Pogledati pod “dvije godine kasnije”.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:09borac je kiksom omogućio ponavljanje povijesti, tako da unaprijed znamo ishod finala.NoProfit je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:47Nisi nam rekao šta će se desiti u finalu kupa kad budu igrali Borac i Lištica za vrijeme intoniranja himne Bosne i Hercegovine.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 02:00
nisam simpatizer širokog, već objektivan nogometni posmatrač.
kao takav mogu ustvrditi da obje titule idu u hercegovinu.
https://bs.wikipedia.org/wiki/Kup_Bosne ... 2016/2017.
Kup Bosne i Hercegovine 2024/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2024/25
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Evolve
- Kontakt:
Nadam se da je prijatno kad jedeš go.vna koja si sam i izasrao.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:09borac je kiksom omogućio ponavljanje povijesti, tako da unaprijed znamo ishod finala.NoProfit je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:47Nisi nam rekao šta će se desiti u finalu kupa kad budu igrali Borac i Lištica za vrijeme intoniranja himne Bosne i Hercegovine.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 02:00
nisam simpatizer širokog, već objektivan nogometni posmatrač.
kao takav mogu ustvrditi da obje titule idu u hercegovinu.
Iz Sarajeva, glavnog grada naše jedne i jedine će se poslati puno ljepše slike.
Kako te krenulo s prognozama, siguran sam da ćemo već u prvoj utakmici riješiti lišticu, a tebe po ko zna koji put spojiti na aparate. Uostalom, ovo nam je i najlakša prepreka u kupu, gledajući prošla dva protivnika.
Off: Zrinjski ove sezone daleko najveći gubitnik, a sjetimo se ne tako davnog bahaćenja. Jedino ljepše od toga što je Zrinjski gurnut u provaliju je to što ga je moje Sarajevo gurnulo u tu istu provaliju.
Ne izuvaj se dok u vodu ne uđeš! Široki ilitiga Lištica je svakako s ovom momčadi vec uspjeh napravio, ali ne zaboravite, da svaki put na Pecari igrači Sarajeva muda ostave iza Ivana!NoProfit je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:38Nadam se da je prijatno kad jedeš go.vna koja si sam i izasrao.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:09borac je kiksom omogućio ponavljanje povijesti, tako da unaprijed znamo ishod finala.
![]()
Kako te krenulo s prognozama, siguran sam da ćemo već u prvoj utakmici riješiti lišticu, a tebe po ko zna koji put spojiti na aparate. Uostalom, ovo nam je i najlakša prepreka u kupu, gledajući prošla dva protivnika.
Off: Zrinjski ove sezone daleko najveći gubitnik, a sjetimo se ne tako davnog bahaćenja. Jedino ljepše od toga što je Zrinjski gurnut u provaliju je to što ga je moje Sarajevo gurnulo u tu istu provaliju.
I kad smo vas nabili 0:3 smo ostavili muda, sad isto kad vas je sudija onim smiješnim odlukama spašavao, a i kad smo 2019. proslavili osvajanje istog ovog takmičenja na istoj toj Pecari, a stariji navijači će se sjetiti i gola Emira Obuće koji nam je donio također Kup na istoj toj Pecari. Toliko na tu temu.Lazarov je napisao/la: ↑16 apr 2025, 22:29Ne izuvaj se dok u vodu ne uđeš! Široki ilitiga Lištica je svakako s ovom momčadi vec uspjeh napravio, ali ne zaboravite, da svaki put na Pecari igrači Sarajeva muda ostave iza Ivana!NoProfit je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:38Nadam se da je prijatno kad jedeš go.vna koja si sam i izasrao.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:09
borac je kiksom omogućio ponavljanje povijesti, tako da unaprijed znamo ishod finala.
![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Igraci koji imaju 'strah' igranja na Pecari vec odavno nisu u Sarajevu.Ako su momci uspjeli okrenuti i izbaciti Zrinjski u Mostaru i Borac u BL bez primljenog gola vise me nije ni 2% strah.Bit ce sigurno tesko,samo bez lakrdije kao prosli put kod vas i neka bolji osvoji.Svakako zasluzeno finale i za nas i za vasLazarov je napisao/la: ↑16 apr 2025, 22:29Ne izuvaj se dok u vodu ne uđeš! Široki ilitiga Lištica je svakako s ovom momčadi vec uspjeh napravio, ali ne zaboravite, da svaki put na Pecari igrači Sarajeva muda ostave iza Ivana!NoProfit je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:38Nadam se da je prijatno kad jedeš go.vna koja si sam i izasrao.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:09
borac je kiksom omogućio ponavljanje povijesti, tako da unaprijed znamo ishod finala.
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A možda se ovo ponoviPrinceBobby18 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:09borac je kiksom omogućio ponavljanje povijesti, tako da unaprijed znamo ishod finala.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... /190515118
Siroki ako se bude valjao kao jucer od prve minute, sarajevo ce im zabiti samo 5 golova u dvije utakmice.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:26Igraci koji imaju 'strah' igranja na Pecari vec odavno nisu u Sarajevu.Ako su momci uspjeli okrenuti i izbaciti Zrinjski u Mostaru i Borac u BL bez primljenog gola vise me nije ni 2% strah.Bit ce sigurno tesko,samo bez lakrdije kao prosli put kod vas i neka bolji osvoji.Svakako zasluzeno finale i za nas i za vasLazarov je napisao/la: ↑16 apr 2025, 22:29Ne izuvaj se dok u vodu ne uđeš! Široki ilitiga Lištica je svakako s ovom momčadi vec uspjeh napravio, ali ne zaboravite, da svaki put na Pecari igrači Sarajeva muda ostave iza Ivana!NoProfit je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:38
Nadam se da je prijatno kad jedeš go.vna koja si sam i izasrao.![]()
-
akobasmoram13
- Kontakt:
Ili ako im budu sudili bluetooth penale kao sinoć mogli bi i osvojitTempero je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:44Siroki ako se bude valjao kao jucer od prve minute, sarajevo ce im zabiti samo 5 golova u dvije utakmice.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:26Igraci koji imaju 'strah' igranja na Pecari vec odavno nisu u Sarajevu.Ako su momci uspjeli okrenuti i izbaciti Zrinjski u Mostaru i Borac u BL bez primljenog gola vise me nije ni 2% strah.Bit ce sigurno tesko,samo bez lakrdije kao prosli put kod vas i neka bolji osvoji.Svakako zasluzeno finale i za nas i za vas
Pa dobro mozda u listici jos nisu culi za to pravila, ako sut prema golu pogodi igraca u ruku bude penal. Pripremite se za valjanje i ustasluku na tribinama, to cete jedino i moci.akobasmoram13 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:48Ili ako im budu sudili bluetooth penale kao sinoć mogli bi i osvojitTempero je napisao/la: ↑17 apr 2025, 13:44Siroki ako se bude valjao kao jucer od prve minute, sarajevo ce im zabiti samo 5 golova u dvije utakmice.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2025, 08:26
Igraci koji imaju 'strah' igranja na Pecari vec odavno nisu u Sarajevu.Ako su momci uspjeli okrenuti i izbaciti Zrinjski u Mostaru i Borac u BL bez primljenog gola vise me nije ni 2% strah.Bit ce sigurno tesko,samo bez lakrdije kao prosli put kod vas i neka bolji osvoji.Svakako zasluzeno finale i za nas i za vas![]()
Football 
Dovoljno je pogledat statistiku zadnjih 20g na Pecari, istina nismo ni mi bolji gore, ali sam gov za Pecaru tako da i dalje ostajem pri svojoj tvrdnji da psihološki igrači Sarajeva puknu na Pecari ..htio ti priznat ili ne tako ti jeNoProfit je napisao/la: ↑17 apr 2025, 00:48I kad smo vas nabili 0:3 smo ostavili muda, sad isto kad vas je sudija onim smiješnim odlukama spašavao, a i kad smo 2019. proslavili osvajanje istog ovog takmičenja na istoj toj Pecari, a stariji navijači će se sjetiti i gola Emira Obuće koji nam je donio također Kup na istoj toj Pecari. Toliko na tu temu.Lazarov je napisao/la: ↑16 apr 2025, 22:29Ne izuvaj se dok u vodu ne uđeš! Široki ilitiga Lištica je svakako s ovom momčadi vec uspjeh napravio, ali ne zaboravite, da svaki put na Pecari igrači Sarajeva muda ostave iza Ivana!NoProfit je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:38
Dovoljno je pogledat statistiku zadnjih 20g na Pecari, istina nismo ni mi bolji gore, ali sam gov za Pecaru tako da i dalje ostajem pri svojoj tvrdnji da psihološki igrači Sarajeva puknu na Pecari ..htio ti priznat ili ne tako ti jeNoProfit je napisao/la: ↑17 apr 2025, 00:48I kad smo vas nabili 0:3 smo ostavili muda, sad isto kad vas je sudija onim smiješnim odlukama spašavao, a i kad smo 2019. proslavili osvajanje istog ovog takmičenja na istoj toj Pecari, a stariji navijači će se sjetiti i gola Emira Obuće koji nam je donio također Kup na istoj toj Pecari. Toliko na tu temu.Lazarov je napisao/la: ↑16 apr 2025, 22:29Ne izuvaj se dok u vodu ne uđeš! Široki ilitiga Lištica je svakako s ovom momčadi vec uspjeh napravio, ali ne zaboravite, da svaki put na Pecari igrači Sarajeva muda ostave iza Ivana!NoProfit je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:38
Polovina tog pucanja je direktni uticaj sudija, rukama ste golove davali i pobjedjivali. Bilo je i bezmudosti nasih nema govora, ali u zadnjih 20 godina najvise sudijskih lakrdija smo dozivjeli dole.Lazarov je napisao/la: ↑17 apr 2025, 19:05Dovoljno je pogledat statistiku zadnjih 20g na Pecari, istina nismo ni mi bolji gore, ali sam gov za Pecaru tako da i dalje ostajem pri svojoj tvrdnji da psihološki igrači Sarajeva puknu na Pecari ..htio ti priznat ili ne tako ti jeNoProfit je napisao/la: ↑17 apr 2025, 00:48I kad smo vas nabili 0:3 smo ostavili muda, sad isto kad vas je sudija onim smiješnim odlukama spašavao, a i kad smo 2019. proslavili osvajanje istog ovog takmičenja na istoj toj Pecari, a stariji navijači će se sjetiti i gola Emira Obuće koji nam je donio također Kup na istoj toj Pecari. Toliko na tu temu.
Prva na Hasetu 7. maja, revanš dole.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako osvojimo najteze osvojen kup od kad se igra takmicenje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ubjedljivo. Revanš svakog dvomeča se igrao u gostima protiv tri najteže ekipe. Ne pamtim nešto slično.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2025, 12:16Ako osvojimo najteze osvojen kup od kad se igra takmicenje
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sta kazu ovi strucnjaci,kako je ustasa Princ,valjda nije u hitnoj zavrsio.
8

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.