FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znas li znacenje rijeci "makar"? To je ono minimalno sto ocekujem od svakog navijaca i bivseg igraca koji je ikakav trag ostavio. Da ne spominjem stvari koje su radili ostali. Velicine koje su prema klubu pokazali Hase, Cala, Vujovic, Vahidin Musemic, cak i Husref.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma smijesno pricati . Piksi,Savicevic,Ćiro,Pančev,Prosinački kažu da je safet najbolji igrac Juge svih vremena i takav igrač je nosio dres FK Sarajevo 10 godina . I onda neko kaže ma on je samo jedan od običnih igraca Sarajeva . Na stranu što je 40 godina vani i nema nekih dodirni tacaka s klubom već dugo al mi navijači trebamo poštovati Safeta kao najboljeg igrača FK Sarajevo svih vremena .jurisicduska je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:47Hase pa Pape.
Ne treba ni objašnjavati.
Pape je uradio za Sarajevo nešto osim rezultata. Zbog Papeta su ljudi dolazili i mahom počinjali navijati za Sarajevo. Pape je najbolji igrač u bordo dresu svih vremena.
Tretman kluba prema njemu nikad nije bio kakav zaslužuje.
Ne piše i ne objavljuje se zbog Netflixa, sve je dokumentovano i zabilježeno kao i sva dešavanja uoči te utakmice.
Doći će akoBogda vrijeme kad će se sve dokazati i pokazati a i sa kakvom stokom i gamadi dijelimo ovaj Grad.
Nemojte misliti da je ovom pobjedom sve nestalo i prestalo, sutra će nam se sve samo reći na šta su spremi i da u svom zulumu nemaju granice, ne da nas pobjede nego da pokažu koliko su moćni.
Svi u Klubu su istinski heroji nemojte da zbog jedne loše utakmice ili slabe igre, poraza, gube našu podršku, njihova borba herojska a naša podrška treba da bude istinska, jer je ovo već odavno izgubilo svaki sportski/fudbalski smisao a mi ih tu udaramo jer mi nikad odustati nećemo.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
-
- Kontakt:
Nije on malo najbolji. On je dobro dobro najbolji.bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:04Ma smijesno pricati . Piksi,Savicevic,Ćiro,Pančev,Prosinački kažu da je safet najbolji igrac Juge svih vremena i takav igrač je nosio dres FK Sarajevo 10 godina . I onda neko kaže ma on je samo jedan od običnih igraca Sarajeva . Na stranu što je 40 godina vani i nema nekih dodirni tacaka s klubom već dugo al mi navijači trebamo poštovati Safeta kao najboljeg igrača FK Sarajevo svih vremena .jurisicduska je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:47Hase pa Pape.
Ne treba ni objašnjavati.
Pape je uradio za Sarajevo nešto osim rezultata. Zbog Papeta su ljudi dolazili i mahom počinjali navijati za Sarajevo. Pape je najbolji igrač u bordo dresu svih vremena.
Tretman kluba prema njemu nikad nije bio kakav zaslužuje.
Trebamo poštovati svakog igrača koji je nosio nas dres i nije imao ružnu gestu prema klubu.
Npr nećeš Radovca poštovati ali recimo sto ne bi poštovao Bekrice. I tako dajem primjer.
Apsolutno Ko god da doprinos treba imati respekta ako ne baci na to mrlju.
Za Safeta neću da komentarisem nekad se izgubim sto ovo citam, nekad me strah da nas takvo razmišljanje ne odvede u ambis. Safet treba bit počasni predsjednik Sarajeva.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Na sta su spremni ?pitar je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:08Ne piše i ne objavljuje se zbog Netflixa, sve je dokumentovano i zabilježeno kao i sva dešavanja uoči te utakmice.
Doći će akoBogda vrijeme kad će se sve dokazati i pokazati a i sa kakvom stokom i gamadi dijelimo ovaj Grad.
Nemojte misliti da je ovom pobjedom sve nestalo i prestalo, sutra će nam se sve samo reći na šta su spremi i da u svom zulumu nemaju granice, ne da nas pobjede nego da pokažu koliko su moćni.
Svi u Klubu su istinski heroji nemojte da zbog jedne loše utakmice ili slabe igre, poraza, gube našu podršku, njihova borba herojska a naša podrška treba da bude istinska, jer je ovo već odavno izgubilo svaki sportski/fudbalski smisao a mi ih tu udaramo jer mi nikad odustati nećemo.
Uopste ne treba traziti puno, dovoljno je reci da Kazlagic sudi i to je sasvim dovoljno
-
- Kontakt:
Tako je od rijeci do rijeci,ovo pisem evo 3 godine,sacekaj loji dan ovdje ce pocet da ubjedjuju kako je Bojac najaci,najbolji i da je to do Zekica,taktike,losih pojacanja itd.pitar je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:08Ne piše i ne objavljuje se zbog Netflixa, sve je dokumentovano i zabilježeno kao i sva dešavanja uoči te utakmice.
-
- Kontakt:
Ja nisam bio upucen u igre malog niti znao puno o njemu,po Pantelijinom pricom mislim mozda grijesim,dobio sam bio utisak da je to neka taraba od igraca,klosar koji nije odgojen kad ono sve suprotno,Panto je uvijek imao nos za igrace,vidi se da je radio u doba Sabrine.
Koliko se ja sjecam, Pantelija nije pisao nesto lose o Mujkicu. cini mi se da je vise potencirao da ga ne treba vracati zbog incidenta koji je napravio njegov otac dok je mali Mujkic bio u Akademiji...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:35Ja nisam bio upucen u igre malog niti znao puno o njemu,po Pantelijinom pricom mislim mozda grijesim,dobio sam bio utisak da je to neka taraba od igraca,klosar koji nije odgojen kad ono sve suprotno,Panto je uvijek imao nos za igrace,vidi se da je radio u doba Sabrine.
-
- Kontakt:
Rekao sam da mislim da je on pisao,zato kazem nisam siguran.Vanja8 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:41Koliko se ja sjecam, Pantelija nije pisao nesto lose o Mujkicu. cini mi se da je vise potencirao da ga ne treba vracati zbog incidenta koji je napravio njegov otac dok je mali Mujkic bio u Akademiji...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:35Ja nisam bio upucen u igre malog niti znao puno o njemu,po Pantelijinom pricom mislim mozda grijesim,dobio sam bio utisak da je to neka taraba od igraca,klosar koji nije odgojen kad ono sve suprotno,Panto je uvijek imao nos za igrace,vidi se da je radio u doba Sabrine.
Uopste nije vazno ko je sta pisao o njemu, ovo vise iznosim koliko ovdje forumasi trce da popljuju nekog igraca, a da veze nemaju o njemu...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 21:02Rekao sam da mislim da je on pisao,zato kazem nisam siguran.Vanja8 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:41Koliko se ja sjecam, Pantelija nije pisao nesto lose o Mujkicu. cini mi se da je vise potencirao da ga ne treba vracati zbog incidenta koji je napravio njegov otac dok je mali Mujkic bio u Akademiji...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:35
Ja nisam bio upucen u igre malog niti znao puno o njemu,po Pantelijinom pricom mislim mozda grijesim,dobio sam bio utisak da je to neka taraba od igraca,klosar koji nije odgojen kad ono sve suprotno,Panto je uvijek imao nos za igrace,vidi se da je radio u doba Sabrine.
Uvijek sam pisao da nikada ni o kom novajliji, povratniku, necu suditi dok se ne pokaze na terenu, pa cak i kad je flop on nosi nas grb i necu ga pljuvati.
Ok je kritikovati igru, evo, ja sam medju prvim kritikovao Gulija zbog sebicnosti u pojedinim momentima, ali nikada nikog ne bih nazivao nekim imenima niti mu lijepio etikete koje samo mi znamo zakucati na ledja igracu, treneru...
Koliko cujem, Uprava ce na kraju sezone da sjedne sa Zekicem i da se razgovara o produzenju saradnje na ovaj vec postojeci ugovor...
Mislim da je to pravi potez ozbiljnog kluba i da bi to bio jos jedan znak dobrog rada i pravilnog sagledavanja napretka kluba...
Naravno, kao i svaki dobar trener ima svojih gresaka, ali to je specifikum ove vrste posla...
Zekic je pokazao koliko je ozbiljan trener, pokazao je i da se u situacijama kada sve izgleda bezizlazno dobro snalazi i zna sta hoce, a o razlozima koju su nas gurnuli od titule je bespotrebno ponovo razglabati ovdje jer je to poznato i djeci u obdanistu...
Ono sto sam primjetio i sto nemogu da objasnim pravi razlog, zasto je to tako, je reprezentativna pauza, poslije koje dvije do tri tekme igramo posebno lose...
Ono sto me je poprilicno obradovalo je igra bez Gulashvilia gdje je SS demantovao sve one koji su tvrdili da smo mi bez njega goli kuhrac...
Svaka cast majstore, samo nastavi...
Mislim da je to pravi potez ozbiljnog kluba i da bi to bio jos jedan znak dobrog rada i pravilnog sagledavanja napretka kluba...
Naravno, kao i svaki dobar trener ima svojih gresaka, ali to je specifikum ove vrste posla...
Zekic je pokazao koliko je ozbiljan trener, pokazao je i da se u situacijama kada sve izgleda bezizlazno dobro snalazi i zna sta hoce, a o razlozima koju su nas gurnuli od titule je bespotrebno ponovo razglabati ovdje jer je to poznato i djeci u obdanistu...
Ono sto sam primjetio i sto nemogu da objasnim pravi razlog, zasto je to tako, je reprezentativna pauza, poslije koje dvije do tri tekme igramo posebno lose...
Ono sto me je poprilicno obradovalo je igra bez Gulashvilia gdje je SS demantovao sve one koji su tvrdili da smo mi bez njega goli kuhrac...
I sutra ako izgubimo, pisaće da su nam pustili u kupu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:32Tako je od rijeci do rijeci,ovo pisem evo 3 godine,sacekaj loji dan ovdje ce pocet da ubjedjuju kako je Bojac najaci,najbolji i da je to do Zekica,taktike,losih pojacanja itd.pitar je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:08Ne piše i ne objavljuje se zbog Netflixa, sve je dokumentovano i zabilježeno kao i sva dešavanja uoči te utakmice.
-
- Kontakt:
Ubode ga Zeka s eksperimentom kad je najpotrebnije 

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ibrete se i Kaljanac i Stanic al dzaba,ibretimo se evo 3 godine.
Roguc
Paskalev soldo jovic
Beganovic jatta pavicic bubanja mujkic
Mustafic keremech
Ko ima 2 zuta kartona trebao bi da izforsira 3 ci da se to ocisti do zeljkana..
Igrat na pobjedu, prem da bi uzo i remi ako bi mi ko
Ponudio prije utakmice, cisto radi GIGXSARE I PICE ZELJKOVICA
Paskalev soldo jovic
Beganovic jatta pavicic bubanja mujkic
Mustafic keremech
Ko ima 2 zuta kartona trebao bi da izforsira 3 ci da se to ocisti do zeljkana..
Igrat na pobjedu, prem da bi uzo i remi ako bi mi ko
Ponudio prije utakmice, cisto radi GIGXSARE I PICE ZELJKOVICA
Bravo. Dobro napisano. Dodao bih da bi Zekic morao razmisliti o boljem kondicionom treneru jer je prevelik broj povrijeđenih igrača u ovoj sezoni. Prevelik...Vanja8 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 21:26Koliko cujem, Uprava ce na kraju sezone da sjedne sa Zekicem i da se razgovara o produzenju saradnje na ovaj vec postojeci ugovor...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, amypitar, Benjolos, Dave, Fouzi1, juka55, MokraKifla, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Rule_hz, Zagor i 98 gostiju.