KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
A bruke i suta, nemogu obruc gadati kamol kos dati…. Nisu momci navikli da navijaci dolaze u velikim broju
Je li istina sto se pise da ce u slučaju plasmana budjet Bosne naredne sezone biti 6 miliona eura
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Nije trol

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hightower je napisao/la: ↑17 apr 2025, 19:31Nije trolna Sportnet forumu a tip je pisao i kod nas ovde
Daj kakav Link bolan , yebo pare
Sve i da se udje u ABA ovdje nema igraca za tu ligu, sve rastjerat i ispocetka sastavit ekipu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovu kvalitetu kosarke ko moze gledati do kraja treba mu skinuti kapu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- NerminFatic
- Kontakt:
Prvi put gledam novu Bosnu i ne mogu bilivit da se bore za prvo mjesto. Pa kud ce oni u Aba ligu a ne mogu ubaciti loptu sto mi na terminu ubodemo? 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovi ljudi zive od kosarke. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Dajte kakav linkkkkkk
Pticurina se stima za slobodna k'o da ispaljuje Bezosovu raketu ... i opet fulne sve ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Bas, bas los nivo kosarke.
-
- Kontakt:
Zna li iko sto Edin Avdic nema vise tog zara sto je nekad imao kao komentator, previse je monoton
kako da te ne volim
-
- Kontakt:
Bogom se kunem, nikome zlo ne zelim u zivotu, ali kako se ovaj Vrabac bavi kosarkom, ja nikad necu znati. Ne samo Vrabac, dosta njih veceras… i onda kazu nema publike… sad svi vide zasto
Dobro je budan kakva je utakmica.linija16bbb je napisao/la: ↑17 apr 2025, 19:48Zna li iko sto Edin Avdic nema vise tog zara sto je nekad imao kao komentator, previse je monoton
15.10.2013.
Bože sačuvaj. Utakmicu ću nastaviti gledati zbog kladionice, Edina Avdica i Vedrane Vujovic na tribinama.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
3/28 za trojku zbirno
Al cinjenica je, za ovo moras biti fizicki spreman.
Jel se ono Gutic i Delalic vrte u reprezentaciji? Delalic cak i potencijal valjda.
Sta ne kontam, jesu li u Sirokom ili Igokei i gori od njih, pa se ne moze naci igrac od kojeg bi bilo koristi za 3 minute?
Jel se ono Gutic i Delalic vrte u reprezentaciji? Delalic cak i potencijal valjda.
Sta ne kontam, jesu li u Sirokom ili Igokei i gori od njih, pa se ne moze naci igrac od kojeg bi bilo koristi za 3 minute?
Igokea je Boston za ove dvije ekipe.
-
- Kontakt:
svejedno, on bi nakon trice (kojih nema al eto) bi poludio haj mi pogodili haj oni. Svejedno ga volim slusati, ali nekako ambivalentan ahhahaKaunas je napisao/la: ↑17 apr 2025, 19:49Dobro je budan kakva je utakmica.linija16bbb je napisao/la: ↑17 apr 2025, 19:48Zna li iko sto Edin Avdic nema vise tog zara sto je nekad imao kao komentator, previse je monoton
kako da te ne volim
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.