akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 23:57idu sva tri evropska trofeja u LondonsuperFrankie je napisao/la: ↑17 apr 2025, 23:54Zamisli Tottenham osvoji LE a Arsnal LP, osjecao bih se kao da sam u nekom paralelnom univerzumuakisarajevo92 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 23:53Tottenham - Bodo Glimt
Man Utd - Bilbao
uzmi Ange evro trofej![]()
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Velik si Unitedu, bravo 
Gledam sazetke sa onom legendom sa arene, kakav mec
Gledam sazetke sa onom legendom sa arene, kakav mec
Definitivno najludja utakmica koju sam ikad gledao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Crveni lyona kao kazlagic protivnicima borca u bl, sramota.
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
United moze osvojiti jedino ako bude finale igrao protiv Tottenhama odnosno najvecih luzera ikad.
Tottenham nas je dobio svaki put ove sezone pa ti vidi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 apr 2025, 08:35United moze osvojiti jedino ako bude finale igrao protiv Tottenhama odnosno najvecih luzera ikad.
Ali i pored toga mislim da je Bilbao teži protivnik i teže će biti njih proći, negoli na kraju dobiti nekoga u finalu.
Meni ovdje Athletic izgleda kao glavni favorit. Ove španske osrednje ekipe tipa Sevilla, Athletic, Villarreal... se pravo nalože na Ligu Evrope.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 23:53Tottenham - Bodo Glimt
Man Utd - Bilbao
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Kakva sekvenca Casemira na kraju 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Fakat imate lude epizode. Kad sam tek upalio utakmicu gledam dominirate posjedom, intezitetom, presingom i ima nekog smisla. Onda odjednom pomracenje uma i svi izgledaju ko amateri na terenu, od prvog do zadnjeg
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cuj Bodo Glimt, to zvuci kao pravo Spursy ispadanje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Od ove 4 ekipe jedino oni nemaju motiv plasmana u LP, u ligi su prilicno sigurni za tojose je napisao/la: ↑18 apr 2025, 08:49Meni ovdje Athletic izgleda kao glavni favorit. Ove španske osrednje ekipe tipa Sevilla, Athletic, Villarreal... se pravo nalože na Ligu Evrope.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 23:53Tottenham - Bodo Glimt
Man Utd - Bilbao
dok Bodo Glimtu ne smeta ni pauza koju su imali, prvenstvo u Norveskoj pocelo prije desetak dana, iako sve vrijeme igraju knock out fazu
Don't believe the hype.
Al je finale na San Mamesu, gdje ćeš veću motivaciju.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne kazem da im fali motiva, ipak je to evropski trofej, samo nemaju taj "teret" razmisljanja o LP, mozda im to i pomogne u odnosu na ostale, uz finale na domacem terenu
Don't believe the hype.
Manchesterovu igru najbolje opisuje riječ HAOS..u 1% ,puta će to proći kao sinoć u ostalih 99 nrće što dokazuje igra u ligi i položaj na tabeli....hajd neka su prošli ali brate ne zna se ko gdje goni...
U pravu je Aki.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 12:36Od ove 4 ekipe jedino oni nemaju motiv plasmana u LP, u ligi su prilicno sigurni za tojose je napisao/la: ↑18 apr 2025, 08:49Meni ovdje Athletic izgleda kao glavni favorit. Ove španske osrednje ekipe tipa Sevilla, Athletic, Villarreal... se pravo nalože na Ligu Evrope.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 23:53Tottenham - Bodo Glimt
Man Utd - Bilbao
dok Bodo Glimtu ne smeta ni pauza koju su imali, prvenstvo u Norveskoj pocelo prije desetak dana, iako sve vrijeme igraju knock out fazu
Bilbao je preko plasmana u domacoj ligi osigurao LP naredne godine 99%.
Ove ostale tri ekipe ce ginuti za trofej EL i plasman u LP.
Bodo Glimt je sigurno jedno od najtezih gostovanja u Europi, likovi su bukvlano Arktickom krugu.
Jako zanjimljiv klub, pogotvo zbog toga sto im domaci igraci cine ekipu, zasluzeno su tu gdje jesu mada tesko da mogu ista uraditi protiv Spursa.
Jako zanjimljiv klub, pogotvo zbog toga sto im domaci igraci cine ekipu, zasluzeno su tu gdje jesu mada tesko da mogu ista uraditi protiv Spursa.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.