Ne znam odakle vam ta samouvjerenost, pa sijaset mladih po Europi da ih zovu drzave u kojima su rodjeni i ciji su drzavljani a oni cekaju i razmisljaju o BiH, zavlace njih i sl.Drum je napisao/la: ↑12 apr 2025, 13:25Ne mozda, nego bi sigurno zaigrao.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 13:05Novi gost tportalove redovite rubrike Intervju subotom je Krunoslav Rendulić.
Da je bila ova garnitura tada, možda bi on i zaigrao za nas.Tko vam je trenutačno najbolji igrač HNL-a?
Marko Livaja i Toni Fruk sigurno, onda je tu Petar Sučić. Baturina je tehnički bolji od Pere, ali on je životinja i napravit će ozbiljnu karijeru. Za dvije godine bit će standardni igrač Intera i reprezentacije sljedećih deset godina. Vodio sam ga u Zrinjskom, znam to iz prve ruke. Ima sve, radnu etiku, može trčati do ujutro i zna igrati. Preporučio sam ga Hadžibegiću dok je bio izbornik BiH. Rekao sam mu da on sutra može igrati za reprezentaciju. Sreća, nije me poslušao jer onda ne bi nikada mogao igrati za Hrvatsku.
Kad neko nece - nece jbg. Ali je cinjenica da ko god teoretski moze igrati za nas ovi trenutni ce uraditi sve da se to i desi. Ostaju samo oni koji zaista ne zele da igraju za BiH.