Ma nema tu novih igrača jer nema para. Možeš pustiti ove što im ističe ugovor i pokušati ubosti sa kakvim polovnjacima koji su pokazali nekad, negdje neki kvalitet.linija16bbb je napisao/la: ↑17 apr 2025, 20:17ma mislim da sa ovim trenerom to nece biti. Sacekat ce kraj sezone pa povuci crtu, ionako mu tad istice ugovor. Gurbeti moraju uzet kup (siroki, vedran, trofej, 2. pretkolo), i hoce, tako da i 4. mjesto ide u evropu. s tim da ne mislim da ne mozemo 3. mjesto biti, zrinjski nije toliko superioran u ovom trenutku, borac kuci, sa gurbetima forma nista ne znaci.Pablo11 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 20:11Dzaba jedva cekam za pola godine da bude opet tjeranje novog trenera kad se skonta da se necemo boriti za titulu narednih 4/5 godina i to ako se ikad opametimo. Znalci misle to ide preko noci, covjeku postavili cilj Evropa sad ako to ispuni malo je, jer mi smo neki veliki klub Zeljo jer imamo historiju. Mi smo obicne karine zadnjih 12/13 godina i dok svi to ne shvate necemo naprijed krenuti. Mi smo veliki klub po imenu i filizofiji nekoj, po rezultatima smo obicni Manchester United kojem se svi smiju. Velika je steta sto je Kovac napustio strucni stab, jer realno gledajuci osim Guse ovo vamo je smijesno sve. Opet kazem koliko para toliko muzike, ne mozes strucnog pomocnog dovesti za 5k(dajem primjer).linija16bbb je napisao/la: ↑17 apr 2025, 20:06Da se ubacim u raspravu trenera, cisto da se dadne drugo misljenje.
Mulalic je sa nekompetentnom ekipom napravio odlican rezultat, sto jest jest, ali je on to uspio na zube, da ih forsira da ako su limitirani da mogu preorati teren. on ne moze podijeliti takticki savjet, on moze nabrijati ekipu kao niko. nisu ga zvali sablja jer je pametan. Basic voli nadmudrivanje sa protivnickim trenerima, sjeticemo se svi 4 formacije u 90minuta, izmisljanje pozicija igracima. Ne sporim da on mozda ima znanje, ali ekipa koju je vodio nije mogla mijenjati formacije tokom utakmice, niti su igraci znali igrati razlicite pozicije.
Misljenja sam da je Denis zapravo pola mulalic pola basic, ali nama treba citav mulalic i citav basic. mozda to Denis na kraju i bude, ako mu uprava dovede igrace po mjeri.
Dopustiti Coricu da dovede sebi igrace ako je budzet bolji nego prethodnih prelaznih rokova, ima puno i slobodnih igraca, ako budemo najbrzi mozda i mozemo nekog finog dovesti. Pod uslovom da u timu za pregovaranje bude neko ko zna ko smo mi, sta znaci igrati za najveceg u drzavi. Pustit ga evropu i do januara, ako se ni igra ne popravi, niti mi ne budemo konkurentni za trofej (do -6 zaostatka za prvoplasiranim), zahvaliti mu se i onda dezurnog vatrogasca pronaci
Imaš Mirčevskog, Cavnića, Galića, Dangubića i Radinovića kojima istiće ugovor na kraju sezone.Možeš to pustiti i dovesti druge da popuniš pozicije. Naravno nadati se da ćeš bar dvojicu ubosti.