FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
51%
Prolazak u Play off
33
20%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 162

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 apr 2025, 12:07

vedranbadjun je napisao/la:
18 apr 2025, 01:19
Jeste dosadni sa Vladanom. Divite se liku koji objektivno ne voli BiH i samo je čekao da dobije poziv Srbije. Drage Sarajlije, malo samopoštovanja, makar to.
Vladan zivi za Sarajevo i voli taj klub vise nego 95% prozvani legendi Zeka Turkovica,Papeta i sl.O Pelaku,smradovcu,raznim Resicima i slicno da ne govorim.

Covjek je svake godine clan i to citavu porodicu uclani,puno nam je radosti donio,puno novca i zasluzuje apsolutno postovanje barem nas.Za ostale mi se yebe.
Ta ista Bosna i Sucicu rekla da nije on zna nas pa prozivaju decka,ma mrsh.Draga mi je reprezentacija ali nikada ne moze biti draza od Sarajeva pogotovo sa ovom novom generacijom dijasporaca po forumu i tribinama koji su unistili svaku car.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 18 apr 2025, 12:25

luckystrike je napisao/la:
17 apr 2025, 14:07
moreno123 je napisao/la:
17 apr 2025, 12:48
Samo kod nas se odrzava zrijeb da se vidi ko ce biti domacin finala. Yebo te jel vam se to nije mrsko okupljat da se izvuce jedna kuglica, umjesto da ste u zrijebu za polufinale izvlacili koji ce polufinalni par biti domacin u finalu...
P R A V I L N I K o radu komiteta
Član 17.
(Dnevnice, troškovi i druga prava)
Članovi komiteta imaju pravo na:
a) takse koje je utvrdio NS/FS BiH,
b) dnevnice utvrđene zakonom,
c) naknadu putnih i drugih realnih troškova (npr. hotelskog smještaja)
Sve mi je jasno...

skank
Kontakt:

Post Postao/la skank » 18 apr 2025, 12:28

Meni je stoput gori Ivan Šunjić kojeg raja zbog 2 dobre partije za repku uzdize u nebesa, a lik do 30te čekao poziv Hrvatske i nije htio da igra za nas, i kad je skonto da ga neće zvati okrenuo se nama. Ja mu ne bih dao da igra za nas ni sad da se pitam, kad mu već nismo bili prvi i jedini izbor, mada sam svjestan da je ogromnom broju igrača koji su igrali i igraju za bh repku zapravo ona bila druga opcija jer nisu imali mjesta u susjednim repkama.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 apr 2025, 13:15

Tatamata1946 je napisao/la:
18 apr 2025, 11:44
Ma zaboli me za koju reprezentaciju Vladan igra ili ne igra. Za nas klub je dao sasvim dovoljno a koliko vidim svake godine uclani sebe i citavu porodicu. Samim tim je jedan od nas i nikad nista necu reci ruzno o njemu.
Više smo od Vladana imali koristi nego od mnogih leđendi. Meni je momak drag i nije htio da vječno čekati da zaigra za BiH.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 18 apr 2025, 13:33

napoleon72 je napisao/la:
18 apr 2025, 08:56
EastMadness je napisao/la:
18 apr 2025, 08:22
Cestitke Vladanu, igrac koji voli Sarajevo vise nego neki pojedinci koji su ponikli ovdje
O tom sam pisao nekidan. Makedonac Krste, Srbin Tatomirovic, pa i naturalizovani Srbin Vladan (sam je rekao da se osjeca Srbinom i otisao je za njih igrat), pa onda Sesar iz Sirokog, Ikic iz Hrvatske itd itd. Vise oni vole, podrzavaju i promovisu klub nego 90% "nase djece". Pelak i Radovac nam zabili noz u ledja kako niko nije, onda Sevkija Resic i njegove izjave koje su se po svlacionici lijepile, Zeka i njegove ljigave izjave, Pape i njegov macehinski odnos prema klubu... stvarno treba uradit reformu legendi i ikona kluba, jasno definisat i na plocu u Titovoj 38b zlatnim slovima upisat par imena koja se fakat smatraju legendama i ikonama. Ostali nisu zasluzili ni sliku u Bordo vremeplovu.
sve receno . :thumbup:

Vladan je nas i nadam se da ce se vratiti jednog dana

Kao i Ikic , momak koji je iz Sirokog dosao, nije se ni naigrao a opet promovira klub vise nego Pape npr. Cak je i mitomane odbio za razliku od Radovca kojem se babo okrece u mezarju

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 18 apr 2025, 14:24

fks74 je napisao/la:
18 apr 2025, 13:15
Ma zaboli me za koju reprezentaciju Vladan igra ili ne igra. Za nas klub je dao sasvim dovoljno a koliko vidim svake godine uclani sebe i citavu porodicu. Samim tim je jedan od nas i nikad nista necu reci ruzno o njemu.
Više smo od Vladana imali koristi nego od mnogih leđendi. Meni je momak drag i nije htio da vječno čekati da zaigra za BiH.
A Srbiju je mogao vječno čekati? Bože sačuvaj, pa vi se nikad nećete opametiti.
bošnjanin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2025, 14:28

NajvecaRadosti je napisao/la:
18 apr 2025, 12:07
Jeste dosadni sa Vladanom. Divite se liku koji objektivno ne voli BiH i samo je čekao da dobije poziv Srbije. Drage Sarajlije, malo samopoštovanja, makar to.
Vladan zivi za Sarajevo i voli taj klub vise nego 95% prozvani legendi Zeka Turkovica,Papeta i sl.O Pelaku,smradovcu,raznim Resicima i slicno da ne govorim.

Covjek je svake godine clan i to citavu porodicu uclani,puno nam je radosti donio,puno novca i zasluzuje apsolutno postovanje barem nas.Za ostale mi se yebe.
Ta ista Bosna i Sucicu rekla da nije on zna nas pa prozivaju decka,ma mrsh.Draga mi je reprezentacija ali nikada ne moze biti draza od Sarajeva pogotovo sa ovom novom generacijom dijasporaca po forumu i tribinama koji su unistili svaku car.
Meni Vladan top i poštujem ga kao bivše igraca Sarajeva I dobar golman . Ali čemu bacanje pod noge jednog Papeta ??
To je najbolji igrac Sarajeva I bivše juge. Top 3 igraca svih vremena u FKS , treba to poštovati, od takvih legende se ne traži ništa nego postujes i cijenis ga .

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 18 apr 2025, 14:31

18 apr 2025, 14:24
fks74 je napisao/la:
Ni prvi ni zadnji. Bolje mi je i ovako da kaže, srce vuče tamo i nema šta, nego da preko kurca igra za nas.

Činjenica je da se radi o našem najboljem golmanu od rata pa do danas, možda i duže.

Zato što voli Srbiju, znači da mrzi Bosnu i Hercegovinu? :crazy:

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 18 apr 2025, 14:36

skank je napisao/la:
18 apr 2025, 12:28
Meni je stoput gori Ivan Šunjić kojeg raja zbog 2 dobre partije za repku uzdize u nebesa, a lik do 30te čekao poziv Hrvatske i nije htio da igra za nas, i kad je skonto da ga neće zvati okrenuo se nama. Ja mu ne bih dao da igra za nas ni sad da se pitam, kad mu već nismo bili prvi i jedini izbor, mada sam svjestan da je ogromnom broju igrača koji su igrali i igraju za bh repku zapravo ona bila druga opcija jer nisu imali mjesta u susjednim repkama.
To je to. Pun qrac takvih igraca sada u repki nazalost

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 18 apr 2025, 14:39

NoProfit je napisao/la:
18 apr 2025, 14:31
18 apr 2025, 14:24
fks74 je napisao/la:

Ni prvi ni zadnji. Bolje mi je i ovako da kaže, srce vuče tamo i nema šta, nego da preko kurca igra za nas.

Činjenica je da se radi o našem najboljem golmanu od rata pa do danas, možda i duže.

Zato što voli Srbiju, znači da mrzi Bosnu i Hercegovinu? :crazy:
Naravno. Nemoguće je biti Bosanac i Hercegovac bez obzira na naciju, voljeti BiH, a da ti je draža zemlja u kojoj si stranac, bez obzira što dijeliš nacionalnost sa ljudima iz te države.

Vladan je momak kojem je, kako ga oni vole zvati muslimansko Sarajevo dalo sve. Najmanje što može uraditi je biti član kluba i ponekad okačiti koji story u vezi Sarajeva.

Niko njegove one silne greške ne bi trpio kao mi. Manite se šuplje priče i ne budite naivni. Pišam se na njegovu karijeru i tajno srbovanje.
bošnjanin

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 apr 2025, 14:47

Mi sutra sa borcem igramo utakmicu a vi ovdje raspravljate o Vladanu koji nije igrač Sarajeva već 5 godina. :crazy:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 apr 2025, 14:55

bordobijeli je napisao/la:
18 apr 2025, 14:28

Meni Vladan top i poštujem ga kao bivše igraca Sarajeva I dobar golman . Ali čemu bacanje pod noge jednog Papeta ??
To je najbolji igrac Sarajeva I bivše juge. Top 3 igraca svih vremena u FKS , treba to poštovati, od takvih legende se ne traži ništa nego postujes i cijenis ga .
Zato taj Pape moze pod noge bacat klub koji ga je stvorio i nikad ne doci na stadion, uzet clansku, pokazat neku zahvalnost?? Mi smo Sarajevo, klub veci od svakog igraca, nismo Birmingham koji penzionise broj koji je Jude Bellingham nosio kao tinejdzer u tom klubu. Jer pobogu, Jude igra za Real a poceo je kod nas, hajmo ga dignut na pijedestal.

Pisam se na Papeta i njegovu karijeru. Legenda PSGa i bivsi igrac Sarajeva.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2025, 15:01

napoleon72 je napisao/la:
18 apr 2025, 14:55
18 apr 2025, 14:28

Zato taj Pape moze pod noge bacat klub koji ga je stvorio i nikad ne doci na stadion, uzet clansku, pokazat neku zahvalnost?? Mi smo Sarajevo, klub veci od svakog igraca, nismo Birmingham koji penzionise broj koji je Jude Bellingham nosio kao tinejdzer u tom klubu. Jer pobogu, Jude igra za Real a poceo je kod nas, hajmo ga dignut na pijedestal.

Pisam se na Papeta i njegovu karijeru. Legenda PSGa i bivsi igrac Sarajeva.
Tvoje mišljenje. Ja apsolutno razmišljam drugačije za mene je on ikona jedne ere FK Sarajevo, legenda ovog kluba i ogromno poštovanje . To je najbolji igrac Sarajeva svih vremena ,mislim da je to dovoljno da se poštuje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2025, 15:20

Pendulum je napisao/la:
18 apr 2025, 14:47
Mi sutra sa borcem igramo utakmicu a vi ovdje raspravljate o Vladanu koji nije igrač Sarajeva već 5 godina. :crazy:
Treba osvojiti kup ,dobit željezničar osigurati 3 mjesto . Nista ne očekujem od sutrašnjeg utakmice , niko sretniji od mene da nešto uradimo al kec je to sutra .

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 18 apr 2025, 15:23

To je onaj naš pitarluk, napadati i vrijeđati naše igrače, nema veze jeli se zove Safet, Leon, Ivan, Vladan, Gojko, Muhamed. Hajd oke što ne volite te igrače, svako ima pravo na svoje mišljenje, ali sad tako ponižavat naše igrače, nedo dragi Bog da Jatta promaši penal u kupu ili u derbiju, kakve uvrede bi taj momak doživio i odmah bi se tražile ostavke po klubu. Nemamo trunke realnosti i normalnosti. Eto protiv Borca sad u kupu. Da je poslušao nas Zoran, ko zna jeli bi mi vidjeli finale? Nije ni utakmica počela, većina je bila složna kao eto gotovi smo, Zoran se izgubio i tako to nema volje i svašta loše. Na kraju svi mu skidaju kapu, ne znam stvarno dokle ćemo tako unaprijed sve živo vrijeđati i taj negativni odnos prema klubu, pa kasnije ono naše šala je bila i etc.

Ako ćemo biti oštri prema Vladanu, hajmo ovako. Onaj švabo Janelt, šta je on Mister Bosnia i veći patriot? Ako je tako, zašto Mister Bosnia nije prije 4-5 godina rekao da želi nas? Tad je bio zajedno sa Ines, što tad nije reko ja želim za Bosnu? Malo sutra, čekao je poziv u A selekciji Njemačke, kao većina današnji igrača što čekaju pozive Spanije, Francuske i etc, i to je normalna stvar. Naravno da bi svi sretni bili da bude nas, ali de malo realnosti. A isto bitan faktor su ovi direktori u savezu, kakav je Misimović i kakav je Spahić. Najlakše je reći, ma ovaj nas nikad nije htjeo jer ne voli Bosnu i etc.

I kad je vidio da od toga nema ništa, eto daj mi onda BiH i sad je največi patriota i Mister Bosnia, jer čekao je do svoje 26/27 godine na poziv švaba, ali ako od toga nema ništa, onda daj mi alternativu što je sasvim normalno i dobro za nas!

Slučaj Denis Huseinbašić i Kerim Alajbegović, jeli oni isto nisu rekli da im je Njemačka bila prvi izbor? I kad su vidjeli da im švabo ne daje pažnju, daj nam onda neku alternativu. I opet kažem super je to nas, nek igraju za našu domovinu. Samo nemoj da se pravimo ludi. Svako gleda svoj interes i svi bi voljeli igrati za te velike države, ali ako čekaš vječno na poziv, onda tražis sebi drugu opciju. Mislite Jonathan David nebi igrao za Francusku, umjesto Kanada? Da ga nije Kanada htjela, uzo bi Haiti. Koliko roditelja imaš kod ovih mladih igrača, koji kažu ako mi dijete ne igra (jer svako misli da im je sin Messi) onda ode ja kod komšije, ili traži sebi drugi tim, što je normalno. Nema više igrača kao Totti i Gerrard ili Müller, takvih su nestali.

Svako bira kako njemu odgovora i sretno im kako god. Samo moramo vise cjenit našu akademiju i naše igrače. Nismo mi Brazil pa da možemo birati između tih 200 miliona. Fali nam realnosti i normalnosti. Niko nam nije dobar, a ovi u Savezu koji dobijaju milione i varaju nas na svakom koraku, oni su meleci i patrioti ili šta? De molim vas.

Sutra abd ponovit našu dobru igru protiv Borca kao u Kupu. Da abd ga zabije Jatta, idemo momci 🔴⚪️

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 18 apr 2025, 16:19

18 apr 2025, 15:20
Pendulum je napisao/la:
Treba osvojiti kup ,dobit željezničar osigurati 3 mjesto . Nista ne očekujem od sutrašnjeg utakmice , niko sretniji od mene da nešto uradimo al kec je to sutra .
Volio bih da Zekic izvede isti tim, u istoj formaciji kao u utorak, da pokažu istu borbu, volju i želju, pa da vidimo sta ce biti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2025, 16:28

Lucas je napisao/la:
18 apr 2025, 16:19
18 apr 2025, 15:20
Pendulum je napisao/la:
Volio bih da Zekic izvede isti tim, u istoj formaciji kao u utorak, da pokažu istu borbu, volju i želju, pa da vidimo sta ce biti.
Ma nema šanse da će isti igrati bit će 5/6 promjena sigurno.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 18 apr 2025, 16:29

Pazi ti izjave **** zizovica. Ako ih ne mozete uzeti sutra, bar ih polomite majku im cetnicku, odvratnu :puke:
1946-1987

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 18 apr 2025, 16:31

Mi sa sirokim igramo 3 tekme zaredom u 7 dana :wtf:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 apr 2025, 16:39

leo1946 je napisao/la:
18 apr 2025, 16:29
Pazi ti izjave **** zizovica. Ako ih ne mozete uzeti sutra, bar ih polomite majku im cetnicku, odvratnu :puke:
S kim mi dijelimo zemlju i zrak grobtejebo...sve je ovo kazna što smo pristali na Dayton i dali agresorima i domaćim izdajnicima i zemlju i poluge vlasti. :guz:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bing [Bot], bordobijeli, bvsic, JavierBosnia i 52 gosta.