FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 16 apr 2025, 23:12

thomashasler je napisao/la:
16 apr 2025, 23:10
CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
16 apr 2025, 23:08
Ja u 2025 godini gledam vezni red Kimmich goretzka muller 🤣😆

Kompany trener… nevjerovatno.

Poslije Guardiole, Tuchela, Ancelotija, Flicka, Haynckesa, dovedu ovu ublehu… 🤣

Pa Nagelsman je za njega trenerski mag
Najjadnije je sto ce glavesine biti zadovoljni i zadrzati sve te nabrojane i iduce sezone.
Pa lik je privatizovao poziciju i prekide. Ne mogu da vjerujem, da mi svi to vidimo samo ove glavonje i trener ništa.

Trebalo ga je prodati i uzeti pare.

Žali Boze Palhine koji grije klupu ovim ublehama.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 16 apr 2025, 23:14

Repeat za repeatom, sami sebe izbacujemo ponovo individualnim greškama, zbog toga kao što ni Tuchelu nemam šta reći Kompi, jedino sam mišljenja da je Gnabry definitivno zaslužio veće minute u revanšu.

Utakmica je dobro pripremljena, nakon prvog gola šansa Mullera je mogla nas odvesti do prolaska i to je dobro poznato nam, nedostatak kilerskog instinkta, ono da se iskoristi momentum i nokautira protivnik.

Onda na scenu stupaju dva kornera, kod prvog ne znam koliko je bila ruka Lautara, mirisalo je na to što opet ne brani Kimmicha i njegovu reakciju. Drugi korner Kim naravno gubi svog igrača, pušta ga naprijed.
Sa ovom odbranom, sa ovakva dva labilna štopera (Kim prednjači), Dierovom sporoćom, imaš osjećaj da nijedan duel nisu dobili protiv Lautara pogotovo.

Kad se na sve ove individualne stvari iz oba meča doda izostanak Upe, Daviesa i Musiale, 3 od 5-6 ključnih igrača tima ove sezone dobro je se uopšte ovako držalo i do kraja bilo u igri. Kompletni da smo bili bi u polufinalu no to sad nije ni važno :D
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 apr 2025, 23:15

Kongo je sakupio 4 poraza do četvrtfinala, tamo i ispao, jedva dvije pobjede u gostima ostvario u čitavoj sezoni :tokralju:

Ono protiv Shakhtara na računam kao gostujući teren.

Onaj pacijent ismijavao Flicka, kao kad ga Kompany podere u polufinalu :rol:

Onaj golman nije ni za Leotara. Kim transfer - tehnika nula, njemu ova pas igra iz zadnje linije ne odgovara. Kimmich desni bek ako hoćeš, ako nećeš, marš iz kluba. Idioti ga produžili. Goretzka nije ni za Bochuma a igra u prvoj u Bayernu u 2025 kod ove trenerske ublehe. Sane transfer, ne zaslužuje ni 10 miliona. Coman transfer.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 16 apr 2025, 23:17

dirkules je napisao/la:
16 apr 2025, 23:14
Repeat za repeatom, sami sebe izbacujemo ponovo individualnim greškama, zbog toga kao što ni Tuchelu nemam šta reći Kompi, jedino sam mišljenja da je Gnabry definitivno zaslužio veće minute u revanšu.

Utakmica je dobro pripremljena, nakon prvog gola šansa Mullera je mogla nas odvesti do prolaska i to je dobro poznato nam, nedostatak kilerskog instinkta, ono da se iskoristi momentum i nokautira protivnik.

Onda na scenu stupaju dva kornera, kod prvog ne znam koliko je bila ruka Lautara, mirisalo je na to što opet ne brani Kimmicha i njegovu reakciju. Drugi korner Kim naravno gubi svog igrača, pušta ga naprijed.
Sa ovom odbranom, sa ovakva dva labilna štopera (Kim prednjači), Dierovom sporoćom, imaš osjećaj da nijedan duel nisu dobili protiv Lautara pogotovo.

Kad se na sve ove individualne stvari iz oba meča doda izostanak Upe, Daviesa i Musiale, 3 od 5-6 ključnih igrača tima ove sezone dobro je se uopšte ovako držalo i do kraja bilo u igri. Kompletni da smo bili bi u polufinalu no to sad nije ni važno :D
Pa mi evo 10 godina kuburimo sa povredama.

Nemamo igrača koji mogu uletiti, napraviti razliku kada se neko povrijedi.

Imaš 15 igrača i misliš izgurati sezonu od 60+ utakmica.

I ne učiš na greškama, i ovo ti se desi. Ponovno, ponovno i tako već 10 godina… jbg.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2025, 23:18

Ovom timu treba ozbiljan remont.Od trenera do sportskog direktora a onda se okrenuti igračkom kadru.

Kim,Goretzka,Sane,Boey,Coman, ovdje bi stavio i Kimmicha ali su idioti produžili ugovor.Urbig na posudbu dovesti ozbiljnog golmana.

Nemaš backup napadača kakvi su to magovi dan te yebo Kane igra svaku yebenu utakmicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 apr 2025, 23:18

Sad ce neki, igralo se dobro :rol:

Samo pozitivno, majku im njihovu kobgolsko belgijsku :opaopa:

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 16 apr 2025, 23:21

Neutral je napisao/la:
16 apr 2025, 23:18

Joj jest mi mrzak kongolac, kad ga vidim sa onim kacketom, povratio bih komotno…

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 apr 2025, 23:22

Neutral je napisao/la:
16 apr 2025, 23:18

**** ti mater, jel ti dovoljan pozdrav.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 16 apr 2025, 23:23

Bayern je ispao jer su nakon što su zabili 2 gola primili 3, čim zabiju gol oni se opuštaju kao da je sve gotovo, vezni red ne postoji, ni prema naprijed a pogotovo prema natrag, svaki napad Bayerna se svodi na 3 igrača bijelih i duplo više plavih, znači tamo se grupno igra obrana, kod Bayerna kad se brane obrana stoji na streljani, i ne to ne opravdava Kima i njegove bravure, ali nikakvu pomoć nemaju, trener isprobava neke ludorije u četvtfinalu kao i onaj njegov mentor u polufinalima i finalima...

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 16 apr 2025, 23:23

16 apr 2025, 23:17
dirkules je napisao/la:

I ne učiš na greškama, i ovo ti se desi. Ponovno, ponovno i tako već 10 godina… jbg.
Evo izbacit ćemo i povrede u ovom dvomeču, dođemo do individualnih grešaka gdje prednjače štoperi (štoper konkretnije :D ), dobijemo da smo imali svoje šanse (Kane u prvoj tekmi, Muller večeras da odemo na 0-2). Imali smo nismo iskoristili, to je to.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 16 apr 2025, 23:27

dirkules je napisao/la:
16 apr 2025, 23:23
16 apr 2025, 23:17
dirkules je napisao/la:

Evo izbacit ćemo i povrede u ovom dvomeču, dođemo do individualnih grešaka gdje prednjače štoperi (štoper konkretnije :D ), dobijemo da smo imali svoje šanse (Kane u prvoj tekmi, Muller večeras da odemo na 0-2). Imali smo nismo iskoristili, to je to.
Pa nas stoperi kolju već tri godine

Upamecano protiv Citya
Kim protiv Reala
I opet Kom večeras gdje mu lik bježi i daje gol.

Vide li to ovi gore u lozama? Kad mi sa foruma vidimo.

Ali nije do nas jbg 😀

Ne možemo mi dati, koliko možemo primiti zadnje tri-četiri godine, i to je to.

Ja se ne sjećam da smo mi neku utakmicu prelomili, ubacili u brzinu vise. A da ne pričam o nekom golovima u 90+. Ali smo eksperti za primiti tad. 😆

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 apr 2025, 23:28

Na stranu sve gluparije koje su se radile u zadnjih par godina koje su kulminirale nakaradnom trenasfer politikom i dovođenjem K opcije za trenera mora se i reći da nas ko zna koji put usralo sa sastavom, bez štopera bekova i golmana, sa retardiranim saneom i penzionerom mullerom se nije moglo više. Iduće godine u ovo vrijeme ću se čudit nekoj novoj glupariji koju je napravila struka ili neki od igrača.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 apr 2025, 23:28

Belgijski Thiago Motta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 16 apr 2025, 23:28

Grafe je dobro objasnio, ruka naravno, no to sad nije ni važno :D

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 apr 2025, 23:30

31-godisnji stoper sa platom od 50000 KM nas drzao u zivotu onom nevjerovatnom intervencijom i golom

To je sve sto se treba znati o ovom Kompanyevom Bayernu...

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 16 apr 2025, 23:31

Tesko je poslije ovakve utakmice i reci nesto pametno, i mi navijaci smo psihicki iscrpljeni, da ne kazem fizicki.

Presudila je nasa obrana, sto je nekako i ocekivano bilo, prejeftini golovi kad znas koliko si truda ulozio da zabijes svoje. Kim nije bio na nivou ove utakmice bas nikako, u njega su i psihicki i fizicki problemi, skroz je pregorio lik.

Gicko je mogao ranije uci jer je opet donio to nesto, ali brzo su se nekako primili ti golovi, tako da je tesko to predvidjeti i tko zna bi li utjecalo na konacni ishod.

Ma bilo je zapravo i borbe i zelje i htjenja kod igraca, ali sve je to ipak bilo dosta sporo, nepovezano, na silu, u biti kao vecina nasih utakmica.

I na kraju, moje neko objektivno misljenje je da ova ekipa nema kvalitet da bude ove godine na tronu Europe, pogotovo kad znas da do kraja sezone ne mozes ni racunati na nekoliko igraca, bundesliga nam je ove godine mjera, pa na ljeto opet rjesavati igracku slagalicu i nadati se da ce uprava povuci prave poteze.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 16 apr 2025, 23:31

Balon je napisao/la:
16 apr 2025, 23:30
31-godisnji stoper sa platom od 50000 KM nas drzao u zivotu onom nevjerovatnom intervencijom i golom

To je sve sto se treba znati o ovom Kompanyevom Bayernu...
I opet će prije njega prodati nego King Konga.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 16 apr 2025, 23:33

Đaba se nervirate. Ko zna njemacki neka prati izjave. Ispast ce da su ispali jer nisu imali srece. Igrali se dobro al... Ne bi me iznenadilo ni da se desi preokret da Mileru daju ugovor jednu sezonu uz mogucnost produzetka na jos jednu.
Igracki kadar dolazi zadnji na redu. Mi kao laici amateri vidimo a oni koji vode to sve ne vide. Tu je najveci problem.
Ljudi na celu kluba se moraju mjenjati koji ce vidjeti bolje od nas a ne gore od nas obicnih navijaca.
Zalosno je da oni koji trebaju da vide da ne vide da kacketar na klupi nema veze.
Da Keba Kraba moze igrati samo beka, da na sredini gusi ekipu.
Da Sane izgubljen i da je Gnabry morao poceti
Da je Miler trebao vani najdalje 60 minut
Da onaj ko je najopasniji bio svojim ulaskom nije trebao na beka vec blizu gola sa strane.
Da Kim nije za Celik trenutni. Lik te unistava al on i dalje siguran. Sve mi to vidimo al mi smo me bitni. Sve ce Vam reci vecerasnje ili sutrasnje izjave.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 apr 2025, 23:44

thomashasler je napisao/la:
16 apr 2025, 23:33
Đaba se nervirate. Ko zna njemacki neka prati izjave. Ispast ce da su ispali jer nisu imali srece. Igrali se dobro al... Ne bi me iznenadilo ni da se desi preokret da Mileru daju ugovor jednu sezonu uz mogucnost produzetka na jos jednu.
Igracki kadar dolazi zadnji na redu. Mi kao laici amateri vidimo a oni koji vode to sve ne vide. Tu je najveci problem.
Ljudi na celu kluba se moraju mjenjati koji ce vidjeti bolje od nas a ne gore od nas obicnih navijaca.
Zalosno je da oni koji trebaju da vide da ne vide da kacketar na klupi nema veze.
Da Keba Kraba moze igrati samo beka, da na sredini gusi ekipu.
Da Sane izgubljen i da je Gnabry morao poceti
Da je Miler trebao vani najdalje 60 minut
Da onaj ko je najopasniji bio svojim ulaskom nije trebao na beka vec blizu gola sa strane.
Da Kim nije za Celik trenutni. Lik te unistava al on i dalje siguran. Sve mi to vidimo al mi smo me bitni. Sve ce Vam reci vecerasnje ili sutrasnje izjave.
Nece nas sreca.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2025, 23:50

Ovaj kik vidi Bayern :puke: cuj za pet mjeseci opet ce se igrat LP u Minhenu :oops:

Otjerat **** sto prije

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.