RK Čelik

matrix1982
Kontakt:

Re: RK Celik

Post Postao/la matrix1982 » 14 apr 2011, 18:12

fanatic je napisao/la:
imeime je napisao/la:koja su to pojacanja, sem bubija?
http://****/sport/zeniki-klub ... encem.html

Bakir Buljugija, neko od golmana Sabanovic/Perisic i ovaj Sarenac...a ne treba zaboraviti da su Dervencic i Bajramovic sada vec stasali u solidne/vrlo dobre igrace, sto nisu bili kada je celik prosli put bio u prvoj ligi...a tu su naravno bubi i ovaj Kadic ;)
Molim te Fanatic previse si Fanatican.... sve znas kako je bilo
prosle sezone i koji su igraci bilu u Celiku pa Celik bez metka
ispao iz Lige-.......

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 14 apr 2011, 18:19

matrix1982 je napisao/la:
fanatic je napisao/la:
imeime je napisao/la:koja su to pojacanja, sem bubija?
http://****/sport/zeniki-klub ... encem.html

Bakir Buljugija, neko od golmana Sabanovic/Perisic i ovaj Sarenac...a ne treba zaboraviti da su Dervencic i Bajramovic sada vec stasali u solidne/vrlo dobre igrace, sto nisu bili kada je celik prosli put bio u prvoj ligi...a tu su naravno bubi i ovaj Kadic ;)
Molim te Fanatic previse si Fanatican.... sve znas kako je bilo
prosle sezone i koji su igraci bilu u Celiku pa Celik bez metka
ispao iz Lige-.......
al sad imamo municije hehehe ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 13 maj 2011, 22:56

Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee,Sampione sampione ole ole oleeeeeeee..........................................................
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 maj 2011, 06:51

Baš smo šampioni :D
Čelik Zenica 1945

ALLSTAR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTAR » 17 maj 2011, 09:31

ahhahahhha....titulaaaaaaaaaaaaaaa...............nanannanannannanannanananannannan ;) ;) ;) ;) ;) ;)

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 23 jun 2011, 12:24

nakon titule, i spominjanja velikih imena dolaska u celik sve se stisalo, dokle je zenica u rukomet imal kakvih novosti ista ima li?????'
Horde Zla

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 06 jul 2011, 20:56

....vidim Pane poceo kukat vec za lovu...stari je to ublehas....jos je najavio novu stranicu RK Celik Zenica pocetkom juna a evo juli poceo a ona se ni ne sluti.....u ovakvoj ligi trebao bi biti retardiran pa ne zauzeti mjesto u sredini tabele s ovom solidnom ekipom....
Nema vise :P

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 21:01

Kad pocinje sezona ? :D
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 06 jul 2011, 21:10

...jos nema zvanicnog dokumenta ali obicno to bude polovina Septembra....znaci ima jossssssss :D

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 21:15

a **** ga zivot,cuj polovinom septembra :mrgreen:

Mostarski Gobac
Kontakt:

Post Postao/la Mostarski Gobac » 07 jul 2011, 17:38

kakva je ekipa u celika, ko je prva postava?

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 08 jul 2011, 03:35

Rukometaši Čelika iz Zenice s pripremama za novu sezonu bi trebali krenuti krajem jula. Najčešće se spominje 25. ali još uvijek to nije definitivno. No, najmanje je važno kada će ekipa na čelu sa trenerom Mikijem Filipovićem startati.

Ljubitelje rukometa u Zenici i navijače Čelika više zanima kakav će igrački roster imati stručni štab njihovog voljenog kluba. Uprava ne odustaje u namjeri da dovede reprezentativnog golmana Adnana Šabanovića i iskusno krilo Bakira Buljugiju. Uz još jednog desnog beka to bi bilo dovoljno da s postojećim igračkim kadrom klub krene u novu sezonu.

Prvo ime zeničkog kluba je bez sumnje Emir Bubi Šahinović. Sa velikim internacionalnim iskustvom prekaljeni srednji bek, čovjek sa istančanim osjećajem za igru i sjajnim šutem, i iduće sezone će predvoditi Zeničane, ovaj put u Premijer ligi BiH.

-Lijepo mi je u mojoj Zenici i zaista igram dobro. Zadovoljan sam ja, zadovoljni su saigrači, treneri, uprava i navijači i šta reći nego da idemo dalje zajedno u nove pobjede. Velika je stvar što nam je ostao i Davor Kadić i ako dobijemo planirana pojačanja bićemo dobar tim.

Inače smo po meni dobra ekipa, imamo srce što je najbitnije, jer se ne bojimo nikoga tako da bi moglo biti dobrih rezultata Čelika i naredne sezone
Horde Zla

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 jul 2011, 13:01

....eto potpisao nam Sabanovic a dolazi izgleda u Buljugija,Sarenac,Duvnjak...znaci uz Kadica i Sahinovica dosta kvalutetni igraci s tim da nam je omladinska skola u usponu mislim da ove godine mozemo do sredine tabele bez problema...

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 13 jul 2011, 13:50

Srecno Adnanu u novom klubu, zao mi je sto nije ostao u Slogi.

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 13 jul 2011, 13:52

Pripreme im pocinju pocetkom Augusta.Zanimljiva sezona ce biti,i nadam se plasman medju prva 3 :lol: :lol:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 jul 2011, 14:01

po'marke je napisao/la:Srecno Adnanu u novom klubu, zao mi je sto nije ostao u Slogi.

....ja sam ga gledao jednu tekmu vas i Borca na PTPC onako naletio dosadno mi bilo i vidio sam da je lik u odlicnoj formi....bar ono sto sam gledao a to je bilo u vezi nekog takmicenja na nivou PC-a...

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 13 jul 2011, 14:05

flash je napisao/la:
po'marke je napisao/la:Srecno Adnanu u novom klubu, zao mi je sto nije ostao u Slogi.

....ja sam ga gledao jednu tekmu vas i Borca na PTPC onako naletio dosadno mi bilo i vidio sam da je lik u odlicnoj formi....bar ono sto sam gledao a to je bilo u vezi nekog takmicenja na nivou PC-a...
To je bila zavrsnica kupa RS-a, igrali su Prijedor, Borac, Lokomotiva i Sloga. Adnan je bio proglasen za najboljeg golmana turnira, a Sloga je osvojila turnir(razbili Borac u finalu) :mrgreen: . Bez sumnje imate najboljeg golmana sledece sezone, jos ako vam dodje Buljugija(isto sjajno igrao u Slogi) mozete biti u samom vrhu lige! ;)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 jul 2011, 14:12

po'marke je napisao/la:
flash je napisao/la:

To je bila zavrsnica kupa RS-a, igrali su Prijedor, Borac, Lokomotiva i Sloga. Adnan je bio proglasen za najboljeg golmana turnira, a Sloga je osvojila turnir(razbili Borac u finalu) :mrgreen: . Bez sumnje imate najboljeg golmana sledece sezone, jos ako vam dodje Buljugija(isto sjajno igrao u Slogi) mozete biti u samom vrhu lige! ;)
...eh tacno znam da ste ih raznijeli....bas ono gledam i govorim kako je los Borac bio strava a hoce ljudi titulu :mrgreen: uglavnom hvala za info i bas si nas oraspolozio....ako prezivimo prvih 5 kola s redovnim platama i bez prevara mozda i bude nesto od nas....

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 13 jul 2011, 14:18

Čelik imas sve predispozicije da bude medju prve tri ekipe s ovim ljudima koji vode klub, uslovi za rad su za 10, samo je pitanje ono sto svakoj ekipi treba a to je lova.....dal' ce biti za sve igrace kao sto je obecanoooo
Horde Zla

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 jul 2011, 14:29

D-mol je napisao/la:Čelik imas sve predispozicije da bude medju prve tri ekipe s ovim ljudima koji vode klub, uslovi za rad su za 10, samo je pitanje ono sto svakoj ekipi treba a to je lova.....dal' ce biti za sve igrace kao sto je obecanoooo
...drug Pane je u klubu i to je meni najveca prijetnja...on je poceo mnoge extra projekte u gradu pa i sire ali nema neku viziju da to dovede do kraja...jednostavno sebe podmiri s lovom i nema dalje ambicije...eh sad ima tu jos nekih ljudi koji su u pravi i stvarno vole klub pa mislim da mu nece to dozvoliti ali ipak stara je on skola...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.