FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Sta reci tata Raul
el 7, el capitan.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
profesor za kloceve iguain,benzema,adebanjorLos_Blanos2 je napisao/la:Sta reci tata Raulel 7, el capitan.
Neozbiljno je Raula porediti sa navedenim igracima trenutno tako da svaka rasprava tu pada u vodu.88000 je napisao/la:profesor za kloceve iguain,benzema,adebanjorLos_Blanos2 je napisao/la:Sta reci tata Raulel 7, el capitan.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
88000 je napisao/la:profesor za kloceve iguain,benzema,adebanjorLos_Blanos2 je napisao/la:Sta reci tata Raulel 7, el capitan.
eto sad oni klocevi,nidje veze
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ljudi budite realni schalke je barcelona za ovaj ukenjani inter...
Plačem jbt koji kraljroy_makaay je napisao/la:[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jarane koji bog je ovaj Raul. Na ljeto kupujem njegov dres.
Čestitke Schalkeu na prolazu.
Čestitke Schalkeu na prolazu.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Čestitam svim navijačima Schalke-a!!!!!!!!
Svaka čast na ovim predstavama! Potpuno zaslužena pobjeda!
Pokazali ste da ste za klasu bolja momčad u ove 2 utakmice!
Svaka čast na ovim predstavama! Potpuno zaslužena pobjeda!
Pokazali ste da ste za klasu bolja momčad u ove 2 utakmice!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Schalke 07
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
sve čestitke schalkeu, velika pobjeda u ovom duelu, a jos kad se pobjeda sastoji od dvije pobjede u dvije utakmice onda je to odlicno....schalke je 4. ekipa iz bundeslige koja se uspjela plasirati u polufinale lige prvaka (od kako se LP igra u ovom formatu , ne racunajuci kup šampiona) nakon bayerna, borussije dortmund i bayer leverkusena....jednostavno schalke je u kompletnom duelu bio bolji od intera koji je u potpunosti, nadigran i posramljen
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sljedeće sezone će biti milina pratiti ovaj Schalke.Rangnick će posložiti sve kockice ako to već nije uradio,dolaze im 2-3 vrlo kvalitetna fudbaler.Prvenstveno mislim na Holtbya koji je jedan od najvećih mladih zvijezda u Njemačkoj, Zambrano koji izrasta u vrhunskog stopera i Moravek koji je u Kaiserslauternu pokazao potencijal.Već su zaradili 50 mil eura u Lp pa će biti dosta para za pojačanja+ novac od Neuera koji će vrlo vjerovatno završiti u Bayernu.Što se ostatka tima tiče mislim da će svi ostati.Uz par dobrih pojačanja oni će biti jedan od opasnijih pretendenata za naslov.
Njihova navala će vrlo vjerovatno izgledati ovako:
-----------------Raul-------------
Holtby--------Jurado---------Farfan
----------Matip-Papadop-----------
Uz sve ovo imaju sjajne zamjene:Huntelara,Edua,Gavranovića,Klugea,Draxlera,Annana,Baumjohana...
Njihova navala će vrlo vjerovatno izgledati ovako:
-----------------Raul-------------
Holtby--------Jurado---------Farfan
----------Matip-Papadop-----------
Uz sve ovo imaju sjajne zamjene:Huntelara,Edua,Gavranovića,Klugea,Draxlera,Annana,Baumjohana...
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 14 apr 2011, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Nail for Real
- Kontakt:
Raul u svom stilu
. Pohvalio bih isto jos Baumjohana i Jurada, odlicna utakmica.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bravo Raul majstore! Poderi periferce!
Cestitke Salkeu na prolazu!
Cestitke Salkeu na prolazu!
kakve dvije utakmice, kakva taktika i na kraju ponizavanje talijanske masine. sta god da kazemo i koliko god da ih hvalimo, premalo je.
salke je trenutno najjaci njemacki klub a aBd uskoro i evropski.
gledao sam mancester i slobodno mozemo reci da su salkeove sanse dobre, ma predobre
iz dana u dan, iz sata u sat, mudovci su sve slabiji i slabiji. jbg., ubija ih onaj tempo u el-u, dok na drugoj strani imamo momke koje je pripremao quälix
i koji su u stanju odigrati tri tekme zaredom.
bice tesko, mnogo teze nego protiv istrosenih zabara, ali vjerujem da salke ima snage da preskoci i ovu prepreku i nadje se u finalu. skinuli su skalp velikom timu i osjetili krv, tako da ce igrati na 110% svojih mogucnosti.
jedino se bojim da ne izgore od prevelike zelje. ok, tu je rangnik koji ce, nadam se, znati izaci na kraj sa tim ´sitnim´ problemcicima.
salke je trenutno najjaci njemacki klub a aBd uskoro i evropski.
gledao sam mancester i slobodno mozemo reci da su salkeove sanse dobre, ma predobre
iz dana u dan, iz sata u sat, mudovci su sve slabiji i slabiji. jbg., ubija ih onaj tempo u el-u, dok na drugoj strani imamo momke koje je pripremao quälix
bice tesko, mnogo teze nego protiv istrosenih zabara, ali vjerujem da salke ima snage da preskoci i ovu prepreku i nadje se u finalu. skinuli su skalp velikom timu i osjetili krv, tako da ce igrati na 110% svojih mogucnosti.
jedino se bojim da ne izgore od prevelike zelje. ok, tu je rangnik koji ce, nadam se, znati izaci na kraj sa tim ´sitnim´ problemcicima.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
Covjek zbog kojeg zavoljeh fudbal,i cini me da ga jos volim jedan,jedini neponovljivi !
RAUL GONZALES BLANCO
RAUL GONZALES BLANCO
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
hmmm, kada je tek dosao u salke mislio sam da je jos jedan u nizu koji u jesen karijere zeli ugrabiti jos koje milionce*p!p!t@* je napisao/la:RAUL GONZALES BLANCO
obezbjedjujuci unucad svojih unuka, kad ono medjutim
kako sam se samo zayeb´o i kako mi je drag taj moj zayeb.
gledam salke, maksuz odgledam njihov trening, trljam oci i ne mogu da vjerujem.
ponovo se zagledam primicuci se sasvim blizu...
ma, jes´ raul...
gledam kako se zalaze, redovno pretrcava 11+ kilometara, gine za svaku loptu, crkava na treningu, i pitam se je li to raul, mega zvijezda madridskog reala, evrope i svijeta ili se, pak, radi o nekom momcicu koji se pokusava nametnuti u prvi tim
ne, nisam se prevario, ipak se radi o raulu-mega zvijezdi koja za sebe kaze da je obicni radnik, savjetniku i ljudskoj gromadi koja redovno odvaja vrijeme savjetujuci mlade igrace, pomazuci onima kojima je potrebno.
ne znam za ostale, al´ mene je kupio i postao sam navijac tog skromnog covjeka i velikog fudbalskog majstora.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
Svaka čast za post.Nikada mi Real nije bio drag tim pa samim tim i Raul,ali nisam znao mnogo o toj prije svaga ljudskoj pa i nogometnoj gromadi.Reči ću samo jedno kamo sreća da ima više nogometaša poput njega,a ne nekakvih ulickanih ****.Savršena prilika da se Neuer ugleda na njega i da ostane u svom klubu.Izvini Raul što sam imao krivo mišljenje o tebi ti si gromada LjUDSKA.quälix je napisao/la:hmmm, kada je tek dosao u salke mislio sam da je jos jedan u nizu koji u jesen karijere zeli ugrabiti jos koje milionce*p!p!t@* je napisao/la:RAUL GONZALES BLANCO
obezbjedjujuci unucad svojih unuka, kad ono medjutim![]()
kako sam se samo zayeb´o i kako mi je drag taj moj zayeb.
gledam salke, maksuz odgledam njihov trening, trljam oci i ne mogu da vjerujem.
ponovo se zagledam primicuci se sasvim blizu...
ma, jes´ raul...
gledam kako se zalaze, redovno pretrcava 11+ kilometara, gine za svaku loptu, crkava na treningu, i pitam se je li to raul, mega zvijezda madridskog reala, evrope i svijeta ili se, pak, radi o nekom momcicu koji se pokusava nametnuti u prvi tim![]()
![]()
ne, nisam se prevario, ipak se radi o raulu-mega zvijezdi koja za sebe kaze da je obicni radnik, savjetniku i ljudskoj gromadi koja redovno odvaja vrijeme savjetujuci mlade igrace, pomazuci onima kojima je potrebno.
ne znam za ostale, al´ mene je kupio i postao sam navijac tog skromnog covjeka i velikog fudbalskog majstora.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ne mogu da vjerujem koja GROMADA od čovjekaLBJ MVP je napisao/la:Plačem jbt koji kraljroy_makaay je napisao/la:[youtube][/youtube]
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Schalke želi zadržati svog golmana
Neueru nude sedam miliona eura po sezoni
Iza Schalkeovog golmana Manuela Neuera je vrhunska sezona u kojoj se 25-godišnjak pretvorio u jednog od poželjnijih čuvara mreže u evropskom fudbalu. U ofanzivu na raskid njegovog ugovora, koji je važeći do 2012. godine, već ranije je krenuo Bayern.
Bavarski fudbalski div nije jedini zainteresovan za uslugu reprezentativnog njemačkog golmana, interes su pokazali i iz redova Manchester Uniteda, pa ostaje za vidjeti kako će se bundesligaš iz Gelsenkirchena snaći u pljuštanju ponuda koje će u ljetnim mjesecima sigurno uslijediti. "Gard" su već pripremili, prema saznanju Bilda spremni su Neuerov ugovor koji mu garantuje dva miliona eura godišnje itekako povećati i ponuditi mu novu saradnju do 2014. godine. Prema njoj bi sjajni golman zaradio čak 21 miliona eura, dakle, sedam po sezoni počevši od sljedeće.
Takvu platu u Schalkeu ima samo još španska legenda, napadač Raul. Pet miliona dobija od aktuelnog kluba, a još mu dva na račun stavlja bivši klub Real Madrid.
Neueru nude sedam miliona eura po sezoni
Iza Schalkeovog golmana Manuela Neuera je vrhunska sezona u kojoj se 25-godišnjak pretvorio u jednog od poželjnijih čuvara mreže u evropskom fudbalu. U ofanzivu na raskid njegovog ugovora, koji je važeći do 2012. godine, već ranije je krenuo Bayern.
Bavarski fudbalski div nije jedini zainteresovan za uslugu reprezentativnog njemačkog golmana, interes su pokazali i iz redova Manchester Uniteda, pa ostaje za vidjeti kako će se bundesligaš iz Gelsenkirchena snaći u pljuštanju ponuda koje će u ljetnim mjesecima sigurno uslijediti. "Gard" su već pripremili, prema saznanju Bilda spremni su Neuerov ugovor koji mu garantuje dva miliona eura godišnje itekako povećati i ponuditi mu novu saradnju do 2014. godine. Prema njoj bi sjajni golman zaradio čak 21 miliona eura, dakle, sedam po sezoni počevši od sljedeće.
Takvu platu u Schalkeu ima samo još španska legenda, napadač Raul. Pet miliona dobija od aktuelnog kluba, a još mu dva na račun stavlja bivši klub Real Madrid.
- anton 1983
- Kontakt:
bez brige, Neuer je Bayernov igrač te je Heldt demantirao tu vijest da mu Schalke nudi takav ugovor...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.