Panata nije loša.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 22:34Olimpijakos ili Real osvajaju , citirajte me 25/05/2025
Pored ovog ludog Nunna, imaju širok roster, plus Atamana. Ne bih ja zelene tako lako otpisao...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Panata nije loša.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 22:34Olimpijakos ili Real osvajaju , citirajte me 25/05/2025
Vrlo brzo dolazi i u BiHRollingPaper je napisao/la: ↑11 apr 2025, 11:53Jel vam dosla Euroliga na Arene? Kod mene nema nista, samo fudbal. Hoce to bit u nekom posebnom paketu dodatno ili šta?
Pravi se tabela izmedju Barce, Reala i Efesa, a tu je Real najlosiji.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 22:49Kako je Barcelona ispred Reala na kraju? Isti skor, pritom ih Real dvaput dobije u sezoni?
Jedva cekam iducu sezonu i gradski derbi Macabi - Hapoel u Pioniru pred 100 ljudi, atmosfera ce doci do usijanjaHapoel iz Tel Aviva najnoviji je evroligaš.
Iako se govorilo dosta o pregovorima sa Evroligom ovog kluba u vezi sa dobijanjem višegodišnje licence, ekipa koju predvodi Dimitris Itudis je mesto u eliti za sledeću sezonu svakako obezbedila osvajanjem Evrokupa.
Tako ćemo naredne sezone u Evroligi imati još jedan veliki gradski derbi, između Hapoela i Makabija iz Tel Aviva.
kraljttbvb je napisao/la: ↑12 apr 2025, 00:24Jedva cekam iducu sezonu i gradski derbi Macabi - Hapoel u Pioniru pred 100 ljudi, atmosfera ce doci do usijanjaHapoel iz Tel Aviva najnoviji je evroligaš.
Iako se govorilo dosta o pregovorima sa Evroligom ovog kluba u vezi sa dobijanjem višegodišnje licence, ekipa koju predvodi Dimitris Itudis je mesto u eliti za sledeću sezonu svakako obezbedila osvajanjem Evrokupa.
Tako ćemo naredne sezone u Evroligi imati još jedan veliki gradski derbi, između Hapoela i Makabija iz Tel Aviva.![]()
Vjerovatno puštaju domaćinima da odredjuju u koliko sati će igrati, pa se onda preklapaju termini.
šta god da je, nevjerovatna budalaština je i to traje godinamakraljttbvb je napisao/la: ↑12 apr 2025, 10:30Vjerovatno puštaju domaćinima da odredjuju u koliko sati će igrati, pa se onda preklapaju termini.
Mada je nevidjena glupost da ne mozes obe tekme gledati, ako im se ne svidja da jedni igraju u 19, a drugi u 21, odluči zrijebom kad će ko igrati.
Mada se i ovo moze skontati. Turci uglavnom igraju u 19, jer im nije isto vrijeme kao u ostatku Europe i onda njih stavis da igraju u 19, oni se neće ljutiti.
Ugasi ih Bayern u 3/4.VensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:24Bayern i orilo gorilo samo trojku šibaj , Zvezda zaslužuje da prođe dalje ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.