Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako pusti Borac Zrinjskog u superkupu
To je to
Tri nacionalna kljuca zadovoljena za novi mandat
Isto Sloga Igman pustila da jos malo Bosnje smiri
Ako je Zeljo pustio Siroki nek se oni J***
To je to
Tri nacionalna kljuca zadovoljena za novi mandat
Isto Sloga Igman pustila da jos malo Bosnje smiri
Ako je Zeljo pustio Siroki nek se oni J***
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 apr 2025, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Nađite smisao. Svoj. Čitav vam se svijet sveo na nas klub. Teško je tako opstajat. Sarajevo će bit sve jače i jače a vi sve slabiji i slabiji. Morate nešto naći neku slamku da se uhvatite.let3 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:23Samo o nekakvom umiranju pricaju, zele smrt drugima i slicno.jurisicduska je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:20
Mali besmisleni klub koji neće osvojit trofej slijedecih 60 godina. Umrijet ćete docekat nećete.
Tako oni slave pobjede svog tima.
A ovaj spin umiranje i to , da Bog da i vi meni željeli još 60 godina
Plitak plići Let3
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 apr 2025, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
To je to brate, provalio si sve.
Odvratno je bilo gledati kako ste namjestili utakmicu u lištici. Fuj
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nadali se duploj kruni. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma standardno, sve je to velika predstava za njihovu uglavnom ogranicenu brigaduVirtu4l je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:21KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:17
Zanimljivo ih je gledati kako misle da su razbili Borca. Jos ce na kraju napraviti mit kako su herojski sa igracem manje prosli u finale![]()
Prvo su kmecali danima kako je dogovoreno finale Zeljo – Borac, pa ako prodje-prodje, a po ko zna koji put, iza kulisa njihovi stvarni dogovori. Zamisli da je danas Zeljo bio na njihovom mjestu, pa ispisali bi 50ak stranica![]()
A šta da rade mučenici, vidiš da su ishaviješćeni, ne znaju gdje gone.
Samo pokušaj zamisliti kako im je, godinu dana mlate na Borac i na Vicu, drvlje i kamenje, bojkotuju, prekidaju utakmice i onda ih na kraju taj Borac pusti da prođu u finale kupa.![]()
I da su normalni poludili bi.![]()
Pazi ti njihovih komentara i tog odraza malogradjanstva, ne mogu pobjeci od toga. Sjeti se svih teorija i resetanja tastatura kako je finale vec dogovreno, a Borac te pusti u isto i popisa se po svima opet. I sad im je opet sve bajno, isto ko i 2021. u finalu kupa.
S druge strane, volio bih taj derbi u finalu, ali tesko s obzirom na rezultat u Sirokom.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Volimo fudbal
Tvoj smisao bitisanja ovdje je pisanje iskljucivo o Zelji. 99% postova ti je o tom klubum, mozda 1% o FKS.jurisicduska je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:27Nađite smisao. Svoj. Čitav vam se svijet sveo na nas klub. Teško je tako opstajat. Sarajevo će bit sve jače i jače a vi sve slabiji i slabiji. Morate nešto naći neku slamku da se uhvatite.let3 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:23Samo o nekakvom umiranju pricaju, zele smrt drugima i slicno.jurisicduska je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:20
Mali besmisleni klub koji neće osvojit trofej slijedecih 60 godina. Umrijet ćete docekat nećete.
Tako oni slave pobjede svog tima.
A ovaj spin umiranje i to , da Bog da i vi meni željeli još 60 godina![]()
Plitak plići Let3
Dusko legenda, morao editovati post, samo da bi me uvrijedio na kraju
Ko se zadnji smije...
Nemojte biti previše bahati, naljutit ćemo se pa vas i u subotu tući.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
I Marčetića i Kulašina i Vukovića - sve smo kupili.Kolosalnu priliku Banjalučani propuštaju u 33. minuti, kada Vuković ubacuje, Marčetić na petercu promašuje loptu, a na drugoj stativi veliki promašaj Kulašina.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- jurisicduska
- Kontakt:
Gori su ovi sto su izbacili Krusevo i Vares i hoce trofej.
Ja nikad nisam vidio toliko odstupanje od realnog svijeta.
Totalna deluzija.
Nodi moj dobri, što onda vi pustiste Široki onako ofirno ako je poenta da Bošnje uzmu kup? Ovako ako Široki prođe može uvijek u finalu neka frljoka da zezne tu tvoju računicu.
April, 2025. pitari moji se još uvijek pecaju na Virtine mine. Definitivno uz Sempu najjači trol ovog foruma.
April, 2025. pitari moji se još uvijek pecaju na Virtine mine. Definitivno uz Sempu najjači trol ovog foruma.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Neka, neka. Kakve ste vi seoske varalice.Simpatizer je napisao/la: ↑07 apr 2025, 09:38Neka nama Zize, a vama Zekica. I svi srecni i zadovoljni.![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Pitanje za sve one koji su baljezgali gluposti da je Vico poklonio kup Zelji, je li to znaci da ce sad Sarajevo u BL da se skloni Borcu kao na Kosevu za njihova 3 boda i za njihovu titulu, a sad slucajno vise Zeljo ne uzima kup, nego Sarajevo? 
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Kad bi se potrudili plavi sutra,kao sto se trude da ismiju prolazak FKS u finale, mozda bi i oni vidjeli finale Kupa BiH 
Ma daj derbi u finalu , spektakl u maju , pa ko koga mlatne 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- PaprikaRoga
- Kontakt:
Šta su ovo utihnuli šatoraši, gdje su idolopoklonici SNSD projekta?