Ali ne, to je jače od njega.
I onda ide hajlajt svega "nemoj me citirati" a on mene prvi proziva.

Ovi likovi su zaista nestvarni, kao da su ih pokupili iz nekog crtanog filma.
Koliko miliona posuđeno da se opstane u ligi i da se iznese ova sezona, sve to da bi ispali u polufinalu kupa i navijali za FK Sarajevo da im spasimo sezonu. Filozofija!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 13:43Rekao sam im ja za Diglisica dok su mastali o tornjevima,akademiji,hotelim,postavljali USA zastavr,pozivali raju da pripreme americke zastave a sve bila ubleha,to ti dovoljno o njima govori kao i Cera dama iz Londona. Primjer kako izgleda klovn vam je racunovodja Virtualni,prvo kaze Mirvic digao ruke,nema para kad ono pojacanja,transferi nekakve tik tokove spominje godinama a ono nista,za 20 godina kad ode rece ubleha vidite da sam bio upravuErosViverosViv je napisao/la: ↑18 apr 2025, 13:14Duska ima insajdera u zelji koji ne prestaje lajati, sve je za sada bio upravu za svaki vas dug, platu, tuzbu, dolazak i odlazak. Naravno onda da je slast to iznijeti i na forumu, cisto da vidite koliko ste u kurrcu.Argentina je napisao/la: ↑18 apr 2025, 13:08Da li je moguce ds ovdje ljudi koji navijaju za Sarsjevo pisu o Zelji i "imaju svaki podatak o Zelji", kao i i obratno a ustvari pojma nemaju i satrase kompleksi?
Je li moguce da ljudi vise prate svog rivala i njime se zanimaju, vise slave njihov ne uspijeh, nego uspjeh svog kluba. Boze sacuvaj, kakav korov i odron. Zato je i drustvo ovakvo kakvo jeste, fuj.![]()
Sa druge strane klub sa najgorim omladinskim pogonom,dovode profe fizickog i derpasa iz Londona i njegove hebace nam orestavljaju kao njegove konekcije u svijetu,15 godina nicega al i dalje im Sarajevo bolna tacka,teska li si sudbino.
Ova ekipa da je bila placena ko oni manekeni,garantujem ti da bi ginuli..
Sta zasticen, na 1:1 im nije sviran cist penal, onaj sa dvije noge polomio covjeka bez lopte, VAR se nije ni oglasio.
Šizopitarluk.BordoArmy88 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 16:39S kim mi dijelimo zemlju i zrak grobtejebo...sve je ovo kazna što smo pristali na Dayton i dali agresorima i domaćim izdajnicima i zemlju i poluge vlasti.![]()
A ti si uvijek pokazivao sklonost svakom klubu koji igra protiv Zeljeznicararishovski je napisao/la: ↑18 apr 2025, 15:58Virto je uvijek pokazivao sklonost ka ovim fašistickim klubovima iz nepostojeće Herceg Bosne,on bi najjradosniji bio da Široki osvoji Kup ! Iako su to jedni od najvecih negatora države i mrzitelji iste... Ali ce na kraju kad skonta da je pretjerao poceti da se pravda tj da kao trola forumase... Jadnije ne može biti!
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amazon [Bot], Balorda, CAZIN, leo1946 i 26 gostiju.