Nemoj tako, generacijo! Dobija DamirSamozdravlje je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:25Bit ce tesko, bit ce 0:2. Damir da igra na Grbavici bio bi gost.![]()

Prenos na SK HD u 11:00
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nemoj tako, generacijo! Dobija DamirSamozdravlje je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:25Bit ce tesko, bit ce 0:2. Damir da igra na Grbavici bio bi gost.![]()
Odlican komentar
Ako malo pazljivije pogledas to sam i napisao i pogrijesio. 0:2 za gosta (u ovom slucaju Damira).hm59 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 10:43Nemoj tako, generacijo! Dobija DamirSamozdravlje je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:25Bit ce tesko, bit ce 0:2. Damir da igra na Grbavici bio bi gost.![]()
![]()
Prenos na SK HD u 11:00
Ako ja dobro gledam, Damir gubi 75 bodova 05.05, prije toga nema nista da mu se skidaSamozdravlje je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:11Odlican komentar. Onaj ko ocekuje od 33g. starog Dzumija ATP titule ili da igra protiv top40 igraca kao sa onim na Chall.
je u velikoj zabludi. 1.Aprila 2024 g. bio ATP159, jedino Coria pobjedio iz top100 prosle god. Sada ih Boga mi nanizao 10-tak.
Izborio da se vrati na veliku scenu, koju gledamo i koju cemo gledati aBd i u nastavku. Vratio se na SK ,nakon 2020g.
Naravno da bi zelio titule, ali to mu nije primarni cilj, ono sto vjv. zeli da pokusa doci do novog miliona $ u ovoj sezoni.
Na Liver.l. slijedi gubitak 65 b. i vjv. top80 od ponedeljka. Svi se radujete njegovim pobjedama, ali neki, ovakve poraze doziljavaju kao da ga je dobio ATP 234. Coboli, Nori, Baez nisu bilo ko na ATP. Na ATP toru odigrao ubjedljivo najvise(34) meca. U prosjeku 9/mjs., a mozda bude i 10/mj. Pogledajte TOP120 ko igra Chall. i izbjegava kvale ATP.
Generalno mislim da ga je pandemija COVID-a skupo kostala. Naravno sve, ali njega bas. Uzivajmo dok ga mozemo gledatina SK,
a gledaju ga i Spanci, Britanci, Argentinci, Cesi, Ameri.., jer igra protiv njihovi kvalitetnih tenisera i pocesto budu tuzni![]()
![]()
![]()
![]()
Protiv tog zenskog tenisa su padali redom: Lajovic, Moutet,Navone, Bautista, Bonzi, Kecmanovic, MENSIK, Martinez...
Da generacijo, ali po automatizmu dobija 10.b. u Madridu ? Minimalnohm59 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:30Ako ja dobro gledam, Damir gubi 75 bodova 05.05, prije toga nema nista da mu se skidaSamozdravlje je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:11Odlican komentar. Onaj ko ocekuje od 33g. starog Dzumija ATP titule ili da igra protiv top40 igraca kao sa onim na Chall.
je u velikoj zabludi. 1.Aprila 2024 g. bio ATP159, jedino Coria pobjedio iz top100 prosle god. Sada ih Boga mi nanizao 10-tak.
Izborio da se vrati na veliku scenu, koju gledamo i koju cemo gledati aBd i u nastavku. Vratio se na SK ,nakon 2020g.
Naravno da bi zelio titule, ali to mu nije primarni cilj, ono sto vjv. zeli da pokusa doci do novog miliona $ u ovoj sezoni.
Na Liver.l. slijedi gubitak 65 b. i vjv. top80 od ponedeljka. Svi se radujete njegovim pobjedama, ali neki, ovakve poraze doziljavaju kao da ga je dobio ATP 234. Coboli, Nori, Baez nisu bilo ko na ATP. Na ATP toru odigrao ubjedljivo najvise(34) meca. U prosjeku 9/mjs., a mozda bude i 10/mj. Pogledajte TOP120 ko igra Chall. i izbjegava kvale ATP.
Generalno mislim da ga je pandemija COVID-a skupo kostala. Naravno sve, ali njega bas. Uzivajmo dok ga mozemo gledatina SK,
a gledaju ga i Spanci, Britanci, Argentinci, Cesi, Ameri.., jer igra protiv njihovi kvalitetnih tenisera i pocesto budu tuzni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema od toga nista, da ima 28 g. bilo bi to ok. Krvavo se uvalio u top 100, pa top70 i u ovim godinama ce igrati za $$$$$$.
na challengerima se ganja top 100, sto je i uradio, tu je maksimum izvukao.Cwirek je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:20Moje mišljenje, ali samo moje jeste da bi sad dao 250.000 dolara da bude 32-i na ranking. Zna se šta dobija sa 32-im mjestom.
Ali nas je to mentalitet, daj prvo novac pa sve ostalo. U svijetu je ti drugačije. A sa 32-im mjestom do kraja godine može uzeti milion. Zato samo moje mišljenje je da bi ganjao vise ove challengere gdje može nabijati bodove i ranking a onda naredne godine loviti novce kroz grand slamove i ATP 1000…
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, NebeskaSila96 i 18 gostiju.