Ne.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 11:26Hvala na odgovoru.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 apr 2025, 08:02Uz dužno poštovanje, ja sam klasičan primjer nekoga ko prati Želju 30-ak godina.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 01:41
Uz dužno poštovanje, ali ti si klasičan primjer naseg mentaliteta, gdje tebe nista ne zanima, uopće ne zelis da sagledas cjelokupnu situaciju i kontekst, vec bi konstantno mijenjao, pa makar to I uništilo klub, ali dobro ok ne mozemo svi razmišljati na isti način.
S druge strane zamolio bih te i sve druge koji misle na sličan način kao ti, da nam date argument ili argumente, na koji način ce u ovom trenutku otkaz treneru doprinijeti tome da se naredne sezone ili narednih sezona borimo za trofeje ili da se makar borimo za kup, a da smo u ligi sigurni u top 3 ekipe?
Ja bih zaista volio da znam odgovor na ovo pitanje ili da cujem bilo kakav argument.
Neću o tome imam li sezonsku, člansku, koliko para godišnje portošim u Fan Skop-u, podržavam li akcije itd.
Kurcobolja i javašluk od strane igrača i trenera je zaista na visokom nivou, neću više to da gledam.
Neću samoprozvane stručnjake i preplaćene, umišljene polu-igrače.
Naš trener, naša djeca i djeca iz drugih klubova pa makar se za opstanak borili.
Nadam se si ti i vi ostali, koji niste klasičan primjer toga nečega, zadovoljni argumentom.
Historia Magistra Vitae.
Sportski pozdrav.
Mene samo zanima da li to znači da tebe uopće onda ne zanimaju rezultati, već ti je samo važno da imamo domaćeg trenera, igrače i to je to?
Stvarno mi nije jasno kako mozemo imati 50 bodova, iz ovoliko kola, a po tvojoj procjeni trener i igrači pokazuju izraziti javasluk, sta bi bilo da nema javasluka, titula ili borba za titulu?
To ne znači da me ne zanimaju rezultati i da, važno je da imamo domaćeg trenera, da okosnicu tima čine domaći igrači, mladi a ne menadžerski otpad.Već dokazan recept.
To ti za par godina automatski znači borba za trofej/e.
Znaš li ti da je onomad Željo pred početak priprema igrao prijateljske utakmice, Željin tim sastavljen od igrača sa klupe i juniora protiv mladih igrača iz cijele BiH.
Te utakmice je gledala struka i uzimala, po njihovom mišljenju, bez ičijeg išareta, najbolje.Bilo je i flopova ali i topova.
Šta imamo danas?
Menadžere, talove i igrački otpad.
Što se tiče 50 bodova, da ne analiziram svaki pojedinačno, dovoljno je reći da protiv ovih jačih pera nemeremo odbit.
Ok, jače su ekipe, pare, ono-ovo.
Ok.
Otvori ti se sve za finale kupa i ekipa koja je slabija od nas te oduči od fudbala.
Zašto?
Iz istog razloga zbog kojeg prošle sezone nisi protiv Veleža pogledo prema golu.
Za igrače nemam šta reći što već nije rečeno.
Denis osim demagogije nije pokazao ništa.