https://www.klix.ba/vijesti/bih/zastupn ... /250417092
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Država Rame i sinovaPorodica Isak dobila novi tender, ovaj put za firmu supruge zastupnika Arnela
Preduzeće DHD Zenica koje je u vlasništvu supruge federalnog zastupnika Arnela Isaka nastavilo je dobijati poslove na tenderima javnih organa iako je to izričito zabranjeno još uvijek važećim Zakonom o sukobu interesa u organima vlasti FBiH.
Ne pratim, ali sad ce ti alem reći da je to planski i da niko drugi ne razumije osim njega.superFrankie je napisao/la: ↑17 apr 2025, 16:49Trump izgleda bas zeli da syebe Ameriku, sad navalio na Harvard
Nema pojma sta ce Harvard sa ovim da uradi. Pisace se eseji i disertacije u godinama i decenijama sto dolaze. Svaki pravnik, advokat i sudija ce u po noci znati izbiflati, definiciju rusenja ustavnog poretka i napada na slobodu govora, upravo na primjeru Harvard vs TrumpsuperFrankie je napisao/la: ↑17 apr 2025, 16:49Trump izgleda bas zeli da syebe Ameriku, sad navalio na Harvard
Seiti i tebi zivim rent-free u glavi izgledaJayCatwright je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:04Ne pratim, ali sad ce ti alem reći da je to planski i da niko drugi ne razumije osim njega.superFrankie je napisao/la: ↑17 apr 2025, 16:49Trump izgleda bas zeli da syebe Ameriku, sad navalio na Harvard
A sto ti je vazno jesam li se ja zayebo ili ne? Mozda jesam, mozda nisam
Vodio diskusije koliko znam
Ja bih rekao da su Trumpovi glasaci i gori, covjek hladno kompletnu naciju vodi u propast nekim svojim odlukama dok u isto vrijeme uveliko krsi zakon. Da ne govorim da je osudjeni kriminalac
Zali Boze,pa iz ove zemlje je sevap oticitiketoke je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:20https://www.klix.ba/biznis/privreda/vla ... /250417100
Ahahahqhahahahahaha kakvo prcanje u zdrav mozak i trpanje zdrave pameti.
Da su trgovci malo vičniji sada mogu hladno raditi ,jer ih širom zemlje diskriminiraju aparati Automatic servisa kojih ima na hiljade mjesta ,a isti također vrše trgovinu kada u njih ubaciš novčić, svakim danom i nedjeljom
E cuj diskiriminacija ahahahahahaha
Benzinska moze prodavat ,Hamo iz ulice ne može
Pošto me spominješ stalno, da ti kažem da ne preferiram podrinjce. Da si iz grada a da sam ja iz neke ruralne sredine, razmislio bih.
Jos petkom dzuma, ne mozes ni dan ranije uplatit tiket...
Aha, prozivas me mjesecima nicim izazvan ali nebitno. Mislim da sam skonto ko si, bio si u onoj grupi, nisi harden, marsal, co, Mello ostaje samo @ep. Promjenio malo stil pisanja nakon sto su te otjerali s foruma