Ma nema izgovora, svi na stadion!
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Malo je 2000. Ja se nadam vecem broju, samo da bude fino vrijeme. Javlja opet par dana kisu, opet ce teren biti katastrofa
Ma druze 2000 je vrh u nasim uslovima, boze daj da bude tolikonebeskasila je napisao/la: ↑12 apr 2025, 23:29Malo je 2000. Ja se nadam vecem broju, samo da bude fino vrijeme. Javlja opet par dana kisu, opet ce teren biti katastrofa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nakon ovakvih rezultata opstanak je izgledan, a ja se u svemu ovome nadam da na kraju ove sezone nećemo dočekati raspad sistema.
Volio bih znati da li je Saša Smiljanić radio na saniranju drugih problema ili je sva briga preusmjerena na prvi tim. Realnost je takva, Jedinstvu u usporedbi sa drugim klubovima samo malo treba da bude klub koji stoji na zdravim temeljima.
Opstanak moramo osigurati prije zadnjeg kola, jer smo zadnje kolo slobodni, pošto smo trebali igrati sa Simm Bau, bez obzira na masu kombinacija mi sa ovim trenerom, ovim igračima i ovim igrama realno možemo i do top 5 do kraja sezone.
Volio bih znati da li je Saša Smiljanić radio na saniranju drugih problema ili je sva briga preusmjerena na prvi tim. Realnost je takva, Jedinstvu u usporedbi sa drugim klubovima samo malo treba da bude klub koji stoji na zdravim temeljima.
Opstanak moramo osigurati prije zadnjeg kola, jer smo zadnje kolo slobodni, pošto smo trebali igrati sa Simm Bau, bez obzira na masu kombinacija mi sa ovim trenerom, ovim igračima i ovim igrama realno možemo i do top 5 do kraja sezone.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Ja mislim sto ja jedva cekam, da je tako u cijelom gradu. Ali znas i sam kad uvezemo dobre rezultate da se narod vraca na tribine.harden je napisao/la: ↑13 apr 2025, 01:23Ma druze 2000 je vrh u nasim uslovima, boze daj da bude tolikonebeskasila je napisao/la: ↑12 apr 2025, 23:29Malo je 2000. Ja se nadam vecem broju, samo da bude fino vrijeme. Javlja opet par dana kisu, opet ce teren biti katastrofa
Ja bi volio da neko obavi neki intervju sa nekim iz uprave pa da se vidi sta tacno rade.
Mislim da je dovoljno za ostanak 4 domace pobjede i 1 gostujuća i taman ova protiv g. rahica to je 41 bod i trebalo bi da je dovoljno za 9 mjesto... Tek sad vidimo koliko smo bodova prosuli u prvoj polusezoni...
-
- Kontakt:
Rahic, Tuzla, Stupcanica, Buducnost
Naredna 4 gostovanja. Protiv Rahica cemo morati ici na pobjedu, jer ove sljedece tri se ne zna kako cemo proci. Nadati se da ce se neki ostalo rezultati poklopiti.
Plus se nadati da ce ispasti Radnik Bijeljina, jer Posusje ima sanse da se izvuce
Naredna 4 gostovanja. Protiv Rahica cemo morati ici na pobjedu, jer ove sljedece tri se ne zna kako cemo proci. Nadati se da ce se neki ostalo rezultati poklopiti.
Plus se nadati da ce ispasti Radnik Bijeljina, jer Posusje ima sanse da se izvuce
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Stvarno je nerealno koliko smo los start imali, da uz ovakvu igru u drugom dijelu jos se nalazimo u zoni opstanka.
Ovo se sve mozete morzu zahvaliti a znate vi dobro koji ste ga branili, yebem li mu dje god sta imao.
Ovo se sve mozete morzu zahvaliti a znate vi dobro koji ste ga branili, yebem li mu dje god sta imao.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Po meni ovakvom igrom i zalaganjem opstanak nije sporan iskreno me ne bi iznenadilo da do kraja ostanemo neporaženi pa Goražde uze danas bod Stupčanici na njihovom terenu...ovaj bod u Hadzićima ravan pobjedi jer su po meni trenutno formom top 4 ekipe Jedinstvo Bratstvo Radnik Stupčanica.....
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pogledajte kako nasa djeca iz dijaspore Malic i Midzic pricaju o Jedinstvu, bihacki mangup je brend mozete pricati sta god hocete.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Gdje ima video. Za Malica sam slusaoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑16 apr 2025, 12:37Pogledajte kako nasa djeca iz dijaspore Malic i Midzic pricaju o Jedinstvu, bihacki mangup je brend mozete pricati sta god hocete.
- superFrankie
- Kontakt:
Subota, sunce i ugodna temperatura za poslijepodnevnu utakmicu u Bihaću. Vjerujem da će Jedinstvo novom pobjedom ovjeriti odličan početak proljetnog dijela sezone.
Iako još uvijek ništa nije gotovo, vjerujem da sa ovakvom igrom možemo osigurati opstanak, ali svakako da treba biti oprezan, jer svi imaju neku svoju računicu.
Mene u svemu ovome zanima trenutna financijska situacija, nadam se samo da neće potrošiti sav novac koji je Grad planirao u ovogodišnjem budžetu, pa da onda više nema marke za novu sezonu koja tako reći dolazi za tri mjeseca.
Iako još uvijek ništa nije gotovo, vjerujem da sa ovakvom igrom možemo osigurati opstanak, ali svakako da treba biti oprezan, jer svi imaju neku svoju računicu.
Mene u svemu ovome zanima trenutna financijska situacija, nadam se samo da neće potrošiti sav novac koji je Grad planirao u ovogodišnjem budžetu, pa da onda više nema marke za novu sezonu koja tako reći dolazi za tri mjeseca.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Zna li neko ima li sta novo za renoviranje glavnog terena od saveza? Napreduje li pomocni teren? Sta je sa onim da je Hamdo izvukao milion km za renoviranje tribine?
-
- Kontakt:
Napreduje pomocni, koliko sam vidio radi se. Za ostalo nemam pojma, nigdje nista cuo nisam osim ovdje na forumugattuso1919 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 15:27Zna li neko ima li sta novo za renoviranje glavnog terena od saveza? Napreduje li pomocni teren? Sta je sa onim da je Hamdo izvukao milion km za renoviranje tribine?
Ova uprava radi dobar posao za sada, mene najviše brine smjena uprave na kraju sezone i ponovni ulazak mafije kao i svaki put dok se stane malo na noge...
Nema promjene prijatelju dok god je vlast na gradskom nivou trenutna, znači očekivati je da ostanu, možda već sad svi imamo ambiciju šta bi se iduće sezone moglo postići, ipak pomoćni teren će biti gotov zadržati trenutnu okosnicu, smatram da će se i mnoge gazde vratiti u klub sto se tiče podrške jer evidentno je da je sve po pravilima.
Neko je spomenuo transparentnost i izlaganje troškova, meni lično samo zbunjujuće djeluje svaki put kad izlože to u javnost jer šta mi ko navijači možemo kad nam se izbace cifre i cifrice za neke troškove…ništa samo možemo naglabati ovdje i voditi raspravu je li po zakonu ili ne a sudski postupci nam se rješavaju samo kad je u pitanju isplata dugovanja prema bivsim trenerima i igračima, samo nek rade posao kako trenutno obavljanju i zadovoljni smo
E sad, neko ce 100% iskoristiti dobro trenutnu situaciju i stanje u klubu pred početak nove sezone a znamo da lova vrti gdje burgija ne može!
-
- Kontakt:
Mene je strah svega dobrog, jer svaki put kad nam krene malo dobro vratimo se unazad ne dva koraka nego deset.
Uvijek dodje ista bagra koja unisti sve. Mislim da je sad sve preko gradonacelnika i da je sad sve utegnuto, zato i jeste sve bolje. Kao sto je rekao, ne dozvoljava muljanje u klubu.
Sutra bi volio da dobijemo Radnicki 3-4 razlike, samo zbog gol razlike. Iako se ne treba opustati. Zao mi je i Radnickog u kakvom je stanju, drag mi je to klub. Ali i oni su nas jedne godine nabili 7:0 u Bihacu, tako da vrijeme je da se to vrati barem malo.
Uvijek dodje ista bagra koja unisti sve. Mislim da je sad sve preko gradonacelnika i da je sad sve utegnuto, zato i jeste sve bolje. Kao sto je rekao, ne dozvoljava muljanje u klubu.
Sutra bi volio da dobijemo Radnicki 3-4 razlike, samo zbog gol razlike. Iako se ne treba opustati. Zao mi je i Radnickog u kakvom je stanju, drag mi je to klub. Ali i oni su nas jedne godine nabili 7:0 u Bihacu, tako da vrijeme je da se to vrati barem malo.
- ASD
- Kontakt:
Adžem je klasa od trenera za ove lige. Lik razumije fudbal, zna postaviti igru, nije to standardno igranje na rezultat koje se forsira u ovoj ligi.
Svi na stadion danas, nema izgovora 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.