Procitaj sta sam pisao prije tekme, a i prije par mjeseci, a i pred pocetak tekme. Mene uvijek na novo iznenadi koliko Pitara komentarise Zelju, ljudi kao da vi navijate za Zelju. Znate bolje od nas sta se desava, koliko ko ima platu, koji igrac koju curu voda itd. Je li moguce?!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:54Argentina fakat nasjeo na pricu da ce zeljkan uzeti kup,ono dobro se bio primio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisi ti dobre glave. Idi kod Vucka na savjetovanje i spinovanjeledesma je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:52Yeben vam je bio rasporedal ne zna sivac ko gigovic
Zasto ste u ekipi sa gickom?
A vi ne komentarisete Sarajevo ? Hajde molim te. Onaj interne revizije ovdje pravio. Najavljuje vec 10 godina rasapade. U sezoni gdje smo najosteceniji klub u europi kommentarisete kako smo nesto dogovorili a jedini javni neprijatelj Vice i njegovih poslusnika tipa Colpa. I jeste tu gdje jeste jer se samo poredite , jer nemate sopstveni smisao.Argentina je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:07Procitaj sta sam pisao prije tekme, a i prije par mjeseci, a i pred pocetak tekme. Mene uvijek na novo iznenadi koliko Pitara komentarise Zelju, ljudi kao da vi navijate za Zelju. Znate bolje od nas sta se desava, koliko ko ima platu, koji igrac koju curu voda itd. Je li moguce?!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:54Argentina fakat nasjeo na pricu da ce zeljkan uzeti kup,ono dobro se bio primio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nikad nisam komentarisao Sarajevo, ali bas nikad. Da ima bolida kod nas, ima itekako, ali ih vi imate vise i svaki put se iznenadim i ibretim.jurisicduska je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:13A vi ne komentarisete Sarajevo ? Hajde molim te. Onaj interne revizije ovdje pravio. Najavljuje vec 10 godina rasapade. U sezoni gdje smo najosteceniji klub u europi kommentarisete kako smo nesto dogovorili a jedini javni neprijatelj Vice i njegovih poslusnika tipa Colpa. I jeste tu gdje jeste jer se samo poredite , jer nemate sopstveni smisao.Argentina je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:07Procitaj sta sam pisao prije tekme, a i prije par mjeseci, a i pred pocetak tekme. Mene uvijek na novo iznenadi koliko Pitara komentarise Zelju, ljudi kao da vi navijate za Zelju. Znate bolje od nas sta se desava, koliko ko ima platu, koji igrac koju curu voda itd. Je li moguce?!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:54Argentina fakat nasjeo na pricu da ce zeljkan uzeti kup,ono dobro se bio primio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boli vas omladmisnka skola ne jer je losa nego jer pitar ima akademiju.
Bole vas transferi ne jer ne prodajete nego jer pitari prodaju igrace, za Celika 100 komentara a ne treba da vas se tice.
Rezultati vas nisu boljeli do danas jer je Sarajevo blizu trofeja a vi opet nista, kad je to tu negdje dobro je i 6. bit na tabeli samo da Sarajevo nije prvo
Ovo je cinjenicno stanje, nađite smisao svoj postojanja koji nije vezan za neciji neuspijeh i za bolje Zrinjski nego cigani.
Pa kad smo prodali 20 igraca iz svoje skole u zadnjih 10 godina , hoce da ih kupe. Vama ce igrati jer ne mogu dalje od vas. Cuj kakva skola. Hahahahahahaha skola koja je san svakog djeteta u Bosni. Eto to je upravo ta vrsta nerealnosti koju propagiras. Vi navodno bez para a nemate juniora da valja. Mi u parama a i ove godine smo dobili dva djecaka od 19 godina sa potencijalnim milionskim odstetama, a jednog vec prodali za 2.5 m eura.Argentina je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:18Ja nikad nisam komentarisao Sarajevo, ali bas nikad. Da ima bolida kod nas, ima itekako, ali ih vi imate vise i svaki put se iznenadim i ibretim.jurisicduska je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:13A vi ne komentarisete Sarajevo ? Hajde molim te. Onaj interne revizije ovdje pravio. Najavljuje vec 10 godina rasapade. U sezoni gdje smo najosteceniji klub u europi kommentarisete kako smo nesto dogovorili a jedini javni neprijatelj Vice i njegovih poslusnika tipa Colpa. I jeste tu gdje jeste jer se samo poredite , jer nemate sopstveni smisao.Argentina je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:07
Procitaj sta sam pisao prije tekme, a i prije par mjeseci, a i pred pocetak tekme. Mene uvijek na novo iznenadi koliko Pitara komentarise Zelju, ljudi kao da vi navijate za Zelju. Znate bolje od nas sta se desava, koliko ko ima platu, koji igrac koju curu voda itd. Je li moguce?!![]()
Bole vas transferi ne jer ne prodajete nego jer pitari prodaju igrace, za Celika 100 komentara a ne treba da vas se tice.
Rezultati vas nisu boljeli do danas jer je Sarajevo blizu trofeja a vi opet nista, kad je to tu negdje dobro je i 6. bit na tabeli samo da Sarajevo nije prvo
Ovo je cinjenicno stanje, nađite smisao svoj postojanja koji nije vezan za neciji neuspijeh i za bolje Zrinjski nego cigani.
Kakva omladinska skola, nemate igraca u 11 iz BiH, pogledaj sastav vs Borac, dva igraca iz BiH u 11![]()
Da li smo blizu ili daleko trofeja, to je nasa kriva/uspjeh. Kakve veze ima bilo koji klub s time, osim nas samih? (Ne kontam spominjanje Sarajeva u tom kontekstu, fulio si komentar iskreno)
Vala ne mozes slavit ni kad oni prodju ni da ste vi prosli.
Kakva je u gicka donja glava? Hahahaha flautate je lijepo
Lagali sami sebe ovdje kako je Vico sredio Zelji kup i sad nigdje nikoga da pojedu sve te svoje lazi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:18Sta bi sa potkapacitiranom brigadom koji su mjesecima pricali da je Zelji obecan kup, pa evo cak i danas nakon gola![]()
Nema to obraza ni stida, vrijeme je njihov najgori neprijatelj![]()
Sad kad ti Virto napise ulažete milione a pobjegli sta nam samo xy bodova u zadnjih 5 godinajurisicduska je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:13A vi ne komentarisete Sarajevo ? Hajde molim te. Onaj interne revizije ovdje pravio. Najavljuje vec 10 godina rasapade. U sezoni gdje smo najosteceniji klub u europi kommentarisete kako smo nesto dogovorili a jedini javni neprijatelj Vice i njegovih poslusnika tipa Colpa. I jeste tu gdje jeste jer se samo poredite , jer nemate sopstveni smisao.Argentina je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:07Procitaj sta sam pisao prije tekme, a i prije par mjeseci, a i pred pocetak tekme. Mene uvijek na novo iznenadi koliko Pitara komentarise Zelju, ljudi kao da vi navijate za Zelju. Znate bolje od nas sta se desava, koliko ko ima platu, koji igrac koju curu voda itd. Je li moguce?!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:54Argentina fakat nasjeo na pricu da ce zeljkan uzeti kup,ono dobro se bio primio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], delko, NEZALAGANJE, Vanja8, VolimBiH96 i 45 gostiju.