To je onaj naš pitarluk, napadati i vrijeđati naše igrače, nema veze jeli se zove Safet, Leon, Ivan, Vladan, Gojko, Muhamed. Hajd oke što ne volite te igrače, svako ima pravo na svoje mišljenje, ali sad tako ponižavat naše igrače, nedo dragi Bog da Jatta promaši penal u kupu ili u derbiju, kakve uvrede bi taj momak doživio i odmah bi se tražile ostavke po klubu. Nemamo trunke realnosti i normalnosti. Eto protiv Borca sad u kupu. Da je poslušao nas Zoran, ko zna jeli bi mi vidjeli finale? Nije ni utakmica počela, većina je bila složna kao eto gotovi smo, Zoran se izgubio i tako to nema volje i svašta loše. Na kraju svi mu skidaju kapu, ne znam stvarno dokle ćemo tako unaprijed sve živo vrijeđati i taj negativni odnos prema klubu, pa kasnije ono naše šala je bila i etc.
Ako ćemo biti oštri prema Vladanu, hajmo ovako. Onaj švabo Janelt, šta je on Mister Bosnia i veći patriot? Ako je tako, zašto Mister Bosnia nije prije 4-5 godina rekao da želi nas? Tad je bio zajedno sa Ines, što tad nije reko ja želim za Bosnu? Malo sutra, čekao je poziv u A selekciji Njemačke, kao većina današnji igrača što čekaju pozive Spanije, Francuske i etc, i to je normalna stvar. Naravno da bi svi sretni bili da bude nas, ali de malo realnosti. A isto bitan faktor su ovi direktori u savezu, kakav je Misimović i kakav je Spahić. Najlakše je reći, ma ovaj nas nikad nije htjeo jer ne voli Bosnu i etc.
I kad je vidio da od toga nema ništa, eto daj mi onda BiH i sad je največi patriota i Mister Bosnia, jer čekao je do svoje 26/27 godine na poziv švaba, ali ako od toga nema ništa, onda daj mi alternativu što je sasvim normalno i dobro za nas!
Slučaj Denis Huseinbašić i Kerim Alajbegović, jeli oni isto nisu rekli da im je Njemačka bila prvi izbor? I kad su vidjeli da im švabo ne daje pažnju, daj nam onda neku alternativu. I opet kažem super je to nas, nek igraju za našu domovinu. Samo nemoj da se pravimo ludi. Svako gleda svoj interes i svi bi voljeli igrati za te velike države, ali ako čekaš vječno na poziv, onda tražis sebi drugu opciju. Mislite Jonathan David nebi igrao za Francusku, umjesto Kanada? Da ga nije Kanada htjela, uzo bi Haiti. Koliko roditelja imaš kod ovih mladih igrača, koji kažu ako mi dijete ne igra (jer svako misli da im je sin Messi) onda ode ja kod komšije, ili traži sebi drugi tim, što je normalno. Nema više igrača kao Totti i Gerrard ili Müller, takvih su nestali.
Svako bira kako njemu odgovora i sretno im kako god. Samo moramo vise cjenit našu akademiju i naše igrače. Nismo mi Brazil pa da možemo birati između tih 200 miliona. Fali nam realnosti i normalnosti. Niko nam nije dobar, a ovi u Savezu koji dobijaju milione i varaju nas na svakom koraku, oni su meleci i patrioti ili šta? De molim vas.
Sutra abd ponovit našu dobru igru protiv Borca kao u Kupu. Da abd ga zabije Jatta, idemo momci