Ako je neko zadovoljan jer smo izgubili 3:0 u Sirokom i onako lose odigrali dvomec je dusman a ne navijac. Sumnjam da takvih ima ovdje. Nije propast izgubit ali nacin na koji smo izgubili jest los. Ja bi volio da Denis ostane ali to ne mijenja cinjenicu da je ekipa lose izgledala u tom dvomecu.
Ali siroki gledajuci, nas tim i sve oko Zeljeznicara ja mislim da smo mi tamam tamo gdje realno trebamo bit.
U ligi dobijali slabije, gubili od boljih i to je to. Ostaje zal za kupom jer smo imali lakseg protivnika nego oba ostala ali jbg. Ispast ce neko i u dvoboju Inter: Barsa pa sumnjam da ce zbog toga trener dobit odkaz, karikiram.
Ja se nadam da ce uprava obezbijedit igrace i dobre uslove pa da pokusamo sledecu sezonu bit konkurentniji. Nama treba bruku stabilnosti i uredjenosti. Rezultati ove sezone su sasvim ok, u rangu gdje pripadamo to je sto posto istina ma koliko god to neke boljelo ili ne mirili se sa tim.
Nama trebaju dobri omladinci (nasi ili sa strane), te da se "ubode" sa par igraca na pravim pozicijama kao i vise para oko kluba pa da se mogu tjerati treneri zbog poraza i pored ovoliko bodova i ovog mjesta.