FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

SetoKaiba
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la SetoKaiba » 17 apr 2025, 18:41

Biscione je napisao/la:
17 apr 2025, 17:20
Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 00:20
Ta ce Inter , manite mi tih žabara budite ozbiljni ,

pomest cemo ih ko i borusijju jos u prvoj utakmici,nasa je ekipa dosta brza,tehnicki potkovanija , nece oni prezivjeti kanonadu nasih napada i stradat ce jos u prvom poluvremenu prve utakmice ,sabit cemo ih u 16 metara i nece preci centra zapamtite,jedino ij mkze spasiti nema nasa revija promasaja

Mogu oni taktizirati do sutra, bajern igra slican stil ko barca,samo sto ovaj bajern to radi triput slabije, i opet je veceras inter visio i imali su i srece sa dva gola iz kornera

Bitno za nas je da svi budu spremni,balde da se vrati jer je strahovito brz i da sprecava kontre, olmo ce tu biti jako bitan jer taj trio de jong,olmo i pedri ce interu sakrit loptu i stalno ce se neko ubacivati naprijed i u malom prostoru se snalaziti i razbiti bunker

Ne bi da pretjerujem,al ova barca je za klasu potentnija i jaca ekipa od intera i ovi sto pisu sanse 50 50 neka se ne iznenade ako raspemo intera i nakantamo ga momacki. Flik ne kalkulise,nije to guardiola da filozofira i da zbog te filozofije ispadamo glupo ko onomad od intera, flik ce postavit ekipu napadacku i napasti od prve minute, a spora interova ekipa kad krene kanonada napada i golova nece znati sta ih je snaslo

To sto se inter zna takticki braniti sve pada u vodu kad te napada ekipa koja ima lamina i rafinju po krilima koji su prodorni, a kroz sredinu se ubacuju pedri i olmo koji takodje driblaju, imaju brutalne pasove za izbaciti odbranu, i koji napadaju odma ko ose u visokom presingu

Mi imamo jednostavno veliku srecu ove sezone sa zrijebom, i arsenal i pariz su za klasu jace ekipe od intera,
Komentar osobe koja nema pojma o fudbalu. Naravno da je Barca favorit ali ovako podcjenjivat taktiku u fudbalu može samo fudbalska neznalica. Tako razmišljaju Brazilci pa zato iako imaju najtalentiranije igrače ma svijetu se sramote na reprezentativnoj sceni, a s druge strane igrački mnogo manje talentovani ali zato taktički potkovani Argentinci su prvaci svijeta. Mislim da ćeš se iznenadit koliko će bit uzbudljiv dvomeč
Nemojte romaria shvatati ozbiljno, dečko je poremećen.

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 17 apr 2025, 19:41

Ma ovaj mec je 50-50, mozda cak i blaga prednost Intera zbog iskustva i sto su takticki zrelija ekipa. Nece se oni nagu.ziti ko Dortmund, ja ocekujem neizvjesnost do samog kraja.
⚽FK Garaže⚽

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 apr 2025, 21:51

FCB1986 je napisao/la:
17 apr 2025, 19:41
Ma ovaj mec je 50-50, mozda cak i blaga prednost Intera zbog iskustva i sto su takticki zrelija ekipa. Nece se oni nagu.ziti ko Dortmund, ja ocekujem neizvjesnost do samog kraja.
Hihi ako su izgledali zrelo protiv kobasica vidjecemo kad se susretnu sa flikovom paklenom masinom kako su dizel ekipa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 apr 2025, 22:05

Biscione je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

pomest cemo ih ko i borusijju jos u prvoj utakmici,nasa je ekipa dosta brza,tehnicki potkovanija , nece oni prezivjeti kanonadu nasih napada i stradat ce jos u prvom poluvremenu prve utakmice ,sabit cemo ih u 16 metara i nece preci centra zapamtite,jedino ij mkze spasiti nema nasa revija promasaja

Mogu oni taktizirati do sutra, bajern igra slican stil ko barca,samo sto ovaj bajern to radi triput slabije, i opet je veceras inter visio i imali su i srece sa dva gola iz kornera

Bitno za nas je da svi budu spremni,balde da se vrati jer je strahovito brz i da sprecava kontre, olmo ce tu biti jako bitan jer taj trio de jong,olmo i pedri ce interu sakrit loptu i stalno ce se neko ubacivati naprijed i u malom prostoru se snalaziti i razbiti bunker

Ne bi da pretjerujem,al ova barca je za klasu potentnija i jaca ekipa od intera i ovi sto pisu sanse 50 50 neka se ne iznenade ako raspemo intera i nakantamo ga momacki. Flik ne kalkulise,nije to guardiola da filozofira i da zbog te filozofije ispadamo glupo ko onomad od intera, flik ce postavit ekipu napadacku i napasti od prve minute, a spora interova ekipa kad krene kanonada napada i golova nece znati sta ih je snaslo

To sto se inter zna takticki braniti sve pada u vodu kad te napada ekipa koja ima lamina i rafinju po krilima koji su prodorni, a kroz sredinu se ubacuju pedri i olmo koji takodje driblaju, imaju brutalne pasove za izbaciti odbranu, i koji napadaju odma ko ose u visokom presingu

Mi imamo jednostavno veliku srecu ove sezone sa zrijebom, i arsenal i pariz su za klasu jace ekipe od intera,
Komentar osobe koja nema pojma o fudbalu. Naravno da je Barca favorit ali ovako podcjenjivat taktiku u fudbalu može samo fudbalska neznalica. Tako razmišljaju Brazilci pa zato iako imaju najtalentiranije igrače ma svijetu se sramote na reprezentativnoj sceni, a s druge strane igrački mnogo manje talentovani ali zato taktički potkovani Argentinci su prvaci svijeta. Mislim da ćeš se iznenadit koliko će bit uzbudljiv dvomeč

Nista ja ne potcjenjujem taktiku,ima taktiku inter, ima i flikova barca,sta mislite da flik baci loptu na treningi i hajd djeco zaganjujte se po livadi

Simone previse taktizira zato sto ima limitiranu ekipu i onda taktickim varijantama pokusava usporiti protivnima i navesti vodu na svoj mlin, dok flik takodje ima taktiku itekakvu i specificnu, visoko postavljena odbrana i visoki presing jer ima takve igrace za tu igru, ima vezni red koji je jak i siguran na lopti i svjesno ulaze u rizik, brze stopere i kompletnu ekipu osim spica i onda pokusava tako vodu na svoj mlin, i kako vidimo uspijeva mu to uglavnom

Simone je odlican trener ne sporim ja to,al ima dosta slabijju ekipu od barce i jos 5-6 ekipa u evropi, pa skoro svi glavni igraci intera su otpad od nekih jacih klubova, onaj spic arsenalov otpad, mihtarian, turcin onaj,bek desni onaj,pavard... sve igraci koje su drugi otjerali i s jjima je simone uspio nesto napraviti i to je uspjeh sigurno, al nema inter npr ji blizu potkovane tehnicki veznjake tipa pedri de jong ili olmo, nema prodorno krilo tip lamin ili rafinja, stoper su puno sporiji itd itd

Smijesno je govlriti o procentima 50 50, realno je 80 20, barca je izrasla u paklenu mashinu u paklenoj formi, vidjeli smo kako otresaju bajerna reala u vise navrata,atletico madrida, borusiju su pomeli a nista slabija borusija nije previse od intera barem kad se napale u ligi prvaka

Sabijanje u rupu žabara i nakantavanje je jedina realnost ovog dvomeca,zivi bili pa vidjeli
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 apr 2025, 22:27

Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 22:05
Sabijanje u rupu žabara i nakantavanje je jedina realnost ovog dvomeca,zivi bili pa vidjeli
Brat :rol: :tokralju:

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 18 apr 2025, 11:05

Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 22:05
Biscione je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

Nista ja ne potcjenjujem taktiku,ima taktiku inter, ima i flikova barca,sta mislite da flik baci loptu na treningi i hajd djeco zaganjujte se po livadi

Simone previse taktizira zato sto ima limitiranu ekipu i onda taktickim varijantama pokusava usporiti protivnima i navesti vodu na svoj mlin, dok flik takodje ima taktiku itekakvu i specificnu, visoko postavljena odbrana i visoki presing jer ima takve igrace za tu igru, ima vezni red koji je jak i siguran na lopti i svjesno ulaze u rizik, brze stopere i kompletnu ekipu osim spica i onda pokusava tako vodu na svoj mlin, i kako vidimo uspijeva mu to uglavnom

Simone je odlican trener ne sporim ja to,al ima dosta slabijju ekipu od barce i jos 5-6 ekipa u evropi, pa skoro svi glavni igraci intera su otpad od nekih jacih klubova, onaj spic arsenalov otpad, mihtarian, turcin onaj,bek desni onaj,pavard... sve igraci koje su drugi otjerali i s jjima je simone uspio nesto napraviti i to je uspjeh sigurno, al nema inter npr ji blizu potkovane tehnicki veznjake tipa pedri de jong ili olmo, nema prodorno krilo tip lamin ili rafinja, stoper su puno sporiji itd itd

Smijesno je govlriti o procentima 50 50, realno je 80 20, barca je izrasla u paklenu mashinu u paklenoj formi, vidjeli smo kako otresaju bajerna reala u vise navrata,atletico madrida, borusiju su pomeli a nista slabija borusija nije previse od intera barem kad se napale u ligi prvaka

Bukvalno vas raspali Dortmund rastavi na proste faktore u Njemackoj i lik koji kao ni ne zna imena Interovih igraca, ovaj onaj, analizira :rol:

Al kao ono pokusava biti cool, razumije se mali nema govora

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 apr 2025, 22:57

Barcina paklena i brza mašina je svemirski brod za interov motokultivator

Zaboravljam imena tim nekim interovim igracima jer su onako mrtvi prosjek ,taj darmian npr ili mihtarijan se godinama pomijaju po raznim klubovima i uvijek neki mrtvi prosjek

To sto je inter najjaca ekipa u italiji je zato sto je ta liga propala ko kauč, a i inace je kvalitet fudbala opao globalno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 18 apr 2025, 23:23

U nedostatku kvalitetne priče, Romario briljira.
Moramo ga pustiti da ispuše svoje gluposti.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

adointer10
Kontakt:

Post Postao/la adointer10 » 19 apr 2025, 07:45

Romariooo je napisao/la:
18 apr 2025, 22:57
Barcina paklena i brza mašina je svemirski brod za interov motokultivator

Zaboravljam imena tim nekim interovim igracima jer su onako mrtvi prosjek ,taj darmian npr ili mihtarijan se godinama pomijaju po raznim klubovima i uvijek neki mrtvi prosjek

To sto je inter najjaca ekipa u italiji je zato sto je ta liga propala ko kauč, a i inace je kvalitet fudbala opao globalno
Druze, od koga robu nabavljas?? De promjeni dilera, svasta si napisao..morao sam te ispratiti do kraja, ali nikako da stanes...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 apr 2025, 11:35

Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 13:31
Niko ne potcjenjuje inter niti mislim samo treba izaci na teren,zahebavati se i proci u finale

Govorimo realne stvari,da smo dosta kvalitetnija,brza i poletnija ekipa,sveukupno gledajuci najmanje za klasu jaca od intera, no normalna stvar to samo po sebi nije garancija prolaza,morat ce nasi osafunjati guzove kvalitetno i i sfvarati prilike i realizovati ih da bi prosli

Inter jest prvi u italiji, no ruku na srca ta liga je dosta slabija od spanske i mislim da je inter ko tol ekila u italiji, realno na nivou spanskih ekipa koje su druga klasa posle barce,reala i atletica,slicno igraju ko atletico,no mislim da je i atletico madrid dosta kvalitetniji od njih.

Pogresno ljudi uporedjuju ovaj dvomec s onim kad smo ispali prije 15 godina, dosta drugacije ova barca igra od one, puno je ova igra okomitija i bolja za razbijanje defanzivnih ekipa,a i ovaj inter je za dvije klase slabiji od onog morinjovog

Uostalom vidjecemo kako ce sve izgledati, ja sam ubijedjen da flik nece nista kalkulisati nego ce napasti od prve minute i da ce nas vezni red izdominirati interov i da cemo ih sabiti u rupu i da ce se redati napadi i prilike

E sad dal cemo masati prilike i dozvoliti neku kontru il glup gol iz prekida i te stvari,to nikad ne treba potcijeniti,al da smo za kladu jaci i da nismo lakseg protivnika mogli dobiti,i da je cijeli put do finala nikad laksi,to moramo priznati,a kad bi se gledalo u procentima, 80:20 su realne sanse, tim vise jos sto inter ima paklen raspored i kratku klupu,nije ni nas raspored lagan al imamo barem dosta mladju ekipu i kakvu takvu klupi
Ajmo okladu. U 100-200-300 eura...sam biraj pošto si toliko uvjeren u prolaz.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 19 apr 2025, 13:41

Inace mi svake godine minimalno igramo polufinale pa cemo sprdat sve klubove sad.

Da je Stupcanica Olovo treba ici oprezno a ne Inter.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 apr 2025, 15:08

Yamal klupa, ostalo standardno sem Balde, zbog povrede.

Pedri je odmorio protiv Borussije sat vremena, ostaje još Kounde koji se crpi do maksimuma.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 19 apr 2025, 15:17

Sto ne bi Garsiju ili Arauha probao na desnom beku a ima i Forta

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 19 apr 2025, 15:33

Super je što je odmorio Yamala, bilo bi super da je i Francuza ostavio na klupi. Nadam se da će njega u utorak odmoriti.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 19 apr 2025, 15:47

Bez da gledam sastav...
7 tekmi. 4 kući, 3 u gostima. 6 pobjeda dovoljno za titulu, bez obzira na konkurenciju.
Sretno momci, stisnite, smognite snage, vjerujem u vas!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 19 apr 2025, 16:33

Puj yebemti kakve golove dobivaju, ko na terminu.
⚽FK Garaže⚽

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 19 apr 2025, 16:34

Postoji li mogućnost da se Ter Stegen još sutra vrati među stative? Ovaj horor pušački je negledljiv.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 apr 2025, 16:35

Poljska raga na golu se obruka.
Pa gdje ces ovakav gol primiti, sunce ti jbm.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 19 apr 2025, 16:39

Nevjerovatno da pored 35 godina u guzici i toliko iskustva nije naučio istrčavati. Hajde što ne zna istrčavati, nego što to stalno radi i griješi u procjeni, strašno.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 19 apr 2025, 16:42

Gledaj odbrane, ko da su cugali tri noći zaredom u Mošćanici. 😅

Vrlo neozbiljan ulazak u utakmicu, i dodao bih, vrlo mlaka atmosfera na stadionu, prava pozorišna/kazališna.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.