Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kol'ko je Breskvica bolja jbt. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Elect a clown, expect a circussuperFrankie je napisao/la: ↑17 apr 2025, 16:49Trump izgleda bas zeli da syebe Ameriku, sad navalio na Harvard
- JayCatwright
- Kontakt:
HAHHAHAHAHAHAalemsa je napisao/la: ↑17 apr 2025, 19:12Ne tjeraj me jarane da te nadju malo zaje.baniji ljudi u SA, koje ne zelis vidjeti, pa da te snime kako se izvinjavas i da ti to okacim na forum. Mani se corava posla

još samo reci da si i dalje aktivan na dernek.ba
Koliko god se ja stobom ne slagao Aleme, mozda bi ti nekad i rekao haj glup si il nesto tako al djecu i familiju spominjati to prelazi granice. Ignori i prijavi adminu nek to rijesi.
Vidi se da ste mladja raja. Kad udjes u godine skoro svaka je dobra. Ima kod mene na poslu radi neka mala, mozda 22-23. Ja kad sam bio mladji ne bi je pogledao sad je ko med
Zato sad udri
-
- Kontakt:
Njemu svaka dobraMogli je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:48Ti imas kesa. Mozes do tih mladjih kad pozelis.![]()

Skoro svaka, vidjeces jednog dana.MarcoBorriello je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:50Njemu svaka dobra![]()
@mogli, proso voz. Ozenjen coj'k
Techno <3
Ne znam sta je to ali zvuci poznato, ne sjecam se. Bio sam aktivan na sportbeckaraja, tamo negdje 04/05-e, pa Bihsoccer, pa Bih forum pa ovaj, od nasih.JayCatwright je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:28
HAHHAHAHAHAHA![]()
![]()
![]()
To jest ****. Jos ako si ozenio neku vrsnjakinju jbg. Nadam se da si barem gledao da je desetak godina mladja.

daj cijene jaja.alemsa je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:54Ne znam sta je to ali zvuci poznato, ne sjecam se. Bio sam aktivan na sportbeckaraja, tamo negdje 04/05-e, pa Bihsoccer, pa Bih forum pa ovaj, od nasih.JayCatwright je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:28
HAHHAHAHAHAHA![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ni on toliki mangup kao tvoj drug @pereiraMogli je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:48Ti imas kesa. Mozes do tih mladjih kad pozelis.![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Chip, Pensioner26 i 14 gostiju.