Malo sam ti editovao post dok ne uslikaš člansku.

Ostalo sam obrisao jer si navaljao gomilu gluposti u koju samo ti vjeruješ.
Malo sam ti editovao post dok ne uslikaš člansku.
Svaka castPendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 17:16Malo sam ti editovao post dok ne uslikaš člansku.
Treba započeti neku akciju slikanja članskih na forumu previše se botova nakotilo.Pendulum je napisao/la: ↑03 apr 2025, 17:16Malo sam ti editovao post dok ne uslikaš člansku.
Hulahopkica na sve strane, ja ne znam šta je ovo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 19:46Treba započeti neku akciju slikanja članskih na forumu previše se botova nakotilo.
siroki je pod klafuricem druga ekipa. top trener. siroki je bas dobro odigrao, disciplinovano i pametno. mi nikakvi, najgora utakmica sezone. na pocetku smo cak i imali inicijativu, dvije dobre sanse, krpic stativa... ali primamo go iz kontre i onda raspad. da je 2 razlike pa hajde, ali stici 3 je skoro nemoguce, tako da jbg nadati se da oni nece osvojiti, a mogli bi jer nisu bezveze uopste.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 apr 2025, 11:05Ali ovaj poraz Zelje od Sirokog mi nije jasan. Sigurno su bolja ekipa od Sirokog. Nisam gledao utakmicu i nista mi nije jasno kako su izgubili 3:0. Ja mislim da se deset puta ponovi ta utakmica da se to opet ne bi desilo nikad.
Zeljeznicar sutra igra duskajurisicduska je napisao/la: ↑15 apr 2025, 15:28Večeras Željezničar stiže Siroki i kažnjava ih sto nisu u prvoj dobili 5:0 kao sto sam rekao da moraju da bi prošli a mogli su.
Borac Sarajevo očekujem lagani prolaz Sarajeva
Finale derbi
Ma dobro da je pogodio gledao bi se var i priznali bi go nije nikog oštetio.