Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Izgubili čisto zbog ovog divljanja i reta.rdacije Hezonje. Kakav bivol.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Musa i Hezonja ni sjena nekad glavnih igrača sampionske ekipe Reala, nestali kad je nabjbtnije. Bice Real godinama u kanalu dok ne nadju slicne igrace kao Ljul i drugi.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 15 apr 2025, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Llull igra 20+ min...

Bravo Musa,nek si izgubio loptu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Valja im sad na Bayern, mozda i tezi protivnik od Parisa...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U standardnoj playoff formi 

Jedna od najgorih gostujucih ekipa.
Na jednu utakmicu je sve moguce. A kako Real igra, ne bi me cudilo da i to popuse.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Baš mi je drago što su izgubili, nek' mu Deck ima minutažu koliku nije imao u zadnjih godinu dana, nek' mu se Hezonja ispucava. Žao mi je samo što je uveo Musu kad su se ovi odlijepili na nedostižnih +6 pred kraj, trebao je smrdo do kraja Decka ostaviti čitavo poluvrijeme da odigra 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al Feliz udje okrene im utakmicu ofanzivno i defanzivnim pritiskom na Shortsa i konobar ga izvede 8 minuta prije kraja i nikada ga vise ne vrati.Musa sat vremena na klupi vracas ga za zadnje dvije minute.Hezonja odigra kompletno drugo poluvrijeme frajer propo kroz gache citavu utakmicu,ali iz nekog razloga konobar nema problem s tim 

Deck je odigrao dobro..Ali Lulla držati 25 min na terenu protiv najbržih bekova u ligiRaonffa je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:01Baš mi je drago što su izgubili, nek' mu Deck ima minutažu koliku nije imao u zadnjih godinu dana, nek' mu se Hezonja ispucava. Žao mi je samo što je uveo Musu kad su se ovi odlijepili na nedostižnih +6 pred kraj, trebao je smrdo do kraja Decka ostaviti čitavo poluvrijeme da odigra![]()

-
- Kontakt:
Bilo je -3 dok je igrao, ali je on amaterski izgubio loptu i primili tricu kojom je utakmica prelomljena na stranu ParisaRaonffa je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:01Baš mi je drago što su izgubili, nek' mu Deck ima minutažu koliku nije imao u zadnjih godinu dana, nek' mu se Hezonja ispucava. Žao mi je samo što je uveo Musu kad su se ovi odlijepili na nedostižnih +6 pred kraj, trebao je smrdo do kraja Decka ostaviti čitavo poluvrijeme da odigra![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
konobarska phicka ga uvodi 2.5 min do kraja kad je vidio da gubi tekmu...kako mi je bilo drago kad Musa izgubi onu loptu:-)
meni je tesko povjerovati da u ovakvom sportskom kolektivu ljudi ne mogu vidjeti kakva prevara im vodi tim.
Od pocetka sezone svaki laik je mogao vidjeti da ovo ne valja nista, ako vec nisu skontali prosle godine.
konobaru je bolje da pushne i od bayerna nego da ga grci siluju.
meni je tesko povjerovati da u ovakvom sportskom kolektivu ljudi ne mogu vidjeti kakva prevara im vodi tim.
Od pocetka sezone svaki laik je mogao vidjeti da ovo ne valja nista, ako vec nisu skontali prosle godine.
konobaru je bolje da pushne i od bayerna nego da ga grci siluju.
Ponizenje, sramota...sta reci dalje
E to za Hezonju si apsolutno upravu. Pa lik ni ne pomislja da izvadi Hezonju. Mozda ni Musa ne bi odigrao bolje, ali ne bi vala losije da ga yebes, pa da nema minuta do samog kraja...L-Train je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:01Al Feliz udje okrene im utakmicu ofanzivno i defanzivnim pritiskom na Shortsa i konobar ga izvede 8 minuta prije kraja i nikada ga vise ne vrati.Musa sat vremena na klupi vracas ga za zadnje dvije minute.Hezonja odigra kompletno drugo poluvrijeme frajer propo kroz gache citavu utakmicu,ali iz nekog razloga konobar nema problem s tim![]()
Kad god prebacim na Real, Hezonja ili forsira trojku ili pravi faul u napadu. Sto neko napisa, pravi bivol.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kod Matea igra onaj koga se boji...Muse se ne boji niko, jer je dokazano beta mentalitet. Hezonja ga je jednom isprepado i otad ga ne smije izvadit (mariov iz svoje bulje).
- akisarajevo92
- Kontakt:
I pored svih godina igranja na najvecem nivou u Europi uz MVP nagrade i dalje mi izgleda isto rahljavo kad prenosi loptu i nikako mi ne uliva samopouzdanje, ni kad vodi loptu ni kad se digne na sut
Don't believe the hype.
Pa eto trebao ga je do kraja ostaviti onda, taman da mu on i Hez pobjedu donesulumani je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:03Deck je odigrao dobro..Ali Lulla držati 25 min na terenu protiv najbržih bekova u ligiRaonffa je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:01Baš mi je drago što su izgubili, nek' mu Deck ima minutažu koliku nije imao u zadnjih godinu dana, nek' mu se Hezonja ispucava. Žao mi je samo što je uveo Musu kad su se ovi odlijepili na nedostižnih +6 pred kraj, trebao je smrdo do kraja Decka ostaviti čitavo poluvrijeme da odigra![]()
![]()
![]()

Nadam se da će Musa ostati u Realu i da će Chus zasluženo dobiti nogu na kraju sezone, i to ne samo zbog odnosa prema Musi jer ima i Džanan svojih zasluga zašto sjedi na klupi kad se lome bitni mečevi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Donaruma, Drum, lopticaskocica i 33 gosta.