Mora svaku do kraja biti u prvih 11, ovo je talenat a ne Mehmedovic i Krdzalic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sacekajmo da spoji dvije sezone, pa da vidimo u kontinuitetu ima li materijala za dobar izlazni transfer. Guli se jasno dokazao u Velezu i kod nas.obrijanopile je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:54Kada sam pisao da će Jatta imati jaču izlazni transfer od Gulija , ovde su se pojedini "fudbalski znakci" ismijavali. Momak ima takve predispozicije da je to cudo. Sam je ugasio vezu Borca. Kada mislite da je izgubio duel, on odjednom ima loptu kod sebe. Jos je mlad i nada se da ce sto prije otici iz ove lige, jer je kapacitet za top ekipe lige petice. Kretanje, skok, razmišljanje, duel igra, pregled igre skoro sve je savrsenstvo.
Ako je bio netko od skauta na utakmici, ja ti garantujem da je u njegovoj bilježnici. On je mlad igrač, a ima veoma dobre predispozicije i da dalje napreduje. Sad je sve na treneru da ga ispostuje i istrpi kada kiksa. Ipak se radi o igraču koji je još junior. I volio bih da ode sto prije, a ne da ostaje dvije sezone u obol ligi, gdje sudije rade sta zele i kako žele.Lucas je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:09Sacekajmo da spoji dvije sezone, pa da vidimo u kontinuitetu ima li materijala za dobar izlazni transfer. Guli se jasno dokazao u Velezu i kod nas.obrijanopile je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:54Kada sam pisao da će Jatta imati jaču izlazni transfer od Gulija , ovde su se pojedini "fudbalski znakci" ismijavali. Momak ima takve predispozicije da je to cudo. Sam je ugasio vezu Borca. Kada mislite da je izgubio duel, on odjednom ima loptu kod sebe. Jos je mlad i nada se da ce sto prije otici iz ove lige, jer je kapacitet za top ekipe lige petice. Kretanje, skok, razmišljanje, duel igra, pregled igre skoro sve je savrsenstvo.
Jel ti bilo ogavno gledati historicaruLucas je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:09Sacekajmo da spoji dvije sezone, pa da vidimo u kontinuitetu ima li materijala za dobar izlazni transfer. Guli se jasno dokazao u Velezu i kod nas.obrijanopile je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:54Kada sam pisao da će Jatta imati jaču izlazni transfer od Gulija , ovde su se pojedini "fudbalski znakci" ismijavali. Momak ima takve predispozicije da je to cudo. Sam je ugasio vezu Borca. Kada mislite da je izgubio duel, on odjednom ima loptu kod sebe. Jos je mlad i nada se da ce sto prije otici iz ove lige, jer je kapacitet za top ekipe lige petice. Kretanje, skok, razmišljanje, duel igra, pregled igre skoro sve je savrsenstvo.
Pa kako nece kad te sudija ubio u pojam. Boga pitaj kako je bilo sa Halkicem uz aut linijuobrijanopile je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:06Pregledao sam Zekicev intervju. Čini mi se da nesto nije ok, previše mi je, da kažem, ljut. Jedva je čekao da završi i ode u svlacionicu
Ima istine, objavila je grupa. Normalni svakako nismoluckystrike je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:22Zove me drug upravo kaže u pola 12 doček igrača na parkingu. Ne znam ima li istine u ovome ali znam da mi nismo normalni sekunde![]()
Hvala,korektno!
Evo i Klub je podjelio tu objavu.Zutti je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:26Ima istine, objavila je grupa. Normalni svakako nismoluckystrike je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:22Zove me drug upravo kaže u pola 12 doček igrača na parkingu. Ne znam ima li istine u ovome ali znam da mi nismo normalni sekunde![]()
![]()
Ljut sto nije forsirao Jattu. Sad bi bio na 2-3 boda od prvog mjesta.obrijanopile je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:06Pregledao sam Zekicev intervju. Čini mi se da nesto nije ok, previše mi je, da kažem, ljut. Jedva je čekao da završi i ode u svlacionicu
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], miguelramos, Rajvosa4ever, sarajevo19461987, Vanja8 i 85 gostiju.