FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
... a šta mislite da mi sutra napunimo Grbavicu i uzmemo Široki pa ko god bude u finalu? Ima li šanse za to?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Riquelme1921
- Kontakt:
Baš i ja razmišljam. Svi ovdje već kontaju hoće li Široki uzeti finale a nisu ni ušli u njega.
Zabili smo 2 Dinamo Minsku u 90.
Zabili smo 2 Sarajevu u augustu 2022.
Zašto ne 3 Širokom? Nisu Galaktikosi.
Samo jedan gol može promjenit sve, sve do kraja Željo nema predaje!
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Velez im je skoro spakovao 5, slozit cemo se da nismo losiji od njih. Bice tesko, ali nije neostvarivo

Ako se zabije u prvih 20min otvara se mogućnost
Ali isto tako koliko igrači žele preokret vidjet će se u prvih 3,4 min bukvalno...
Ali isto tako koliko igrači žele preokret vidjet će se u prvih 3,4 min bukvalno...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
I ja se nadam da mozemo proci ali realno sanse su nam jako male. Sarajevo nema sanse da uzme siroki u finalu a realno nece ih puno ni zaboliti sto nece osvojiti.
Sada utakmica protiv Zrinjskog još više dobija na značaju, moramo zadržati pritisak na pitarima da ne kalkulišu u finalu proti Širokog (nadam se da ćemo biti mi pa bi sve dobilo drugi smisao).
- Blackwargreymon
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To se ne odnosi na narednu sezonu nego za sezonu 26/27;Blackwargreymon je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:54Pa drug ti kao da ne znas da osvajac kupa krece od Europa Lige kvale, a 3. mjesto u ligi krece iz Lige Konferencija, pa nisu valjda ludi da ne pokusaju sebi poboljsati sanse u Europi...
Bas ce Nja pustiti kup Sirokom da nas naguze

- DinGospo21
- Kontakt:
Ne kreće, već drugo pretkolo KL ko osvoji kup.Blackwargreymon je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:54Pa drug ti kao da ne znas da osvajac kupa krece od Europa Lige kvale, a 3. mjesto u ligi krece iz Lige Konferencija, pa nisu valjda ludi da ne pokusaju sebi poboljsati sanse u Europi...
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Svejedno, opet je prednost i motiv, pored naravno cinjenice da osvajas trofej cemu tezi svaka ekipa... Tako da mi je ta prica da ce namjerno igrati sa pola snage da bi nama nastetili beze.
Nisam rekao da ce namjerno igrati sa pola snage nego da nece imati motiv da se bore za goli zivot. Takav motiv mi svakako moramo imato sutra.
Siroki vodjen ovim trenerom jako dobro moze odigrati na rezultat a znajuci njihov rivalitet a i sklonost sirokog osvajanjima kupova u proslosti mislim da ako kone budu igrale sa sirokim u kupu vecu sansu da kup uzme ima siroki na nasu zalost.
Tako da sutra treba do zadnje zvizduka pokusavati jer sutra se moze izaci u europu. Sve tribine zajedno trebaju dati podrsku svo vrijeme, zvizduk kad siroki ima loptu i jak pritisak na njihoce igrace i mozda i uspijemo.
Boriti se moramo pa sta bude
Siroki vodjen ovim trenerom jako dobro moze odigrati na rezultat a znajuci njihov rivalitet a i sklonost sirokog osvajanjima kupova u proslosti mislim da ako kone budu igrale sa sirokim u kupu vecu sansu da kup uzme ima siroki na nasu zalost.
Tako da sutra treba do zadnje zvizduka pokusavati jer sutra se moze izaci u europu. Sve tribine zajedno trebaju dati podrsku svo vrijeme, zvizduk kad siroki ima loptu i jak pritisak na njihoce igrace i mozda i uspijemo.
Pa bolje kone u finalu nego borac. Njima ide kup ove sezone, pusti te suplje ovi oni, za vikend borac uzme kone i svi sretni.Orvel je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:23Nisam rekao da ce namjerno igrati sa pola snage nego da nece imati motiv da se bore za goli zivot. Takav motiv mi svakako moramo imato sutra.
Fk Željezničar.
Sarajevo nam je otvorilo vrata Evrope, nase je samo da zadrzimo 4. mjesto. Široki u finalu nema sanse protiv Sarajeva.
-
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pitaru
Nase je da sutra pobjedimo Siroki i da pobjedimo Sarajevo u finalu
Ako puste nek se jebu
Ni vara nisu upalili kod golova Sarajeva, a da su htjeli trazili bi razlog
Ovi nasi kao 3:0 izgubili od Sirokog

Ova utakmica veceras mi je otvorika oci kako se sve namjesta
Ako Borac ligu osvoji, Zrinjski superkup, a pitari kup ja ovo vise necu gledati, jer svaka smisao se izgubila
Utakmica Sloga Igman

Niko posten nema u ovoj ligi osim Goska i Slobode
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pa ti nemoj navijati. Navijaj za Široki.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:54E jesi smiješan. Sad ako nas Široki izaci trba navijati za Torpedo u finalu, kako da ne. Na taj nivo ne bih nikad spao.
Šta će nam evropa? Tekma na Grbavici, mozda fino gostovanje, pare klubu prijeko potrebne..
Samo nek komsiji crkne krava jel' tako?
Iskreno, ja sam sretan sto su izbacili Borca.
Sad sam bar siguran da nece biti marifetluka cetnicko ustaskog klana, nego ce kone poginut da osvoje konacno neki trofej, a nema im boljeg protivnika za to od Sirokog.
A ako se desi neko cudo sutra, tim bolje.. Odavno ne bi bilo vece hajcanje i tenzije k'o za to finale.. gledalo bi se sirom bivse Yuge garantujem.
-
- Kontakt:
Treba pohvaliti juniore, 6 od zadnjih 7 uzeli. Svraka cini cuda izgleda. Bilo bi to ubjedljivije kad bi tu bili sabic i foco ali trebaju prvom timu.
Sutra iznenadjenje corica, klafuric ne zna sta da ocekuje pa ce igrati sa 7 defazivno orijentiranih igraca, ali 1 gol u prvom poluvremenu stvara pritisak. Sefe samo naprijed, pokazite sto ste prosle sezone bili najbolji. Ako neki igrac cita ovo, nek zna da su heroji kluba u zadnjih 5 godina sutra sazvakajte teren.
Operacija siroki ...
Sutra iznenadjenje corica, klafuric ne zna sta da ocekuje pa ce igrati sa 7 defazivno orijentiranih igraca, ali 1 gol u prvom poluvremenu stvara pritisak. Sefe samo naprijed, pokazite sto ste prosle sezone bili najbolji. Ako neki igrac cita ovo, nek zna da su heroji kluba u zadnjih 5 godina sutra sazvakajte teren.
Operacija siroki ...
kako da te ne volim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.