FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Braco ima li ko stream kakav?
Molim vas link neko ako može
Bosna tv.com
Uvijek ima , valjda ima i sad.
Uvijek ima , valjda ima i sad.
https://1xlite-077216.top/en/live/footb ... a-sarajevo
Imaš gore iznad rezultata malu ikonu kao youtube i video će ti se pojaviti desno. Ako ti ne radi ovaj link, upiši u google 1xbet mirror i nađi rezervni link za 1xbet kladionicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo jarani
Jatta samo da je nauči nabit prema njihovom golu i bit će pdličan
Pošalji mu link u PP, admin zabranio da se dijele javno.Virtu4l je napisao/la: ↑15 apr 2025, 18:11https://1xlite-077216.top/en/live/footb ... a-sarajevo
Imaš gore iznad rezultata malu ikonu kao youtube i video će ti se pojaviti desno. Ako ti ne radi ovaj link, upiši u google 1xbet mirror i nađi rezervni link za 1xbet kladionicu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Stvarno moraš imati simptome sch pa da kažeš da je ovo namjesteno i da nam se sklanjaju. Ništa ovdje nije dogovoreno. Jatta sasvim pristojan igrač. Biće nešto od njega
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa nek' onda neko javi sudijama da se sklanjaju, satraše nas, sve im sviraju.
Ma kakvo sklanjanje jeste li realni.Samo cekaju da nam daju crveni.Odlicno igramo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Kako mi ovaj degenoid Rogic ide na ****,jedva cekam da se rijesimo majmuncine idiotske
Kako ne prodje ona lopta Keremeha za dva nula aaaaaaa
-
- Kontakt:
Šteta ove posljednje prilike 3 na 1 mogli smo uci s loptom u go, sve ostalo perfekcija.
Mora se reagovati sa Paskalevom čuva najboljeg igrača Birca a ima žuti.
Mora se reagovati sa Paskalevom čuva najboljeg igrača Birca a ima žuti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Crveni nam visi. Tesko i dalje da prodjemo ali za sada je odlicno ovo
-
- Kontakt:
Moramo drugo jos bolje i jace, probati zabiti taj drugi go, njima ce se navlaciti sigurno , tako da pametno momci nemojte nasjesti na crveni npr Kupresak….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- luckystrike
- Kontakt:
Elhamdulillah. Nastaviti požrtvovano i staloženo. Borac će probati zabiti, trebamo ih sačekati i po otetoj lopti iz kontra napada tražiti drugi gol.
I dok' nisam zaboravio, da se pospem pepelom za kenjanje po sastavu. Biće da se ipak Zekić bolje od mene razumije u fudbal, bez obzira kako završi.
-
- Kontakt:
E **** ne smije ni Borac se otvoriti, nije bas da nešto specijalno igraju. Biće ovo još jedan gol do kraja ko ga zabije prošao je.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Jel ko javio ovoj nakaradi od sudije da je namjesteno i da nam se sklanjaju?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, Bing [Bot], edgarallanpoe04, Fouzi1, JavierBosnia, napoleon72, Pena, riki46, rimljanin90, Seipronto, Varijantas8 i 129 gostiju.