Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
Fakat je bezobrazluk sto nisu svirali barem jedan penaltik za Madrid u ovom dvomecu, cak ni pod zatvrenim krovom na Bernabeu 

Rođen s tobom da budem
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam što uopšte pišete o Realu.
Ispali, treba se fokusirati na ekipe koje su ostale i bore se za trofej.
Realu više sreće iduće sezone.
Koševo Zapad
Slažem se. Nije fudbal samo Real. Fokus prebacujemo na iskustvo Intera i mladost Barcelone. Sigurno finale prije finala, jer one druge dvije ekipe su promašile takmičenje.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:02Ne znam što uopšte pišete o Realu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Glavna vijest je ispadanje Reala a ne prolazak ove 4 ekipe.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:02Ne znam što uopšte pišete o Realu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
denimen99 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:20Slažem se. Nije fudbal samo Real. Fokus prebacujemo na iskustvo Intera i mladost Barcelone. Sigurno finale prije finala, jer one druge dvije ekipe su promašile takmičenje.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:02Ne znam što uopšte pišete o Realu.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemojte vise pisati o Realu, naljutice se shategabri pa vas sviju banovati.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa zar ti nisi nedavno rekla, da su svi ostali, izuzev tvog favorita, buranija?denimen99 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:20Slažem se. Nije fudbal samo Real. Fokus prebacujemo na iskustvo Intera i mladost Barcelone. Sigurno finale prije finala, jer one druge dvije ekipe su promašile takmičenje.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:02Ne znam što uopšte pišete o Realu.
Tebi sam davno rekao šta trebaš da uradiš. I ne, ja nikada ne bih druge klubove zvao buranijom. To samo radiš ti i još par tvojih debila na forumu.Rodju je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:52Pa zar ti nisi nedavno rekla, da su svi ostali, izuzev tvog favorita, buranija?denimen99 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:20Slažem se. Nije fudbal samo Real. Fokus prebacujemo na iskustvo Intera i mladost Barcelone. Sigurno finale prije finala, jer one druge dvije ekipe su promašile takmičenje.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:02Ne znam što uopšte pišete o Realu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kako je tebi brate ovo tesko palo hahahadenimen99 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:20Slažem se. Nije fudbal samo Real. Fokus prebacujemo na iskustvo Intera i mladost Barcelone. Sigurno finale prije finala, jer one druge dvije ekipe su promašile takmičenje.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:02Ne znam što uopšte pišete o Realu.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Veći je problem što se ti brineš šta će i kako shategabri.
Pišite bmk, nego onako malo kompleksaška priča, ranjenog lava nogom u rebra, pa ono likuješ.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Barselona se godinama brukala, ispadali na sve moguće načine, po 8 komada primali.godrina je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:24Glavna vijest je ispadanje Reala a ne prolazak ove 4 ekipe.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:02Ne znam što uopšte pišete o Realu.
Pa šta? Nikom ništa.
Postalo uobičajeno. Čudno kad prođu.
Real pak godinama izaziva muk i svako kolo je iščekivanje ispašće, a nikako da ispadnu.
Kad se konačno desilo - orgija i slavlje.
Ko čeka dočeka - jest da se i načeka.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ipak su trebali otvorit krov.
-
- Kontakt:
Nakon odbrane "časti" reala (Arvid je napisao/la: ↑17 apr 2025, 11:07"Carvajal je bio prvi koji je napravio korak naprijed nakon zvižduka sudije koji je poslao svih 22 igrača u tunel za svlačionice. Kapiten Reala, koji je bio uz svoje saigrače s obzirom na važnost utakmice, čekao je da svi nogometaši napuste teren, pružio podršku saigračima i pljeskao protivnicima, sve dok nije stigao Saka. Carvajal mu je prišao kako bi mu spočitavao šta je napravio. Vjerovatno mu se nije svidio udarac izveden u stilu Panenke, odnosno Carvajal je zaključio da je to bilo nepoštovanje Reala", piše Marca.![]()
![]()
![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
Čuo sam da je 90 minuta na Bernabeu sat i po…
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čuj ovog što ga je žena napenalila, on bi da zabranjuje i o čemu se piše na temi 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Al niko da napiše kako to da ridiger ne dobi crveni za ono gazenje
Pa dosao si na sportski forum, ne na forum udruženja akademika, normalno da ima podjebavanja i likovanja.Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 14:08Veći je problem što se ti brineš šta će i kako shategabri.
Pišite bmk, nego onako malo kompleksaška priča, ranjenog lava nogom u rebra, pa ono likuješ.
"denimen99 » 31 jan 2025, 12:30denimen99 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:59Tebi sam davno rekao šta trebaš da uradiš. I ne, ja nikada ne bih druge klubove zvao buranijom. To samo radiš ti i još par tvojih debila na forumu.
Real nikad lakše do titule. Karanje Engleza moze da počne
denimen99 » 10 dec 2024, 08:07
Real je dobio Atalantu već jednom ove sezone, vrlo lagano. Isto tako je i Iskra dobila Atalantu i osvojila Mitropa Cup hhh. Atalanta je amaterska ekipa dakle. Spada u krug sitne buranije"
Teška noć, cijelu noć si radila, pa si sklona zaboravu. Ajd naspavaj se.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Tog smrada treba izbaciti iz fudbal, udariti mu doživotnu zabranu. A ni žvaljavi primat i Bad Smellingham nisu ništa bolji.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑17 apr 2025, 14:55Al niko da napiše kako to da ridiger ne dobi crveni za ono gazenje
Fascinantno je kako Real uvijek uspije sastaviti ekipu od najodvratnijih mogućih njuški u fudbalu. Da mi je neko pričao da će nakon Pepea, Ramosa, Casemira i portugalskog egomanijaka doći još i gori me bi mu vjerovao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.