Ma niko nije kriv Madridu sto su igrali ko kitice pa napravili sebi taj zdrijeb.
Ja fino pitao za tu situaciju jer je bas cudno ali jok valja se pokazat papanluk pa odma vrijedjat i redat smajlije.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma niko nije kriv Madridu sto su igrali ko kitice pa napravili sebi taj zdrijeb.
JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:22Tako je, trebao je Real s petnaestog mjesta imati laksi zrijeb
Eh smijurije,cuj odlucujuca situacija jedna u dvomecu u kojem je palo 8 gola i ukupan rezultat 5:3godrina je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:15Ne zalim se vala ni 1%. Meni ni u dzep ni iz dzepa ali ova situacija je bas zanimljiva i na kraju haman odlucujuca.
Izvini ako sam te uznemirio i ako je zabranjeno komentarisanje odluka koje su u korist Barselone.
Hocete i ovdje coporativno ujedat i pocet jos vrijedjat.
Toliko lagan da u kvoteru igra s timom koji je igrao finale s Realom
Tad je Borussia bila jaka, sad su slabi.
Znala je Barsa osvojiti LP tako što pobjedi haman sve prvake država, kao što je znao i Real preko Wolfsburga, Schalkea i ostalih ekipa odletiti u visine.
Da ali to je prvi gol od tih 8.Romariooo je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:27Eh smijurije,cuj odlucujuca situacija jedna u dvomecu u kojem je palo 8 gola i ukupan rezultat 5:3godrina je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:15Ne zalim se vala ni 1%. Meni ni u dzep ni iz dzepa ali ova situacija je bas zanimljiva i na kraju haman odlucujuca.
Izvini ako sam te uznemirio i ako je zabranjeno komentarisanje odluka koje su u korist Barselone.
Bez obzira sto postoji kompjuterska provjera za koju kazu da nema mahe,bez obzira sto taj osajd afinje koji se potencira toliko nije imao ni jedan posto na rezultat jer lopta je ulazila u gol i kad se dobro pogleda situacija veca je dilema bilal dal je lopta vec bila presla liniju nego dal je bio ocsajd rafinje, i posle te situacije u dvomcu je dakle palo jos sedam golova i opet se prica o tome
Nevjerovatno je to koliko barca ima hejtera i to ovih sto su kao fol neutralni, ekipa dosla do polufinala lige prvaka bez trunke dilem bilo kakve i opet neke price ,da bog sacuva i sakloni
Prvi poraz u godini Barca dozivjela 15.04. i vec si potrcao sa nekim kurchenjem.
Izgleda da su Realovci druga najgora grupica ovdje.JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:36Pricati o suđenju dan nakon što je Mbappe dobio utakmicu suspenzije za start gdje je pet utakmica minimum.![]()
Nikakvog uticaja realnog ta situacija nije imala jer eventualni ofsajd rafinje nikakvu korist barci niti stetu dortmundu ne bi nanio jer lopta je bila u golu i bez njeg. Normalno postujuci pravila trebao bi biti ponisten gol,slika jest cudna, al meni je bilo cudno i sto su rafinji priznali taj gol jer iz jednog ugla cinilo se da je lopta vec bila presla linijj gola cijelim obimomgodrina je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:34Da ali to je prvi gol od tih 8.Romariooo je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:27Eh smijurije,cuj odlucujuca situacija jedna u dvomecu u kojem je palo 8 gola i ukupan rezultat 5:3godrina je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:15
Ne zalim se vala ni 1%. Meni ni u dzep ni iz dzepa ali ova situacija je bas zanimljiva i na kraju haman odlucujuca.
Bez obzira sto postoji kompjuterska provjera za koju kazu da nema mahe,bez obzira sto taj osajd afinje koji se potencira toliko nije imao ni jedan posto na rezultat jer lopta je ulazila u gol i kad se dobro pogleda situacija veca je dilema bilal dal je lopta vec bila presla liniju nego dal je bio ocsajd rafinje, i posle te situacije u dvomcu je dakle palo jos sedam golova i opet se prica o tome
Nevjerovatno je to koliko barca ima hejtera i to ovih sto su kao fol neutralni, ekipa dosla do polufinala lige prvaka bez trunke dilem bilo kakve i opet neke price ,da bog sacuva i sakloni
Evo i veceras su imali 2:0 i drugacije je uganjat jos 1 gol nego 2.
Ja sam vala gledao slike i nije bas jasno. Na slici var-a rafinja gazi liniju peterca a na video utakmice lik blize golu. Zato kazem je li realno da je to to ili je slika doradjena. Nikakve teorije zavjere, samo pitanje ima li druga slika.
Kako god, gotovo sad.
Još ih ne piše puno, ali ovaj godrina je glup ko tri topnika.Mogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:42Izgleda da su Realovci druga najgora grupica ovdje.JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:36Pricati o suđenju dan nakon što je Mbappe dobio utakmicu suspenzije za start gdje je pet utakmica minimum.![]()
![]()
Ti si dečko neupućen. Crveni karton utakmica suspenzije, dodatna kazna je kad sudija zapiše u zapisnik ako je dobacio nešto igrač. Ali je isto tako zanimljivo kad je Anthony dobio crveni karton pa narednu utakmicu protiv Reala igrao bez problema.JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:36Pricati o suđenju dan nakon što je Mbappe dobio utakmicu suspenzije za start gdje je pet utakmica minimum.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.