FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
34
25%
2. Borbu za Evropu
69
50%
3. Sredinu tabele
20
15%
4. Borbu za opstanak
14
10%

Ukupno glasova: 137

Mamba21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mamba21 » 15 apr 2025, 09:10

Vjeruje li ko u prolaz?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

JuzniVjetar1979
Kontakt:

Post Postao/la JuzniVjetar1979 » 15 apr 2025, 09:11

zeljovolimte je napisao/la:
15 apr 2025, 07:27
reha1987 je napisao/la:
15 apr 2025, 01:15
Raspravljate se sa @zeljovolimte frajer nema pozitivan komentar od kako je registrovan valjda nisu "njegovi" u modi interes cisti
Raspravljate se sa @Mamba21 koji kapitenu djecu psuje

Denisu suditi na kraju sezone trenutni bodovni saldo vise nego dobar,fin ugrade u odnosu na prethodne sezone.

Meni najvise smeta manjak transparentnosti u klubu.
Sto svi mi imam slicna pitanja na koja nema odgovora(istok,OP,jug,sjever,dugovanja,investitor/strateski partner...)
Izuzev bodovnog salda koji je opet nedovoljan za izlazak u Evropu, sta je pozitivno?

Dodjes na sjever svaku utakmicu, wc, stolice katastrofalno stanje. Vjerovatno na zapaadu nije takvo stanje.

Odnos prema OP djeca mogu sve pozicije igrato Foco krilo, Saba beka..

Sateliti UO su ovdje lagali kako Hiros ide u Radnik. I kako je to talasika igrac, a on ode u najkvalitetniju ekipu u ligi valjda da bi opravdali Mircevskog koga vec..

Mene ne odusevljava kad 11 mudonja spasavaju tri boda protiv Goska, Posusja..
1. Oni koje ti prizeljkujes nisu bili u stanju ni te stolice postaviti, a stanje wc-a je takvo od 2001. godine. Stvarno ne znam kako tvoji nisu nista uradili po tom pitanju..
2. Odnos prema omladinskom pogonunje takav zato sto je OP zapusten do te mjere da su tvoji u svoj vakat dovodili Mehica, Subasica, Gasala.
3.Decko koji trazi da bude najplaceniji igrac Zelje a da u isto vrijeme nema ambiciju da bude najbolji igrac Zelje ne moze biti u Zelji. Dalje, decko koji ne odgovara na ponudu za produzenje ugovora u datom roku je neozbiljan. U konacnici, sta ocekivati od igraca ciji menadzer ima ambiciju i obecanje od odmetnickog dijela UO da bude SD. Ni uprava, ni "sateliti" uprave ne mogu odlucivati gdje ce Hiros, tako da ti je ta prica u najmanju ruku smijesna da neko moze odredivati hoce li Hiros u Radnik ili u Borac. Mircevskog su doveli tvoji, a ovi su pokusali sa njim dogovoriti raskid na polusezoni, naravno da nije pristao zbog dobre plate.
4. Jel te oduševljava gay predsjednik iz Londona kojeg su doveli tvoji? Nemam ništa protiv LGBT populacije, mislim na rezultat koji je ostavio pomenuti.

Hocemo li malo o pozitivnostima:
1. Generalni spoznor - Milionski ugovor i nikad veci godisnji iznos s mogocnoscu povlacnja novca unaprijed.
2. Pripeme u Antaliji.
3. Isplacen Zec
4. Fan shop novi uskoro sa povecanim asortimanom robe
5. Concept store u centru grada
6. 1500 prodanih retro dresova u prva dva dana prodaje.
7. Nije niko promasio uplatnicu od koje zavisi licenca.
8. Produzeni ugovori igaracima koji smo svi mi nazvali kljucnim
9. Izgurali sezonu bez promjene trenera.
10. 4 igraca za koje su potvrđeni interesi drugih klubova.
11. Gradnja juga
12. Obnovljena urbanisticka za istok i ulazak u proces stavljanje poslovnih prostora u funkciju na istoku
13. Stavljanje parkinga na istoku u funkciju kao novi generator prihoda.
.... nastavice se

Kako ne bi bilo zabune, ja nisam protiv tvojih. I tvoji su imali pozitivnih stvari, ali isto tako su imali i promasaja i gresaka, a greske je najlakse naci. Pogotovo ako namjere nisu casne. A tvoje namjere nisu casne i zaudaraju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2025, 09:40

Četiri utakmice u svega deset dana. Biće veselo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 15 apr 2025, 10:01

Mamba21 je napisao/la:
15 apr 2025, 09:10
Vjeruje li ko u prolaz?
Navijaci Zeljeznicara vjeruju. Navijaci Amara, Senada i ostalih kultova licnosti se nasladjuju i jedva cekaju kiks na svim poljima.
Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 15 apr 2025, 10:06

Mamba21 je napisao/la:
15 apr 2025, 09:10
Vjeruje li ko u prolaz?
Sve dok postoji i 1% šanse, apsolutno vjerujem,
Da će teško biti, naravno da hoće
Samo jako pa šta Bog da
Forza Željo
Željo je šampion

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 apr 2025, 10:16

Mahmic i Karamarko dobitna kombinacija, Odinaka prije Gale a gore se manje vise sve zna, jedina dilema bi bila Boljevic ili Sabic od prve
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 15 apr 2025, 10:33

irfo je napisao/la:
15 apr 2025, 10:16
Mahmic i Karamarko dobitna kombinacija, Odinaka prije Gale a gore se manje vise sve zna, jedina dilema bi bila Boljevic ili Sabic od prve
Misliš da je pametno krenuti s 2 stopera ljevaka?
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 apr 2025, 10:41

SudoHusika je napisao/la:
15 apr 2025, 10:33
irfo je napisao/la:
15 apr 2025, 10:16
Misliš da je pametno krenuti s 2 stopera ljevaka?
S Mahmicem nismo primili gol u konjicu i nismo protiv goska dok nije izaso, tako da je u najboljoj formi. Sukilovic se skroz pogubio a Cavnic je standardno los. Karamarko je malo pao ali je nas najbolji stoper. Mislim da su njih dvojica najpametnija opcija trenutno.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 apr 2025, 10:50

1:0 20. minuta
2:0 75. minuta

pa sta bude bude :D
FKŽ !

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 15 apr 2025, 11:16

TeaM87 je napisao/la:
15 apr 2025, 10:50

Jel ti to Vico javio da je namjesteno ili su ti igraci javili da ce se u Barcelonu sutra pretvoriti?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 apr 2025, 11:27

MrkiMedo je napisao/la:
15 apr 2025, 11:16
TeaM87 je napisao/la:

Jel ti to Vico javio da je namjesteno ili su ti igraci javili da ce se u Barcelonu sutra pretvoriti?
nista od toga :D
FKŽ !

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 15 apr 2025, 13:02

Ejnur je napisao/la:
14 apr 2025, 18:09
RatoborniMrmot je napisao/la:
14 apr 2025, 01:12
Mamba21 je napisao/la:
14 apr 2025, 00:28
Sve nam se poklopilo, dobar trener, navijači na tribinama, najjača uprava ikad, nikad jača ekipa, idemo da haramo!!!
Ti spominjes Edisa i poredis, napisem knntra misljenje i objasnim, a onda ti fol neku ironiju i sarkazam bacas.

Ne ide, jbg. Ispadas neozbiljan :mrgreen:
Smijesno je uopste poredit Edisovu situaciju i ovu trenutnu i hvala Bogu pa je tako,al ne bi bilo lose malo vise postovanja prema Edisu.
Za vrijeme Edisa smo jedva odradili zimske pripreme u Konjicu i to nismo mogli ni protivnika naci,jer su nam 2-3protivnika otkazali prijateljske.
Bio sam dole u Konjicu i gledao utakmicu,teren zaledjen i prehladno,za razliku ove godine i Antalije.
Druga stvar u ovom timu imas Dangubica koji izjavi da je Zeljina ponuda takva bila da se nije mogla odbit,a u doba Edisa haman da nisu ni htjeli dolaziti igraci. Tako da to dvoje ne moze se poredit i ponavljam hvala Bogu pa ne moze,nadam se da se nas Zeljo nece vise nikad dovesti u tu situaciju.
Ti zaboravljas Edisov prvi mandat gdje je imao Miru Stevanovica, Lendrica pa opet nismo imali nikakve igre. Pa izgubili smo Europu jer smo trebali dobiti 3 of 4 utakmice a mi uzmemo 3 boda ukupno i popusimo Europu + sto Senad i debili nisu htjeli da zavrse tekme ( zadnje tri smo igrali protiv ekipa kojima uopste nije trebalo, Rudar, Slavija i Celik ) i mi na kraju uzmemo dva boda i zijanimo od Celika ( to je ona tuca kada su cernobilci krenuli na Edisa na tribinama kada su se igraci ukljucili u belaj ).

Znaci nije mu ovo bio prvi put da nema nikakve igre bez obzira na ekipu i pare jer ni Gosk nema para pa nam je vodjen Coricem zabio tri gola na Grbavici i dobio nas. I nije to sto su mas dobili nego su pokusavali igrati.

Jos jednom, ne pljujem Edisa, spasio nam je guzove ( to aam i napisao ) ali on nema kvalitet ili ne zna da objasni sta hoce da moze voditi ekipu koja se bori za vrh tabele. Vrh je da bude pomoćnik ili neka bitnija funkcija u OP, za glavnog trenera - jok. Osim ako sam nas u belaju, onda moze i onda cs nam valjati. To su druze, cinjenice.

Da ne pricam da je Hiros bio u klubu kada je bio i Edis i zavrsio je u Gorazdu, a na kraju slobodnih papira, a nije jedini. Memiji se izmisljala pozicija da bi Sinisa igrao i mogu ovako unedogled.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 15 apr 2025, 13:35

A vi i dalje odgovarate mambi21. Covjek vas s vise profila trola.

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 15 apr 2025, 13:45

Jedan gol rani do 15-20min mjenja sve , bice logicno pretesko, al treba vjerovati, kvalitetniji si sigurno !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2025, 14:06

TeaM87 je napisao/la:

Jesi li ti ono pisao kako je Kup odavno dogovoren i zavrsen za Zelju, al eto samo se moraju formalno odigrati utakmice.
Izgleda da to niko nije javio Sirokom.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 apr 2025, 14:09

JuzniVjetar1979 je napisao/la:
15 apr 2025, 09:11
reha1987 je napisao/la:
15 apr 2025, 01:15
Raspravljate se sa @zeljovolimte frajer nema pozitivan komentar od kako je registrovan valjda nisu "njegovi" u modi interes cisti
Raspravljate se sa @Mamba21 koji kapitenu djecu psuje

Denisu suditi na kraju sezone trenutni bodovni saldo vise nego dobar,fin ugrade u odnosu na prethodne sezone.

Meni najvise smeta manjak transparentnosti u klubu.
Sto svi mi imam slicna pitanja na koja nema odgovora(istok,OP,jug,sjever,dugovanja,investitor/strateski partner...)
Izuzev bodovnog salda koji je opet nedovoljan za izlazak u Evropu, sta je pozitivno?

Dodjes na sjever svaku utakmicu, wc, stolice katastrofalno stanje. Vjerovatno na zapaadu nije takvo stanje.

Sateliti UO su ovdje lagali kako Hiros ide u Radnik. I kako je to talasika igrac, a on ode u najkvalitetniju ekipu u ligi valjda da bi opravdali Mircevskog koga vec..

1. Oni koje ti prizeljkujes nisu bili u stanju ni te stolice postaviti, a stanje wc-a je takvo od 2001. godine. Stvarno ne znam kako tvoji nisu nista uradili po tom pitanju..
2. Odnos prema omladinskom pogonunje takav zato sto je OP zapusten do te mjere da su tvoji u svoj vakat dovodili Mehica, Subasica, Gasala.
3.Decko koji trazi da bude najplaceniji igrac Zelje a da u isto vrijeme nema ambiciju da bude najbolji igrac Zelje ne moze biti u Zelji. Dalje, decko koji ne odgovara na ponudu za produzenje ugovora u datom roku je neozbiljan. U konacnici, sta ocekivati od igraca ciji menadzer ima ambiciju i obecanje od odmetnickog dijela UO da bude SD. Ni uprava, ni "sateliti" uprave ne mogu odlucivati gdje ce Hiros, tako da ti je ta prica u najmanju ruku smijesna da neko moze odredivati hoce li Hiros u Radnik ili u Borac. Mircevskog su doveli tvoji, a ovi su pokusali sa njim dogovoriti raskid na polusezoni, naravno da nije pristao zbog dobre plate.
4. Jel te oduševljava gay predsjednik iz Londona kojeg su doveli tvoji? Nemam ništa protiv LGBT populacije, mislim na rezultat koji je ostavio pomenuti.

1. Generalni spoznor - Milionski ugovor i nikad veci godisnji iznos s mogocnoscu povlacnja novca unaprijed.
2. Pripeme u Antaliji.
3. Isplacen Zec
11. Gradnja juga
12. Obnovljena urbanisticka za istok i ulazak u proces stavljanje poslovnih prostora u funkciju na istoku
.... nastavice se

Kako ne bi bilo zabune, ja nisam protiv tvojih. I tvoji su imali pozitivnih stvari, ali isto tako su imali i promasaja i gresaka, a greske je najlakse naci. Pogotovo ako namjere nisu casne. A tvoje namjere nisu casne i zaudaraju
Sta ce levat, Sosic je doveden kao zamjena za Hirosa koji je bolji u svakom segmentu igre trenutno, on spominje Mircevskog..
Fk Željezničar.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 15 apr 2025, 14:35

Pablo11 je napisao/la:
15 apr 2025, 14:09
JuzniVjetar1979 je napisao/la:
15 apr 2025, 09:11

2. Pripeme u Antaliji.
3. Isplacen Zec
11. Gradnja juga
.... nastavice se

Sta ce levat, Sosic je doveden kao zamjena za Hirosa koji je bolji u svakom segmentu igre trenutno, on spominje Mircevskog..
Treba razumjeti sve one koji razmišljaju kao @zeljovolimte i težiti ka popravku svega onoga što ne valja a da mnogo toga ne valja mora se priznati. Isto tako mora se reći da se sve to ne može preko noći popraviti.

Sve ovo što je @JuzniVjetar1979 naveo treba pohvaliti i reći da je to značajan iskorak naprijed u odnosu na mnoge prethodne uprave. Ako je išta dobro ova Skupština napravila to je da je konačno podržala prave ljude jer sve ovo je ozbiljno pokrenuto u zadnjoj godini dana iako su neke stvari pripremane i mnogo prije.

Upravo su to i razlozi zašto lično podržavam sve ono što je Tuna donio sa svojim dolaskom na mjesto u UO ali i dovođenjem Rahimića i Denisa. Sve je to donijelo mnogo dobre energije i nade u bolje sutra.

Edit : @JuzniVjetar1979 je dobro naveo u svom prethom postu :
Ovdje ako si za Amara, onda si automatski protiv Misketa. Ako kazes da je Sten donio neku dimenziju vise u rad kluba, onda si protiv Badzaka. Ne može niko osporiti Amarove titule, niti ko može osporiti da smo najozbiljnije izgledali u doba Misketa. Ne može niko Badžaku oduzeti njegova davanja i pripreme u Konjicu kad je bilo najteze, niti ko moze reci Sten nije doveo generalnog sponzora za milion.
Mi imamo naviku sve gledati crno i bijelo a zapravo je to kao i u svakom segmentu života. Sve same nijanse sive.

Pred ovim momcima je još mnogo posla i treba ih maksimalno podržati sve dok se ne dokaže i pokaže drukčije.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 apr 2025, 15:18

Nabroja covjek 13 pozitivnih stvari za klub, od toga jedna i po ima veze sa fudbalom, yebo ti nas...
FKŽ !

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 15 apr 2025, 15:25

Tempero je napisao/la:
15 apr 2025, 13:35
A vi i dalje odgovarate mambi21. Covjek vas s vise profila trola.
Istina
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 apr 2025, 15:50

Raja je li potvrđeno da je Šošić zadnju ložu povrijedio, igra li sutra?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dark44, Hrammm1921, Tatamata1946, Vanja8 i 35 gostiju.