FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
94
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
13%

Ukupno glasova: 201

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 17 apr 2025, 15:45

Naravno da Coric nije sveta krava pa da se ne smije kritikovati, ali ja stvarno ne vidim koji trener bi bolje obavljao posao sa ovim polonjacima koji nose dres Zelje. Evo pokusat cu prvo sa zeljovcima (Mulalic, Adzem) - realno nisu bolji treneri od Corica. Dalje, ovi sta strane tipa Basic ili Bruno, pa nisu ni oni bolji treneri.
Evo recite onako posteno koga da dovedemo a da moze garantovati bolje rezultate ?
Ljudi moji ne moze se praviti pita od gowana i tacka. Jbt mi nememo beka normalnog, imamo 4 malja na tim pozicijama, imamo dizelase u vezom redu koji ne mogu potrcati, đuturuma u napadu i hocemo neke rezultate. Daj ba malo realnosti.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 17 apr 2025, 15:46

NoDi80 je napisao/la:
17 apr 2025, 15:44
Admir74 je napisao/la:
17 apr 2025, 15:37
Koga dovesti da ja vas pitam?
Prvo amf igraca umjesto Mircevskog
Nama kad Dangubic izadje mi dva pasa ne mozemo sastaviti u protivnickom sesnestercu
Drugo beka nego umjesto Galica tipa Pekaric koji ima 20 godina
Trece nekog brzeg napadaca i da prestanemo ovisti o Krpicu
A da se proba sa malim Laušem? možda i on može donijeti nešto?
Forza Željo
Željo je šampion

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 apr 2025, 15:47

Uniited je napisao/la:
17 apr 2025, 15:46
NoDi80 je napisao/la:
17 apr 2025, 15:44
Admir74 je napisao/la:
17 apr 2025, 15:37
Koga dovesti da ja vas pitam?
Prvo amf igraca umjesto Mircevskog
Nama kad Dangubic izadje mi dva pasa ne mozemo sastaviti u protivnickom sesnestercu
Drugo beka nego umjesto Galica tipa Pekaric koji ima 20 godina
Trece nekog brzeg napadaca i da prestanemo ovisti o Krpicu
A da se proba sa malim Laušem? možda i on može donijeti nešto?
Slazem se
Treba minimalno poluvrijeme dobijati po utakmici dok se ne navikne na tempo
Svako drugo poluvrijeme treba ga ubaciti umjesto Krpica ili obrnuto
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 17 apr 2025, 15:50

Od kad je došao koliko je minuta dobio?
Razumijem bio je povrijeđen sve stoji,
Ali da je dobio pravu šansu i nije budimo realni
Žašto mora Krpić svaku početi?
Forza Željo
Željo je šampion

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2025, 15:55

Uniited je napisao/la:
17 apr 2025, 15:50
Zato sto je Suljo i dalje nas najbolji napadac.
Pa to i jest jedan od problema ovog kluba - sto je Krpic sa 34 godine realno nas najbolji napadac :damn: jer nismo doveli boljeg ili ne znamo dovesti boljeg ili smatramo da nema boljeg od njega :oops: sta god da je od ovo troje, ne valja.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 17 apr 2025, 15:56

StrikeWarzone je napisao/la:
17 apr 2025, 14:16
Brkooo je napisao/la:
17 apr 2025, 13:34
Ljudi se nesto cude sto smo fizicki nespremni a nama kondicioni trener ublehas Seferovic. Kad on ode onda cemo vratiti Hidica, pa poslije njega Covica i tako u krug cemo mijenjati ovu trojcu ublehasa i ocekivati kao neki napredak.. :facepalm:

Borac u evropi protiv puno jacih ekipa je fizicki odlicno izgledao. Protiv Rapida u Becu, kad su ispali, igraci Rapida od umora padali sa nogu, a igraci Borca trcali kao da je tek utakmica krenula.

Toliko utakmica vise su odigrali ove sezone a fizicki su spremniji i svjeziji od nasih "fudbalera"..
Slazem se, ali ima tu i do materijala, sto bi najtrofejniji rekao.
Nije isto imati Meijersa i Carolinu koji su bili u Holandiji, pa Nikolova koji je reprezentativac,Grahovca koji godinama igra na visokom nivou, Ogrineca pa onda Savica koji u 31. Igra 7 utakmica u mjesec a s druge strane promahu Sukilovica, tromog Radovca, i izgubljenog Cvetka i Jabera...
Sad tu istu logiku primjeni na igrace Sirokog, pretrcali nas ljudi na obje tekme. Sta se desava ?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 apr 2025, 15:58

let3 je napisao/la:
17 apr 2025, 15:55
Uniited je napisao/la:
Pa to i jest jedan od problema ovog kluba - sto je Krpic sa 34 godine realno nas najbolji napadac :damn: jer nismo doveli boljeg ili ne znamo dovesti boljeg ili smatramo da nema boljeg od njega :oops: sta god da je od ovo troje, ne valja.
Krpic koliko god je dobar, toliko je i los
On je igrac za jedno poluvrijeme i to je to
Takodjer jedan od najvecih problema je amf pozicija koju samo Dangubic zna igrati kako treba
Sosic bi mogao, ali mora jos puno raditi i nauciti prilaziti krilima, napadacu i veznjacima za dupli pas
Ne mozemo Sosica staviti na pocetku utakmice na krilo izmorit ga i onda ga prebaciti u toku utakmice na amf da razigrava
Sosic i Dangubic ne mogu zajedno poceti utakmicu

Po meni ovo bi dobro biloo

………………..Lausevic
Cvetanoski Dangubic Boljevic
………..Jaber Lagumdzija
Radinovic Karamarko Sukilovic Odinaka
………………..Muftic

Sad ne znam brazilici koliko mogu, ali Vinicus kad bi mogao igrati od pocetka krilo dobro bi i to bilo
Odinaka isto mora pure jesti ima strasnih poteza, ali uvijek uprska s nekim amaterskim potezom
Sigurno ima predispozicije samo mora se neko njemu posvetiti i da radi samo s njim licno na kretnjama
Da ima kretnje kao Galic bio bi najbolji bek u ligi, a Galica **** jer je spor
Zato bih volio Pekarica da dovedu, po mogucnosti i Mlinarica
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 apr 2025, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2025, 16:09

Ako ista Coricu zamjeram to je sto ne gura mlade.
Koji ce nam qrc Mircevski, Dangubic, Cvetanoski i slicni ? ima li Zeljo kakvog hajra od njih ? neki gol ili asist ? hoceli sta zaraditi na njima ?
Daj Sabica, Focu, Babaluka itd. Nista momci nisu losiji od ovih polovnjaka.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 17 apr 2025, 16:11

let3 je napisao/la:
17 apr 2025, 16:09
Koji ce nam qrc Mircevski, Dangubic, Cvetanoski i slicni ? ima li Zeljo kakvog hajra od njih ? neki gol ili asist ? hoceli sta zaraditi na njima ?
Daj Sabica, Focu, Babauluka itd. Nista momci nisu losiji od ovih polovnjaka.
Dodati na to sve da oni uzimaju masne pare.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 17 apr 2025, 16:13

NoDi80 je napisao/la:
17 apr 2025, 15:58
let3 je napisao/la:
17 apr 2025, 15:55
Uniited je napisao/la:
Krpic koliko god je dobar, toliko je i los
On je igrac za jedno poluvrijeme i to je to
Takodjer jedan od najvecih problema je amf pozicija koju samo Dangubic zna igrati kako treba
Sosic bi mogao, ali mora jos puno raditi i nauciti prilaziti krilima, napadacu i veznjacima za dupli pas
Ne mozemo Sosica staviti na pocetku utakmice na krilo izmorit ga i onda ga prebaciti u toku utakmice na amf da razigrava
Sosic i Dangubic ne mogu zajedno poceti utakmicu

Po meni ovo bi dobro biloo

………………..Lausevic
Cvetanoski Dangubic Boljevic
………..Jaber Lagumdzija
Radinovic Karamarko Sukilovic Odinaka
………………..Muftic

Sad ne znam brazilici koliko mogu, ali Vinicus kad bi mogao igrati od pocetka krilo dobro bi i to bilo
Odinaka isto mora pure jesti ima strasnih poteza, ali uvijek uprska s nekim amaterskim potezom
Sigurno ima predispozicije samo mora se neko njemu posvetiti i da radi samo s njim licno na kretnjama
Da ima kretnje kao Galic bio bi najbolji bek u ligi, a Galica **** jer je spor
Zato bih volio Pekarica da dovedu, po mogucnosti i Mlinarica
Dangubic nije desetka. Dosao je kao napadac, a ne kao vezni. I dosao je kao kiler i napadac.

Samo kod nas Suljo mora igrati. Pa smo od ovog napravili veznog, sto on nije.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 17 apr 2025, 16:16

let3 je napisao/la:
Izuzev Šabića,ostali ne mogu ni trening ispratiti kako treba,nažalost.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

maherdoo
Kontakt:

Post Postao/la maherdoo » 17 apr 2025, 16:19

zeljovolimte je napisao/la:
17 apr 2025, 16:11
let3 je napisao/la:
Daj Sabica, Focu, Babauluka itd. Nista momci nisu losiji od ovih polovnjaka.
Dodati na to sve da oni uzimaju masne pare.
Gledam kod pitara onog garu prekjuce, rekose liku 18/19 godina, jbt mali odigrao za deset na onakom gostovanju. Kod nas raznorazni polovnjaci se vrzmaju pored sabica, foce. Guraj malu raju do kraja sezone, svakako ne mozemo biti gori od 4 mjesta. Isplatiti ce se dugorocno.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 17 apr 2025, 16:24

Ja ne znam šta ovdje pojedinci očekuju od Ćorića,čovjek je preuzeo klub u totalnom rasulu.Nije se znalo koliko igrača ide na pripreme kako treba i koga će dovesti.Prošle godine u ovo doba,strepiš za opstanak u Ligi,a godinu kasnije si 4 i imaš šanse za 3 mjesto.Jedina fula je taj poraz na Pecari.Šta hoćete 50 bodova do sada,pogledajte kakav smo saldo bodovni imali u prethodnim sezonama.Ne može on od Markovića,Radinovića napraviti kvalitetnog beka kad to nisu,od Mirčevskog koji je najavljen kao veliko pojačanje,napraviti igrača koji će imati 7,8 golova i 10 + asistencija.Budite realni,mi smo daleko još od titule i nekih sjajnih predstava u Evropi.Za sljedeću sezonu je potrebno 4,5 pojačanja kvalitetnih,na svakoj poziciji po jedan,a bekovi trebaju biti prioritet.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 17 apr 2025, 16:34

MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
17 apr 2025, 16:24
Ja ne znam šta ovdje pojedinci očekuju od Ćorića,čovjek je preuzeo klub u totalnom rasulu.Nije se znalo koliko igrača ide na pripreme kako treba i koga će dovesti.Prošle godine u ovo doba,strepiš za opstanak u Ligi,a godinu kasnije si 4 i imaš šanse za 3 mjesto.Jedina fula je taj poraz na Pecari.Šta hoćete 50 bodova do sada,pogledajte kakav smo saldo bodovni imali u prethodnim sezonama.Ne može on od Markovića,Radinovića napraviti kvalitetnog beka kad to nisu,od Mirčevskog koji je najavljen kao veliko pojačanje,napraviti igrača koji će imati 7,8 golova i 10 + asistencija.Budite realni,mi smo daleko još od titule i nekih sjajnih predstava u Evropi.Za sljedeću sezonu je potrebno 4,5 pojačanja kvalitetnih,na svakoj poziciji po jedan,a bekovi trebaju biti prioritet.
Evo da ostane i da dobije ta pojačanja koja su mu potrebna, misliš li da bi on mogao više nešto napraviti sa ovakvom igrom?
Ovi igraci kakvi su god a sigurno su bolji od ovih ekipa ispod pa ni te ekipe nismo nadigrali, ne može sve biti u igračima.
Ako igra nema glavu i rep da si Real džaba ti
Forza Željo
Željo je šampion

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 17 apr 2025, 16:48

Uniited je napisao/la:
17 apr 2025, 16:34
MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
17 apr 2025, 16:24
Evo da ostane i da dobije ta pojačanja koja su mu potrebna, misliš li da bi on mogao više nešto napraviti sa ovakvom igrom?
Ovi igraci kakvi su god a sigurno su bolji od ovih ekipa ispod pa ni te ekipe nismo nadigrali, ne može sve biti u igračima.
Ako igra nema glavu i rep da si Real džaba ti
Kako ih nisi nadigrao a ispred njih si na tabeli,osim tog poraza na Pecari i naravno da mislim da bi mogao sa kvalitetnim pojačanjima napraviti nešto više,hajd mi ti eto imenuj trenera da može bolje sa ovom ekipom trenutno,dajte malo realnosti.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 17 apr 2025, 16:52

let3 je napisao/la:
mircevski je fula i to zestoka. dangubic po meni 50-50. ne zabija i nije u formi, ali koristan je i ekipa puno bolje izgleda sa njim na terenu. ne mora se svako sloziti s tim.

ali gdje ces cvetanoskog u isti kos? covjek ima 5 golova i 9 asistencija. uz to je cesto na klupi ili prvi kandidat za izmjenu, plus cesto igra desno, sto mu manje odgovara. to je odlican ucinak, vrhunski cak.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2025, 17:02

let3 je napisao/la:
17 apr 2025, 15:45
Naravno da Coric nije sveta krava pa da se ne smije kritikovati, ali ja stvarno ne vidim koji trener bi bolje obavljao posao sa ovim polonjacima koji nose dres Zelje. Evo pokusat cu prvo sa zeljovcima (Mulalic, Adzem) - realno nisu bolji treneri od Corica. Dalje, ovi sta strane tipa Basic ili Bruno, pa nisu ni oni bolji treneri.
Evo recite onako posteno koga da dovedemo a da moze garantovati bolje rezultate ?
Ljudi moji ne moze se praviti pita od gowana i tacka. Jbt mi nememo beka normalnog, imamo 4 malja na tim pozicijama, imamo dizelase u vezom redu koji ne mogu potrcati, đuturuma u napadu i hocemo neke rezultate. Daj ba malo realnosti.

Ma smiješno je uopšte pričati o smjeni trenera. Vidiš koliko se novih nickova pojavilo i svi verglaju istu mantru.

Smijeniti trenera koji će osvojiti najviše bodova otkako se igra ovaj format takmičenja bi bio jedan od najglupljh poteza. Osim naravno, ako neko iz uprave nema neke svoje favorite za trenera pa želi malo da mešetari. To sigurno nije nemoguće jer se evo polako diže hajka na Ćorića.

Ovaj bodovni saldo je iznad našeg kvaliteta, čovjek je osvojio 50 bodova sa Galićem, Markovićem, napadačem koji ima 34 godine, sa Jaberom koji ide u Saudijsku Arabiju kad mu je qrcu ćejf, itd, itd.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 17 apr 2025, 17:12

Ma standardno nase, hoce promjenu gdje je promjena svrha sama sebi. Pokusavam na sve načine da razumijem, zašto neko podržava nesto sto u prošlosti nije dalo rezultat, u posljednih nekoliko sezona stalno mijenjamo trenere i jesmo li nesto postigli, jesmo li osvojili trofej, jesmo li se boriti za titulu???

Zašto sada očekivati nesto drugačije, ja bih zaista volio da cujem argumente? Kako ce ponovo isti sistem rada gdje se konstantno mijenjanju treneri, dovesti do toga da se borimo eto makar za kup i da smo eto sigurni u top 3 u ligi?

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 apr 2025, 17:14

Yebo Corica totalno nebitan lik

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron i 31 gost.