Imao sam istu, nažalost tokom ratnih preseljavanja i belaja, negdje se izgubila.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne svidja mi se razmisljanje i price o evropi kao da smo vec osvojili kup,pa da ne bude prizemljenje.
mi smo ekipa koja je godinama treca na tabeli ,ni blizu prvog dvojca,mi nismo toliki favoriti pogotovo sto je to finale.
suzbiti redove naostriti se a ne ici kao da smo finalisti lige sampiona.
I ta Evropa meni nije neko nabrijavanje koliko je jos jedan trofej,u evropi cemo igrat kolo dva i vracamo se domacim obavezama
mi smo ekipa koja je godinama treca na tabeli ,ni blizu prvog dvojca,mi nismo toliki favoriti pogotovo sto je to finale.
I ta Evropa meni nije neko nabrijavanje koliko je jos jedan trofej,u evropi cemo igrat kolo dva i vracamo se domacim obavezama
Mujkara je trenutno nezamjenjiv bez obzira na u21.Momak se bori,igra dobro,ima muda.On kod Zeke ima kredita puno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne sviđa se ni nama šta ti pišeš pa eto opet nekad pročitamo, jest da je teško ovoliku količinu gluposti isčitati do kraja ali trpimo šta ćeš!relativizam je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:37Ne svidja mi se razmisljanje i price o evropi kao da smo vec osvojili kup,pa da ne bude prizemljenje.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pobjednik KUP-a po trenutnom plasmanu naše Države europske kvalifikacije kreće od drugog pretkola Konferenciske Lige a mi ako osvojimo KUP sa trenutnim koficijentom 6000 imamo šanse da budemo nosioci u tom dijelu takmičenja.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
AVNOJ je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:54Ne sviđa se ni nama šta ti pišeš pa eto opet nekad pročitamo, jest da je teško ovoliku količinu gluposti isčitati do kraja ali trpimo šta ćeš!relativizam je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:37Ne svidja mi se razmisljanje i price o evropi kao da smo vec osvojili kup,pa da ne bude prizemljenje.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- relativizam
- Kontakt:
da je glupost bolest ti ne bi ustajao iz kreveta a ti imas nekome nesto pricati.AVNOJ je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:54Ne sviđa se ni nama šta ti pišeš pa eto opet nekad pročitamo, jest da je teško ovoliku količinu gluposti isčitati do kraja ali trpimo šta ćeš!relativizam je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:37Ne svidja mi se razmisljanje i price o evropi kao da smo vec osvojili kup,pa da ne bude prizemljenje.
ako ti se nesto ne svidja prekocis ili odgovori argumentom,ali tesko tvoj mozak moze to svariti
Nije FK Sarajevo ali hajmo napunit tribine večeras i pomoći košarkašima da izbore finale... SVI NA KOŠARKU!
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Zar imamo samo 6000 evropski bodova, jesmo ofucali te biodove, cinimi se dasmo imali oko 7500 mozda i vise.
Moramo se pazit zuti/crveni kartona jer se prenose iz kuoa u prvenstvo i obrnuto. STETA STO GULI NIJE SKINO DRES IL NESTO URADIO DA DOBIJE zuti, tako da bar kartone ocisti.
Znal li se ko namoze igrat protiv borca radi kartona, KOJI IGRACI IMAJU 2 zuta kartona
Ocekujem da cemo igrat
Rogic
Soldo paskalev mujkic beganovic bubanja pavicic lulic jatta gurdezijani keremeh
Moramo se pazit zuti/crveni kartona jer se prenose iz kuoa u prvenstvo i obrnuto. STETA STO GULI NIJE SKINO DRES IL NESTO URADIO DA DOBIJE zuti, tako da bar kartone ocisti.
Znal li se ko namoze igrat protiv borca radi kartona, KOJI IGRACI IMAJU 2 zuta kartona
Ocekujem da cemo igrat
Rogic
Soldo paskalev mujkic beganovic bubanja pavicic lulic jatta gurdezijani keremeh
Ma kakva KK Bosna, funkcionišu dok ne pohapaju pare koje im se upumpaju kroz budžet za neku političku podršku, kad nestane ide opet ista žalopojka i tako 25 god. Kad neka uprava ode u zatvor i poslože se stvari na zdravim temeljima onda ću podržati.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
ne znam stvarno, bilo ne bilo, ja sam kupio kartu online svakako
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Tako je, besplatan ulaz sa našom članskom.
-
- Kontakt:
E jbg, bas si me nesto sjebo. Nemamo mi onda sta trazit opet. Jedino mozda ako bi bili nosioci i u playoffu.
- luckystrike
- Kontakt:
Ne ulazeći u to kako inače piše, ovo mu je na mjestu.AVNOJ je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:54Ne sviđa se ni nama šta ti pišeš pa eto opet nekad pročitamo, jest da je teško ovoliku količinu gluposti isčitati do kraja ali trpimo šta ćeš!relativizam je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:37Ne svidja mi se razmisljanje i price o evropi kao da smo vec osvojili kup,pa da ne bude prizemljenje.
Smatram da su puno štetnija pisanja kao na primjer: 'Najlaksi moguci protivnik', 'ukupna razlika u 2 utakmice bice najmanje 5 golova', 'na kosevu moramo 3-0 slaviti'...
- napoleon72
- Kontakt:
Covjek je dobro rekao, nafurali smo se kao da igramo finale protiv brezanskog Rudara a ne Sirokog, kojeg tradicionalno u gostima dobijemo jednom u 10 godina, plus su sad dobili odlicnog trenera. Klafuric ih je bas podigao na daleko veci level nego su bili, Zelju su razmontirali na Pecari a i sinoc su odlicno odigrali. Ne treba se opustat, bice preyebeno finale.AVNOJ je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:54Ne sviđa se ni nama šta ti pišeš pa eto opet nekad pročitamo, jest da je teško ovoliku količinu gluposti isčitati do kraja ali trpimo šta ćeš!relativizam je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:37Ne svidja mi se razmisljanje i price o evropi kao da smo vec osvojili kup,pa da ne bude prizemljenje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
sirokog ce biti teze dobiti nego zelju. Jucerr su ih ubili trkom
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, HariTz, mnon46, nedimmmm1337, Proximic i 89 gostiju.