Meni samo nije jasno kako je Dialiba uspio igrati za našu reprezentaciju U21 a nije sigurno igrao 5 godina za Želju...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Meni samo nije jasno kako je Dialiba uspio igrati za našu reprezentaciju U21 a nije sigurno igrao 5 godina za Želju...
Dialiba je cini mi se dosao sa 15 godina u BiH. Nisam 100% siguran. A čini se da igrač mora igrati 3 godine u nekoj ligi ili 5 godina zivjeti u državi. Barem je tako bilo ranije, ako se nije promjenilo šta u međuvremenu.
Ovog Cezara prati veliki broj ljudi tako da vjerujem da je istina sto govori. A ne treba zanemariti Spahinu moc pregovaranja.superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:31Mislim da su vece sanse da Biereth zaigra za nas nego ovaj Miljevic. Covjek je prije par mjeseci igrao za seniorsku repku SAD-a, gdje je dao gol i asistirao, Pochettino ga sigurno ima u planovima. Rodjen u Americi, odrastao u Argentini, did mu bosanski hrvat iz Banjaluke, koji je izrazio zelju da zaigra za Hrvatsku koju je on vec ranije odbio. Znaci sanse ravne nuli
Dobar je to novinar za argentince i argentinsku ligu, tako da ne sumnjam ja u to da nije istina da smo mi stupili u kontakt sa igracem. Samo ne vjerujem bas da ce ti kontakti biti uspjesni i da ce pristati da igra za nasu repkuMogli je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:45Ovog Cezara prati veliki broj ljudi tako da vjerujem da je istina sto govori. A ne treba zanemariti Spahinu moc pregovaranja.superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:31Mislim da su vece sanse da Biereth zaigra za nas nego ovaj Miljevic. Covjek je prije par mjeseci igrao za seniorsku repku SAD-a, gdje je dao gol i asistirao, Pochettino ga sigurno ima u planovima. Rodjen u Americi, odrastao u Argentini, did mu bosanski hrvat iz Banjaluke, koji je izrazio zelju da zaigra za Hrvatsku koju je on vec ranije odbio. Znaci sanse ravne nuli![]()
Od 2006 je igrao za Želju to je vec 18 godina.. tako da mi nije jasno kako ali je ipak igrao za nas
Bila je sprdnja kad se Janelt pojavio kao opcija, pa sad seta u nasem dresu. Kad te Spaha zovne u sobu na razgovor sve je moguce. Nacuo sam da to lici na policijsko ispitivanje.superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:49Dobar je to novinar za argentince i argentinsku ligu, tako da ne sumnjam ja u to da nije istina da smo mi stupili u kontakt sa igracem. Samo ne vjerujem bas da ce ti kontakti biti uspjesni i da ce pristati da igra za nasu repkuMogli je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:45Ovog Cezara prati veliki broj ljudi tako da vjerujem da je istina sto govori. A ne treba zanemariti Spahinu moc pregovaranja.superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:31Mislim da su vece sanse da Biereth zaigra za nas nego ovaj Miljevic. Covjek je prije par mjeseci igrao za seniorsku repku SAD-a, gdje je dao gol i asistirao, Pochettino ga sigurno ima u planovima. Rodjen u Americi, odrastao u Argentini, did mu bosanski hrvat iz Banjaluke, koji je izrazio zelju da zaigra za Hrvatsku koju je on vec ranije odbio. Znaci sanse ravne nuli![]()
Razlika izmedju Janelta i Miljevica je ta da smo mi Janeltu jedina opcija za reprezentativni fudbal, dok Miljevic ima 3. Da se razumijemo, volio bih i ja da zaigra za nas, ali sam pesimisticanMogli je napisao/la: ↑16 apr 2025, 16:03Bila je sprdnja kad se Janelt pojavio kao opcija, pa sad seta u nasem dresu. Kad te Spaha zovne u sobu na razgovor sve je moguce. Nacuo sam da to lici na policijsko ispitivanje.superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:49Dobar je to novinar za argentince i argentinsku ligu, tako da ne sumnjam ja u to da nije istina da smo mi stupili u kontakt sa igracem. Samo ne vjerujem bas da ce ti kontakti biti uspjesni i da ce pristati da igra za nasu repku![]()
Vladala druga pravila fiferishovski je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:59Od 2006 je igrao za Želju to je vec 18 godina.. tako da mi nije jasno kako ali je ipak igrao za nas![]()
Zivi 25-40.000 hrvara u MinhenuDeeWa je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:02Kad smo kod Bayerna, ja sam inače primijetio da baš ogroman broj Balkanaca tamo ima, naročito hrvatskog porijekla. Ne znam odakle to uopće tako...da li imaju neke Hrvate u skauting sistemu ili šta je. Eno i sinoć sam vidio nekog trećeg golmana koji se zove Leon klanac. Haman da je i on još jedan u nizu Hrvata koji su došli tu. Ima njemačku zastavu ali vjerovatno je to neko balkansko porijeklo u pitanju.
Ma ima dosta Hrvata ali mislim da su oni imali i trenere u mlađim kategorijama Bayerna,jer i u tako velikim klubovima opet možeš dovesti nekog na preporuku ili cisto na poznanstvo kad su u pitanju ti neki mlađi uzrasti! Švabe daju šansu svima da se dokažu i to je to... Neko to iskoristi neko ne...Neutral je napisao/la: ↑17 apr 2025, 09:27Zivi 25-40.000 hrvara u MinhenuDeeWa je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:02Kad smo kod Bayerna, ja sam inače primijetio da baš ogroman broj Balkanaca tamo ima, naročito hrvatskog porijekla. Ne znam odakle to uopće tako...da li imaju neke Hrvate u skauting sistemu ili šta je. Eno i sinoć sam vidio nekog trećeg golmana koji se zove Leon klanac. Haman da je i on još jedan u nizu Hrvata koji su došli tu. Ima njemačku zastavu ali vjerovatno je to neko balkansko porijeklo u pitanju.![]()
Setas se, cujes psovke, znas ko su, je, je.
Ma imali su Toni Tapalovica, 12 godina kao trenera golmana inace rodjen u gradu gdje sam zivio 7 godina i gdje su uveliko takodjer u NRW prisutni. Neuer ljubimac, sada trener golmana u Barceloni.rishovski je napisao/la: ↑17 apr 2025, 18:04Ma ima dosta Hrvata ali mislim da su oni imali i trenere u mlađim kategorijama Bayerna,jer i u tako velikim klubovima opet možeš dovesti nekog na preporuku ili cisto na poznanstvo kad su u pitanju ti neki mlađi uzrasti! Švabe daju šansu svima da se dokažu i to je to... Neko to iskoristi neko ne...Neutral je napisao/la: ↑17 apr 2025, 09:27Zivi 25-40.000 hrvara u MinhenuDeeWa je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:02Kad smo kod Bayerna, ja sam inače primijetio da baš ogroman broj Balkanaca tamo ima, naročito hrvatskog porijekla. Ne znam odakle to uopće tako...da li imaju neke Hrvate u skauting sistemu ili šta je. Eno i sinoć sam vidio nekog trećeg golmana koji se zove Leon klanac. Haman da je i on još jedan u nizu Hrvata koji su došli tu. Ima njemačku zastavu ali vjerovatno je to neko balkansko porijeklo u pitanju.![]()
Setas se, cujes psovke, znas ko su, je, je.