FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Braco ima li ko stream kakav?
Molim vas link neko ako može
Bosna tv.com
Uvijek ima , valjda ima i sad.
Uvijek ima , valjda ima i sad.
https://1xlite-077216.top/en/live/footb ... a-sarajevo
Imaš gore iznad rezultata malu ikonu kao youtube i video će ti se pojaviti desno. Ako ti ne radi ovaj link, upiši u google 1xbet mirror i nađi rezervni link za 1xbet kladionicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo jarani
Jatta samo da je nauči nabit prema njihovom golu i bit će pdličan
Pošalji mu link u PP, admin zabranio da se dijele javno.Virtu4l je napisao/la: ↑15 apr 2025, 18:11https://1xlite-077216.top/en/live/footb ... a-sarajevo
Imaš gore iznad rezultata malu ikonu kao youtube i video će ti se pojaviti desno. Ako ti ne radi ovaj link, upiši u google 1xbet mirror i nađi rezervni link za 1xbet kladionicu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Stvarno moraš imati simptome sch pa da kažeš da je ovo namjesteno i da nam se sklanjaju. Ništa ovdje nije dogovoreno. Jatta sasvim pristojan igrač. Biće nešto od njega
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa nek' onda neko javi sudijama da se sklanjaju, satraše nas, sve im sviraju.
Ma kakvo sklanjanje jeste li realni.Samo cekaju da nam daju crveni.Odlicno igramo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Kako mi ovaj degenoid Rogic ide na ****,jedva cekam da se rijesimo majmuncine idiotske
Kako ne prodje ona lopta Keremeha za dva nula aaaaaaa
-
- Kontakt:
Šteta ove posljednje prilike 3 na 1 mogli smo uci s loptom u go, sve ostalo perfekcija.
Mora se reagovati sa Paskalevom čuva najboljeg igrača Birca a ima žuti.
Mora se reagovati sa Paskalevom čuva najboljeg igrača Birca a ima žuti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Crveni nam visi. Tesko i dalje da prodjemo ali za sada je odlicno ovo
-
- Kontakt:
Moramo drugo jos bolje i jace, probati zabiti taj drugi go, njima ce se navlaciti sigurno , tako da pametno momci nemojte nasjesti na crveni npr Kupresak….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- luckystrike
- Kontakt:
Elhamdulillah. Nastaviti požrtvovano i staloženo. Borac će probati zabiti, trebamo ih sačekati i po otetoj lopti iz kontra napada tražiti drugi gol.
I dok' nisam zaboravio, da se pospem pepelom za kenjanje po sastavu. Biće da se ipak Zekić bolje od mene razumije u fudbal, bez obzira kako završi.
-
- Kontakt:
E **** ne smije ni Borac se otvoriti, nije bas da nešto specijalno igraju. Biće ovo još jedan gol do kraja ko ga zabije prošao je.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Jel ko javio ovoj nakaradi od sudije da je namjesteno i da nam se sklanjaju?
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Arhitekt, Bordo10, Bosniacum Lilium, budzak, Confiance, Dave, EastMadness, Ferroviere1987, galia95, hajroooooo, Haksss, HordasFks, itatabisine, J1897, johntravolta123, Kaunas, Lavcina, ledesma, leo1946, miguelramos, MokraKifla, moreno123, nebeskasila, Oerde, Pact1921, Poligon10, Posejdon, Progres, r3m1, Rajvosa4ever, riki46, strahmeipomisliti, Velo6, voltron30, zagorski, Zevs i 271 gost.