FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svi na Grbavicu!!
Probat okrenuti od prve minute. InshAllah 5-0
Probat okrenuti od prve minute. InshAllah 5-0
Svakako. Samo sebe gledati, probati nesto i preko lige ganjati, sutra podrska 90minuts pa makar prvi gol pao i u 60oj. Sve dok traje utakmica ima nade.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:57Pa ti nemoj navijati. Navijaj za Široki.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:54E jesi smiješan. Sad ako nas Široki izaci trba navijati za Torpedo u finalu, kako da ne. Na taj nivo ne bih nikad spao.
Šta će nam evropa? Tekma na Grbavici, mozda fino gostovanje, pare klubu prijeko potrebne..
Samo nek komsiji crkne krava jel' tako?
Iskreno, ja sam sretan sto su izbacili Borca.
Sad sam bar siguran da nece biti marifetluka cetnicko ustaskog klana, nego ce kone poginut da osvoje konacno neki trofej, a nema im boljeg protivnika za to od Sirokog.
A ako se desi neko cudo sutra, tim bolje.. Odavno ne bi bilo vece hajcanje i tenzije k'o za to finale.. gledalo bi se sirom bivse Yuge garantujem.
Fk Željezničar.
- DinGospo21
- Kontakt:
Daj bježi tamo radi Evrope da navjam za Torpedo, šta ti je bolan. Željo sutra igra ako ispade Bože moj, ali u tom slučaju zaboli me ona stvar za finale kupa ako Željo nije tu.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:57Pa ti nemoj navijati. Navijaj za Široki.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:54E jesi smiješan. Sad ako nas Široki izaci trba navijati za Torpedo u finalu, kako da ne. Na taj nivo ne bih nikad spao.
Šta će nam evropa? Tekma na Grbavici, mozda fino gostovanje, pare klubu prijeko potrebne..
Samo nek komsiji crkne krava jel' tako?
Iskreno, ja sam sretan sto su izbacili Borca.
Sad sam bar siguran da nece biti marifetluka cetnicko ustaskog klana, nego ce kone poginut da osvoje konacno neki trofej, a nema im boljeg protivnika za to od Sirokog.
A ako se desi neko cudo sutra, tim bolje.. Odavno ne bi bilo vece hajcanje i tenzije k'o za to finale.. gledalo bi se sirom bivse Yuge garantujem.
Vala meni se gadi ta "Evropa" ako cemo se citavu sezonu borit da odigramo utakmicu na Grbavici, imamo fino gostovanje i klub zaradi 300 000e.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Majke mi neka navijačka me puca, ja ne vidim ništa osim prolaza i kako pite padaju u finalu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:34Baš i ja razmišljam. Svi ovdje već kontaju hoće li Široki uzeti finale a nisu ni ušli u njega.
Zabili smo 2 Dinamo Minsku u 90.
Zabili smo 2 Sarajevu u augustu 2022.
Zašto ne 3 Širokom? Nisu Galaktikosi.
Samo jedan gol može promjenit sve, sve do kraja Željo nema predaje!

... Željo mi te volimo kako god zavrsio ...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Riquelme1921
- Kontakt:
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Otkud taj info?
Nije zvanicno, ali izasao je negdje clanak. Ostane li ovako ne vidim zasto bi njima dali preko 5%? Svugdje u svijetu je to normalno.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma prvobitno su poslali dopis kako ne mogu primiti gostujuće navijače što je naravno glupost. Nigdje se jug nije spomenuo kao neuslovan.Pablo11 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:48Nije zvanicno, ali izasao je negdje clanak. Ostane li ovako ne vidim zasto bi njima dali preko 5%? Svugdje u svijetu je to normalno.
Iskreno vjerujem da smo dobili 1800 karata iz jednog jedinog razloga a to je njihova grozna posjeta u posljednje vrijeme gdje na utakmicama protiv Zrinjskog i Borca skupe po 4000 ljudi te da bi ispala jako ružna slika da na Koševu bude više Manijaka nego Hordi.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Remzine mi penzije imamo sansi 10%.Znaci go u prvih 15 minuta,penal u 45 minuti i crveni za Siroki i onda još 2 u drugom i eto finala.Treba vjerovat.E sad žali boze prve utakmice i korcobolju Radovca i Boljketa.Umjesto finala sa pitarima strepi hoce li isti osvojit kup.
Alpa kralju, Boljević nije igrao prvu, zato su nas i ubili k'o mraz papriku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Idemo po prolaz danas jer MOZEMO
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Igraj napadaj !
Nije problem zabiti 3 gola, problem je kako ne primiti gol..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ostavite se danas glupih komentara i rasprava, makar jednom imajte obraza pa ispostujte tuznu godisnjicu, a sutra se udarajte koliko hocete.
JAKO OD PRVE MINUTE
Ovo i jest naš problem, MOŽEMO , hoćemo i moramo biti bolji !!!
Jer si JEDAN JEDINI...........
-
- Kontakt:
Pitanje za ekipu, sta mislite danas iznenaditi sa 3-5-2
mozda ovako
karamarko-huso-cavnic/suki
radinovic/sabic-radovac-dzabi-dan-odinaka
krpic-sosic
Razmisljam dosta je ofanzivno, mozda cak dana izbacit stavit dangu, igrat 3412, a da defanziva ne ispasta toliko, mislim da ce se siroki zatvoriti i cekati kontre
mozda ovako
karamarko-huso-cavnic/suki
radinovic/sabic-radovac-dzabi-dan-odinaka
krpic-sosic
Razmisljam dosta je ofanzivno, mozda cak dana izbacit stavit dangu, igrat 3412, a da defanziva ne ispasta toliko, mislim da ce se siroki zatvoriti i cekati kontre
kako da te ne volim
Zašto niko ne spominje opciju da završimo treći, a Široki uzme kup? Ne moramo navijati za Torpedo u finalu.
Ili da mi uzmemo kup i zavrsimo kao treci

Euforija me drma. Mozemo mi ovo.
Kilometri idu sami

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.