Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Čuj lajanje ako se napišu činjenice koje zna cca 10k+ ljudi u jednoj maloj čaršiji. Joj moralista i to isti oni koji su za Ahmedhodžićevu ženu pisali svašta 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
I za Ahmedhodžićevu i za Musinu, fakat prave mahalaške teme. Tuđi izbor nije nikome ni iz džepa ni u džep.
Nije mu 20 da iskoristi potencijal. Nema tu nikakvog više napretka, nažalost. Sad je čisti biznis.
Ma vise mislim da ga ne izvode kao sto radi Chus. Napuca odmah 10-12 poena, on ga klupira i ohladi ga...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cuj u nekom timu

-
- Kontakt:
Pa šta je bio u Breoganu??
- Shategabri
- Kontakt:
Pa sad da je vođa...prije bih rekao da kod Bekira nema zvijezda i da su svi jednaki i da im je takav i doprinos. Šta ćemo sa Jukom?
Biti vođa nije isto što i biti najistaknutiji pojedinac. Musa što je bio vođa to je bilo u juniorskoj reprezentaciji i neće više nikada biti nigdje jer je bezmudan.
- Shategabri
- Kontakt:
Ništa, šta ćemo.
Po svemu dosad viđenom, Juka je iza Muse po tom pitanju što se tiče reprezentacije.
Dijelom bi se složio za konstataciju što se tiče statusa kod Bekira, da ali - Musa ipak malo iznad ostalih.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Čekaj, prvo si napisao "bitna uloga" u nekom timu, a sad spinuješ na vođu. Bitna uloga jeste najistaknutiji pojedinac, a vođa može biti i neki obični igrač uloge, bez bitne uloge.dzemil je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:42Biti vođa nije isto što i biti najistaknutiji pojedinac. Musa što je bio vođa to je bilo u juniorskoj reprezentaciji i neće više nikada biti nigdje jer je bezmudan.
Npr. nama je Halilović kapiten, koji je je već sada igrač s klupe za našu reprezentaciju.
Nadalje, trenutno i u seniorskoj reprezentaciji, kao što već napisaše, Musa pokazuje po mnogočemu da je iznad ostalih po tom vodstvu.
Jeste iznad ostalih kvalitetom ali on je lik koji je prilično egoista i repka mu služi dodatno da ga napumpa i da proživljava iznova delirije i sjećanja koja je imao u juniorima. Ja ga lično ne gotivim kao lika i mnogo su mi u repci draži svi ostali reprezentativci.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:43Ništa, šta ćemo.
Po svemu dosad viđenom, Juka je iza Muse po tom pitanju što se tiče reprezentacije.
Dijelom bi se složio za konstataciju što se tiče statusa kod Bekira, da ali - Musa ipak malo iznad ostalih.
Na tehnici i šutu može raditi do groba.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
A da ne spominjemo da još nije ni ušao u igračke prime godine.
Jbt ,Bosnjo je Bosnjo.
Da ponovimo MVP Lige ,MVP PlayOffa,Prva Petorka EL
i Bosnjo kaze on coskari.
Sjećam se iste price kako je Vedad bolji od Dzeke

Da ponovimo MVP Lige ,MVP PlayOffa,Prva Petorka EL

Sjećam se iste price kako je Vedad bolji od Dzeke

-
- Kontakt:
Ma problem je što se zbog ličnog animoziteta prema nekome nije u stanju ni činjenično stanje napisati onda. Momak bio glavna faca lige i kaže onda neko "da Musa bude bitna uloga u nekom timu, da bude glavna faca u timu"....
Kakav crni primeTripleThreat je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:53A da ne spominjemo da još nije ni ušao u igračke prime godine.

E jbg sad, po tvom Musa ispade grijac klupe u Albi. Pa nije na lijepe oci drugi strijelac ekipe.dzemil je napisao/la: ↑15 apr 2025, 16:15Kakav crni primeTripleThreat je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:53A da ne spominjemo da još nije ni ušao u igračke prime godine., čovjek se nije pomakao od juniorskih dana, osim što je okoštao, ostario i nešto se nabildao i naravno omudrovao. Musa je završena priča, ostalo je samo da lovu uzima do kraja što i nije loša opcija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Povuci se Pasha ,jos nije kasno!dzemil je napisao/la: ↑15 apr 2025, 16:15Kakav crni primeTripleThreat je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:53A da ne spominjemo da još nije ni ušao u igračke prime godine., čovjek se nije pomakao od juniorskih dana, osim što je okoštao, ostario i nešto se nabildao i naravno omudrovao. Musa je završena priča, ostalo je samo da lovu uzima do kraja što i nije loša opcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.