandi.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Fakat ako ovo nije za bana ne znam
Još je jača teorija o imovini koja kao vrijedi nekoliko milijardi KM koju su srbi morali ostaviti muslimanskom Sarajevu
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Yebala ti neka tamo nebitna agresorska vojska sve žensko što šteku dohvatit može.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Shategabri
- Kontakt:
Nema poveznice s PLBiH, al pišeš gluposti.
Armija BiH je legitimni odgovor na paravojske koje su odlučile izvršiti agresiju na BiH.
9. maja 1995. godine - vidjeli smo ko je agresor i paravojska, a ko legitimna vojarna.
Da si samo napisao da nema veze sa temom, ispao bi pametniji.
Ovako...tipični Bosanac, šta da ti kažem drugo
Koševo Zapad
Meni je jasno da im plasiraju tu priču, ali mi nije jasno da oni povjeruju u to.
Sa dva klika danas na internetu možeš vidjeti da je prijeratno Sarajevo obuhvatalo sve od Visokog do Sokoca, a dole južno do Trnova, a danas obuhvata od Stupa do Vijećnice i dođe neki genijalac i poredi ta dva teritorija po broju stanovnika, ma nevjerovatno
FKŽ !
Opasno me vuces za jezik da ti psujem sve po spisku. Prestani molim te.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Combattente87
- Kontakt:
Pazi se Avanti, Beli je jako opasan kad ga povučeš za jezik
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ako je ARBiH agresorska, sta je onda VRS? Oni se samo branili jelde?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, Vanja8, Zigazaga i 13 gostiju.